7.Bölüm

777 24 7
                                    

2 gün sonra
Boruto
Bir ağacın gölgesinde oturmuştum. Bügün hava gerçekten sıcaktı.Sırtımı ağaca dayadım ve etrafı izledim.Böyle sıcak havalarda uyumak en iyisiydi. Fakat uyuyamazdı çünkü Shikadai ve inojin'i bekliyordu.Bügün yeni bir oyun çıkmıştı ve onları oynayacaktı.Koşarak yanıma Shikadai geldi ve;
"Boruto.... Bu'ya gelirken Hastaneye bir uğradım ve..."(Hızlı hızlı soluk alıp verirken)
"Ne oldu söylesene"
"Sarada.."
"Ne olmuş saradaya söylesene..?"
"Hastaneden kaçmış yok güvenliğe falan da sordum yok."
Hemen ayağa kalktım. Tam gitçektimki
"Boruto"
"Evet önemsiz birşeyse sonra söylersin"
"Saradayla ilgili"
"Söylesene yerini biliyormuşsun??"
"Bilmem sayılır mı? Sarada hastaneden ayrıldığında görevliler nereye gittiğini sormuş  Saradada Konahadan biyere değil demiş."
"Yani"
"Yani Sarada Konahadan çıkmış olabilir"
"Konaha çıkısına gitmem gerekiyor"
"Bende senle geliyim"
"Tamam gel ama ayak bağı olma"
Shikadai bana sinirle bakarken. Hızlıca Konaha kapısa ilerliyorduk.

Kapıya gelmiştik.Etrafa baktık ve Sarada yoktu.Orda ki  görevlilere baktık ve yerlerinde yoktu. Oraya doğru yürüdük. Ve oturdukları yerin altına bakınca yaralandıklarını gördük.
"Burda ne olmuş"dedi Shikadai
"Sarada Uchiha yaptı geçiş için izin vermeyince bizi yaraladı."Acısıyla  bunları çok zor söylemişti .Bende telefonu çıkartım ve Ambulansı aradım. Aradıktan sonra hızlıca Konaha kapısından çıktık.

Sarada
Kaç gündür hastanedeydim ve Çok sıkılıyorum. Hava birde sıcaktı klima yokmuydu.Zaten çok Sinirliydim Annemi ben koruyamamadım eğer güçlü oldaydım onu koruyabilirdim ama güçsüzdüm ve güçlenmem gerekiyordu.Ağlamaya başladım. Hayır Sarada bundan sonra ağlamayacaksın seni seven herkesten uzak duracaksın ve kendini güçlendireceksin.Yattığım yataktan hemen kalktım.Serumu bitmişti zaten gerekte yoktu o yüzden çıkartım ve biryere attım dolaptan eşyalarımı aldım ve üstümü değiştirdim.Aşağı indim ve görevliler bana durmamı söylediler ama ben onları dinlemedim.En sonunda arkamdaki katanayı çıkartım ve üstelerine doğru ilerledim hepsi canlarını düşünüyordu. O yüzden kaçtılar Hastanenin kapısına çıktım ve Katanayı sırtımdaki yere koydum.Hızlıca Konaha kapısına doğru koşmaya başladım. Bunları yaparaken acaba doğru karar mı diye düşünmedim.Bu sehiri tek birşey için özliye bilirdim ama artık çok geçti.Annemin kanını yerde bırakmayacağım. O adamdan öcümü alıcam o yüzden beni daha güçlü yapacak birine gidecektim Orochimaru'ya tek beni o güçlendire bilirdi. Ama birşeyden korkuyordum arkamdan Boruto gelirse ben ne yapıcaktım. Onu gerçekten seviyordum ama yapamazdım Aşk tan daha önemli birşey vardı oda öç almaktı.Boruto'nun haberi bile olmazdı benim kaçtığımın.
Bunları düşünürken Kapıya varmıştım orda bekleyen görevliler çıkış izni vermedi bu benim sinirime dokunmuştu tek bir çare vardı oda yaralamaktı evet yaralamıştım.Hızlıca kapıdan çıktım ve koşmaya başladım. Biraz yorulmuştum ve acıkmıştım. Burayı babam anlatmıştı. Yedinci ile dövüştükleri yedi biryere oturdum ve karnı doyurdum ve birazda dinlenmiş oldum. Ayağa kalktım ve yürümeye başlamıştımki.
"Sarada"
Arkama baktığımda Boruto ve Shikadai buradaydı.
"Benden uzak durum sizinle bir işim yok"dedim
"Ama benim var"
"Ne işi"
"Çünkü gerçekten çok seviyorum"dedi
Gözlerimin içine baktı ve bende onun gözlerine beni seviyordu bende onu ama Annemin intikamı bundan daha mı önemliydi bilmiyordu.Kafası çok karışıktı. Kafası ağrımaya başladı Sonra bir el omzuma dokundu. Dokunan ele baktım. Bu Orochimaru'ydu. Boruto ve Shikadai geri çekildi.

"Sarada benimle gelecek siz Konahalılar onu hiç destek olmadınız"

"Senin Burda ne isin var?"dedi Boruto
Kafasınada Shikadai vurdu ve;

"Aptal burası Konaha değil o yüzden burda"dedi.
 
Orochimaru gitmeye başlamıştıki.
"Sarada bir karar ver Ben mi Boruto mu ?"
Saradanın aklı karışıktı Orochimaru'yla giderse Annesinin intikamı alacaktı eğer Borutoyla giderse Sadece Aşık olduğu çocukla birlikte olacaktı.Karasızdı ama birşeçim yapmıştı.
"Boruto"
Boruto ve Shikadai zafer kazanmış gibi zıpladılar ama cümleme devam ettim.
"Boruto bende seni seviyorum ama"
"Ama"
"Annemin kanını yerde koyamam O adamdan intikamımı almak için güçlü olmam gerekiyor o yüzden girmek zorundayım."dedim

    Yazım hatası varsa üzgünüm  £:Bu arada 10. Bölümü final  yapıcağım sanırım bilemiyorum

Güneş Işınları /BoruSaraTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang