5.Bölüm

949 32 3
                                    

Boruto
Sarada en sonunda uyanmıştı sabaha kadar onun başında beklemiştim.Ailem ve öbürleri evlerine gitmişti.Ben ise Saradanın yanında kalmıştım. Sasuke amca odadan çıktı. Sakura teyze hala uyuyordu.Sarada'ya baktım.Shariganı
açıktı.
"Shariganını kapat"dedim
"Ne kadardır açık"
"Bilmiyorum daha yeni sana baktım açıktı ve yanıp yanıp sönüyordu."dedim
"Ne.... yanıp yanıp sönüyor mu?"
Evet anlamında başımı salladım. Shariganını kapatmaya çalıştı ama başaramadı hala yanıp yanıp sonüyordu.
"Belkide babana haber vermeliyiz?"dedim
biraz düşündü ne yapacağını bilmiyormuş gibi bu ileride kötü olabilirdi.
"Babamı çağır"dedi.
Odasından çıktım ve aşağı indim.
Sarada
Boruto odamdan çıktı. Gözlerim ağrımaya başladı sanki benim kontrolümden çıkmıştı ben kontrol etmiyordum başkası ediyordu . Pencereden bir yılan girdi. Sonra bir adam belirdi gözümden çok az görüyordum gözümün görmesini biri kısıtlıyordu sanki.Karsımdaki yabancı;
"Demek uyandın seni uyarmak için geldim eğer mühürden birine bahşedersen tüm sevdiklerini teker teker öldürürüm."dedi.
"Peki ya mühür ne ise yarıyor. Hiçbir şeyi göremiyorum mühürlemi ilgili."
"Evet o mühürle seni kontrol edebiliyorum. Beni tam görürsen beni joninlere tarif edip beni yakalaya bilirler."dedi ve kayboldu. Birkaç dakika sonra görmeye başladım.
Boruto ile babam anca gelmişlerdi. Zamanımı durdurmuştu bu imkansız mührü babama söylersem tüm sevdiklerim öldürecekti yani Annemi,Babamı ve diğer arkadaşlarımı bunu söyleyip söylememek konusunda kararsızdım. Bir süre söylememeliydim eğer olaylar büyürse söyleyecektim.
"Sarada iyimisin"
"Baba hala yanıp yanıp sönüyormu?"
"Evet ama yavaşlamış"
Sanırım bu mühür yüzünden yanıp yanıp sönüyordu ama onlara söyleyemezdim. Çok yorgundum uyumak istiyordum. Gözlerim yavaşça kapanıyordu. Boruto ya baktım kısık gözlerimle ve gülümsedim. O gerçekten benim yanımdan hiç ayrılmamıştı Boruto biraz aptal'da olsa yinede bazen çok iyi biri olabiliyordu.

5 gün sonra
Sarada
Görevden daha yeni dönmüştük ve Boruto herzamanki gibi yaralanmıştı. Yarasıyla ilgileniyordum. Mitsuki bizden ayrıldı ve kayboldu.
"Yanımda neden kaldın?"dedim
"Seninle bir süre olsada vakit geçirmek istedim"dedi. Boruto'ya baktım ve sözlerine devam etti.
"Simdi neden benimle vakit geçirmek istiyordun diye soracaksan bir kaç gündür söyleyip söylememe konusunda kararsızdım ve artık sana artık söylemeliyim"dedi. Ne söyleyecekti merak ediyordum. Boruto tam ağzını açmıştıki boynumdaki mühür canımı acıtmaya basladı ve ne olduğunu anlayamadan bayıldım. Gözlerimi açtığımda Borutonun odasındaydım.
Boruto
Bir süredir Saradaya ondan hoşlandığımı söyleyecektim tam zamanını bulmuştumki Sarada birden bayıldı. Ne yapacağımı bilmiyordum Saradaların evi ve Hastane buraya çok uzaktı. Bizim ev biraz olsada yakındı. Saradayı kucağıma aldım ve Eve doğru yürüdüm.5 dk sonra evdeydim.Kapıya vurdum. Kardeşim Himawari açmıştı. Bana sırıtıyordu. Sonra annem geldi ve;
"Saradaya ne oldu Boruto"dedi
"Anne yaramı sarıyordu sonra birden bayıldı ve evleri çok uzaktaydı bende buraya getirdim"dedim.
"Tamam"dedi
İçeri girdim ve odama çıktım Saradayı yatağıma yatırdım ve o uyanana kadar başında beklicektim.


       Yazım hatası varsa üzgünüm
       

Güneş Işınları /BoruSaraWhere stories live. Discover now