6.Bölüm

831 31 11
                                    

Biliyorum kaç gündür atmıyordum. Bu yıl 8 e başladım ve Lgs ye çalışmam gerekiyor oyüzden pek atamıyorum ama atmaya çalısıcam.

Sarada

Uyandığımda Boruto'nun odasındaydım. Boruto ise yanımda uyuyordu. baktım neden beni buraya getirmişti. Saatte baktım ve çok geç olmuştu annem suanda beni arıyordur. Aşağı inemezdim çünkü Hinata teyze belki bilmiyordur o yüzden pencereden çıkmaya  karar verdim. Pencereyi açtım ve  asağıya atladım. Sonra koşarak eve gittim. Evin önündeydim ve kapı açıktı. Kapı neden açıktı kapı ya yaklaştım ve bir çığlık sesi duydum. Hemen içeri girerek çığlığın geldi odaya doğru yöneldim. Odaya vardığımda  Annem kanlar içindeydi. Ayakta duran biri vardı elinde Katanası, yüzünde bir maske ve mavi bir peleniri vardı. Annem yaklaşmaya çalıştım ama bir güç kalkanı vardı ve beni dışarı doğru fırlatı kafa mı bi yere çarptı ve Adam bana yaklaşarak ''Bu sadece bir uyarıydı kendine dikkat et'' dedi ve ortadan kayboldu. Gözlerim yavaş yavaş kapanıyordu Anneme doğru emekliyerek gittim ama başımı çarpmıştım ve kanlar akıyordu. Anneme hala uzaktaydım ve daha fazla dayanamayarak kendimi serbest bıraktım.

Başım çok ağrıyordu. Gözlerimi yavaşça açtım ve etrafa baktım. Hastanedeydim kalkmayı denedim ama kalkamadım etrafa daha iyi bakınca serum takılı olduğunu gördüm.  Kapı açıldı ve içeri Mitsuki girdi.

''Demek uyandın'' dedi ve güldü.

''Ne oldu bana''

''Bilmiyorum ama başını yarmısın''

''Annem nerde ona ne oldu?''

''Şe...y A..nn..en'' diyerek kekeledi.

''Annem iyi mi onu söyle Mitsuki annem iyimi söyle'' dedim.Annem nerdeydi annem ölmüş müydü hayır o ölemez. İçeri bam içeri girmişti  ye biri daha geldi bu yedinciydi.

''Yedinci anneme ne oldu?''

''Sarada , Sakura çok kan kaybetmiş bu yüzden onu kurtaramadık'' 

Ağlamaya başladım artık yanımda benimle birlikte yaşayan benimle ilgilenen biri yoktu. Babam içeri girmişti ama ben görmemiştim. Yanıma gelmişti ve beni teselli etmeye çalışmıştı ama aslında onun daha çok teselliye ihtiyacı vardı . Çünkü ilk kez babamın ağladığını görüyordum. Pelerinin arasına göz yaşlarını saklamıştı ama yinede az olsada görünüyordu.

''Sarada o gece ne oldu Anneni öldüren kişiyi gördün mü?!! diyen kişi Yeninciydi. Eğer olayı anlatırsam Annem gibi bir sevdiğimi daha öldürecekti. O arada Boruto içeri girdi. Ona baktım ve eğer yasadığım şeyleri anlatırsam aşık olduğum insanıda öldürecektim ama ya Başını nasıl vurdun derlerse tek çare çoğu şeyi söylememek. 

''Şey tam olarak görmedim yüzünde maskesi vardı Annem kanlar içerindeydi ve beni o kişi görünce beni fırlatı ve kafamı biryere çarptım ve bayılmışım'' dedim ama bunu derken güçlükle ve kekeleyerek demiştim

''Eminmisin dimi?'' dedi Yedinci bende başımla onayladım. Yedinci ban kuşkuyla baktı.

          

                           YAZIM HATASI VARSA ÜZGÜNÜM 

                           YAKINDA  YENİ BÖLÜM GELECEK 

Güneş Işınları /BoruSaraWhere stories live. Discover now