-I don't wanna be you anymore-

16 3 1
                                    

Author's note/ Αχρηστη πληροφορια:
Σε καθε κεφαλαιο θα δημοσιευω μια φωτογραφια και ενα βιντεο μουσικο πουθα ειναι καπως σχετικο με την εξελιξη της ιστοριας. Μπορειτε να πατατε να τα ακουτε.Η συγκεκριμενη φωτο edit και λογια απο μενα.😏
° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° °

"Καλημερα"μου φωναξε μια κοπελα και ανοιξα το στομα μου αφηνοντας τα δοντια μου να φανουν ως ενδειξη ενθουσιασμου που την εβλεπα.

Μερικες φορες ολο αυτο κατανταει κουραστικο για εμενα. Καθε μερα το ιδιο ψευτικο χαμογελο προβαλλεται στο προσωπο μου. Το ιδιο ψευτικο, το ιδιο κενο, χωρις τιποτα να αλλαζει πανω του. Σαν κατι αφυσικο που ομως οι αλλοι δεν εχουν αντιληφθει ετσι. Το χαμογελο αυτο ειναι ομως αποτελεσμα της αδυναμιας μου. Στο να μην αποδεχτω την αληθεια. Την αληθεια του οτι η φημη κουραζει αλλα ειναι κατι που ανατρεπεται. Η φημη με εχει ανατρεψει, αλλα και εγω μπορω να την ανατρεψω.

Ειμαι "καπετανισσα" στην ομαδα μαζορετων του σχολειου μας. Ενος ιδιοτικου πανυψηλου κτηριου γεματο με εσωτερικες στριφογυριστες σκαλες, μαρμαρινο δαπεδο σε καθε του οροφο και πολυαριθμες αιθουσες.

Και εδω ειναι το σημειο που σε κανω να αναρωτιεσαι καλα ποσο αχαριστη πρεπει να ειμαι... Και πολυ δημοφιλης και λογικα με ωραιο σωμα για να ειμαι μαζορετα και με χρηματα για να ειναι μαθητρια ενος τετοιου σχολειου και δεν αρκουμαι σε ολα αυτα;

Τα πραγματα που δεν ξερεις για μενα...

Καταρχας το σωμα μου το συντηρω λογω της καταραμενης αρρωστιας που δεν μου επιτρεπει να φαω περισσοτερο απο το καθορισμενο οριο. Αλλιως θα παθω αναφλεξη πραγμα σιγουρα οχι προτογνωρο για μενα.

Εχω μια σπανια αυτοανοση ασθενεια που καταστρεφει τον μεταβολισμο του οργανισμου και δινει την εντολη του οτι ειμαι γεματη απο φαγητο, ενω στην πραγματικοτητα δεν εχω καταπιει τιποτα παραπανω απο μια μπουκια.

Κι ολα αυτα μην νομιζεις οτι στα λεω για να σε κανω να λυπηθεις ή κατι τετοιο. Απλα για να σκευτεις την επομενη φορα πριν βιαστεις να κρινεις καποιον εκτος απο σενα. Πιστεψε με δεν ξερεις ολα τα κριτηρια. Και για εμενα συγκεκριμενα δεν τα ξερουν οι περισσοτεροι.

Εχω φαει πολυ μισος εξαιτιας της ζηλιας τους αλλα που να ηξεραν οτι και εγω ευχομουν το ιδιο οπως αυτοι. Να μην ειμαι ετσι οποιο και αν ηταν το τιμημα. Να χασω ολα αυτα που εχω αποκτησει για μια νεα ζωη. Σαν αυτην που οι αλλοι πιστευουν οτι εγω εχω. Αλλα μονο ετσι ειμαι πραγματικα εγω. Αυτες οι δυσκολιες με κανουν τελικα αυτο που ειμαι.

Διαφορετικη απο τους αλλους και σπανια οπως ο καθενας μας.

Τωρα στο οτι ειμαι δημοφιλης δεν ευθυνομαι μονο εγω, αλλα και εκεινος. Δεν νομιζετε και εσεις οτι το πακετο της τελειοτητας θα ολοκληρωνε μια αγαπη;! Εε στην δικη μου περιπτωση και αυτη ειπε να μοιασει σ'ολα τα υπολοιπα. Ειναι το ιδιο ψευτικη και αυτη.

Εχουμε ορους στην ιδια μας την σχεση. Ολα γινονται μπροστα στους γυρω μας και μονοι μεταξυ μας ισα που ανταλασσουμε λιγες λεξεις. Και τελικα ο μονος και πραγματικος δεσμος που εχω μαζι του ειναι προκειμενου και οι δυο μας να αποκτησουμε περισσοτερη δημοσιοτητα ή εστω να σωσουμε αυτη που ηδη εχουμε.

Εχω βαρεθει απιστευτα αυτο το αδιεξοδο αλλα ο μοναδικος λογος που δεν μπορω να το αποφυγω ειναι το οτι εχουμε κανει μια ουσιαστικη συμφωνια μεταξυ μας και διαρκως με απειλει να την κρατησω. Δεν μπορω να τον στησω και η ιδια θα το εχω λαθος καταχωρημενο στην συνειδηση μου το οτι κατεστρεψα καποιον ενω του ειχα υποσχεθει αλλα. Ομως θελω τοσο πολυ να γευτω μια αληθινη αγαπη πραγμα που παραμενει ενα ανεκπληρωτο ονειρο.

Ειναι ομορφο αγορι, με τα πρασινα ματια του, τα ωραια χαρακτηριστικα προσωπου του, το ομορφο σωμα του... Στην αρχη τον ειχα πραγματι ερωτευτει. Τον πλησιασα και αργα η γρηγορα καταλαβα οτι ημουν ερωτευμενη περισσοτερο με την εξωτερικη του εμφανιση.

Πολλες οι σκεψεις μου...
Απο αυτες με εβγαλαν οι κολλητες μου. Και οχι αυτες ειναι πραγματικες. Τα μονα ατομα στα οποια μπορω να στηριχτω χωρις κανενα ανταλλαγμα.

Νάντια: Εε σημερα λεγαμε να βγουμε στα chillbox και μην ξεχαστεις κυρια μου εσυ κερνας αυτην την φορα.

Καλα χωρις σχεδόν κανενα ανταλλαγμα...

***

Hello girls/boys. Ονομαζομαι Άννα Στάντλερ και αυτη ειναι η δευτερη ιστορια που γραφω και δημοσιευω για αυτο να εισαστε λιγο επιεικεις pls.😂

Αν θελετε να ακολουθησετε την εξοχοτητα μου*ελπιζω να πιανετε το χιουμορ*...σας επιτρεπω🙂:

• στο fb: AnNa Stantler

•στο instagram: anna_stantler

•και φυσικα τελευταιο και καλυτερο...ΣΤΟ WATTPAD😉

Μιληστε μου στα comment και στην συνομιλια και αν θελετε πατηστε αστερακι. Ειναι νωρις να ρωτησω"αν σας αρεσε" αφου ειμαστε μολις στο πρωτο κεφαλαιο.

Επιπλεον δεν ειμαι απο τους τυπους που στο γραψιμο ειναι οργανωμενοι ως προς το θεμα της πλοκης αλλα και του ποτε θα ανεβαζω οποτε το πιο πιθανο ειναι οτι και εγω η ιδια αποκαλυπτω το τι γινεται στην ιστορια καθως την γραφω και σε εσας θα δημοσιευω αργωντας.

Αν μετα απο ολα αυτα ακομα σκοπευετε να συνεχισετε το διαβασμα τοτε...it's ur problem my friends, not mine.🙄

You did (not) need my love/ Το λάθος παραμύθιWhere stories live. Discover now