| 4 |

3.4K 144 20
                                    

Artık birlikte yaşıyor gibiydik kendi evinden çok annemin- yani onun annesinin bana aldığı evde kalıyordu... benim yanımda kalıyordu gelmediği günler onu arayıp rahatsız ediyordum oda benle kalmayı sevdiği için ısrar etmiyordu ve geliyordu işte.

Eve bir köpek almıştık ve ona tıpkı çocuğu gibi bakan taehyung cidden çok sevimliydi.

"Hyung hayvanlarla aran iyi olmalı?"

Tae bana ters ters baktığında kötü bir şey mi söyledim diye düşünüyordum

"Senlede aram iyi kook."

Jeton yeni düştü ona laf attığımı düşünmüş olmalıydı. dur bu çok komikti. Koltukta otururken dizlerimi kendime çekmiştim ve başımı dizime yaslayıp kısık sesle gülüyordum. Fakat Taehyung bana ettiği hakaretten dolayı ağladığımı düşünüp olduğu yerden doğrulup yanıma geldi ve koluma dokundu

"J-jungkook üzgünüm, yanlış anladın tavşan demeye çalıştım. Benim minik tavşanım"

Sarılmasıyla gülmem durdu ve kalbimde bir ağırlık hissetmiştim kafamı kaldırıp ona baktım o da bana üzgünce baktı ve kendime engel olamayıp kahkahalara boğulduğumda şaşkın şekilde bana bakan taehyung'a gözüm kaydığında daha da çok gülüyordum. Sanırım birazda sinirlenmişti iltifatlarının yanıtı alaycı bir kahkaha olduğunu düşünerek sinirlenmişti ve sertçe göğsümden itti.

"Küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum velet! Ama şunu bilki komik değilsin."

Aman tanrım çok çabuk sinirleniyordu bu çok tatlı.

"Sustum hyung"

kendimi durdursamda hala içten içten gülüyordum... yakın olduğumuz için yüzünü incelemeden edemedim onu acayip derecede seviyordum ve bir an gözlerim dudağına kaydı. Bunu yapsam ne diyebilirdiki en fazla şaşırır ve beni her zamanki gibi bir çocukmuşum gibi azarlayıp odama gitmemi söylerdi. Ama umrumda değildi sanırım.
Gözlerimi dudağından ayırmadan yavaşça yaklaştırıyordum kafamı... Taehyung salak değildi amacımı anlamıştı. Madem anladı geri çekilsemde bir şey değişmiycekti ve bir anda yavaşça yaklaşmayı bırakıp dudaklarına yapışıvermiştim. Taehyung'un karşılık vermesini beklerken öpmem otuz saniyeyi geçmişti ve geri çekildim. Taehyung kapalı olan gözlerini yavaşça açtı ve bana baktı hiç bir şey demeden birbirimize bakıyorduk. Şuan yerin yarılma hayalinden başka bir şey düşünemiyordum.

Taekook // forgetHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin