7. Друзі

1.7K 93 1
                                    

Сни... Вони такі прекрасні, але є пора, коли всі сни проходять мимо. І це ранок.
Сьогодні Емма збиралася з особливим настроєм. Останній день школи. Ну хіба не прекрасно? Виїзд в понеділок. В 4 ранку(біля школи). Ну всеодно класно. На честь останнього дня дівчина вирішила вдягнути плаття. Це звичайне сіре плаття.
Ґ

До нього взяла курточку

Йой! Нажаль, це зображення не відповідає нашим правилам. Щоб продовжити публікацію, будь ласка, видаліть його або завантажте інше.

До нього взяла курточку. Слава богу надворі 17°С сьогодні буде. Також дівчина надягла тілесні "безразмерні" колготки. Снідати не хотіла, тому відразу пішла до школи, взувши свої ботінки і взявши сумочку через плече. Ну останній день. Уроків вже може не бути. Також заодно взяла решту грошей, і ті що мама дала на одяг. Дорогою дівчина слухала музику. Вже дійшла до школи, і побачила безліч знайомих облич. Серед них і Мія.
- Привіт!
- Привітттт!- мене Мія сильно обіймала.
- Ти сьогодні така нарядна!
- Ой, де там нарядна. Он ідуть нарядні- я кивнула на дівчат що вийшли всі з дорогого авто. Всі у коротких платтях чи спідницях і топах, де видно декольте. Вони з А. Типу Еліта. Ну як, вважають себе крутими, а інших зневажають, і часто знущаються. Ми просто пішли, не хотіли дивитися на те "шоу". Дорогою в клас, ми замітили компашку Едо, що стояла біля вікон спершись на підвіконня. Едо побачивши нас просічував мене поглядом, я це замітила, бо подивилася прямо в очі. Хоч вони були від класів далі на метрів так 10. Але то не мішало йому. Ми звернули в клас. Де сиділи всього лиш паро людей.
Ми сіли за парти.
- Ти бачила як він дивився на тебе?- почала Мія
- Хто?- запитала типу не розумію
- Ну Едуардо.
- Ааа, ні. Хіба він не тебе просічував поглядом?
- Можливо- сказала та і усміхнулася.
Я ж то розуміла хто на кого дивився але то не важливо.
Пройшло 3 уроки на яких підряд виставляли оцінки за рік. Але четвертий був урок нашої кери. Скажу чесно, в класі у нас було 15 із 30. І вона привела А клас. Певно щоб обсудити поїздку. Ми з Мією сиділи на другій парті. І були самі на ряді. З А класу була компашка Едо, і тієї Анджели, і ще кілька які не в ходили в ті компашки.. І їх було п'ятнадцятеро. Так сталося що всі що були в класі будуть їхати(я не знала але вч. Сказала прийти усім хто поїде, а решті не обов'язково). І блін компашка Едо сіла на наш ряд. Їх було шестеро. Ще вільні два місця. Едо сів з другом за нами. Добре що я не побачила хто де саме сів. І ще сіли Анджелінині подруги просто перед нами.
- Діти нам треба розібратися хто де житиме. Як ви знаєте що в кожному будинку житиме по 10 людей. Не враховуючи вчителів і супроводжуючих бо ми окремо. Як розділимося?
- По класам- хтось викрикнув
І щоб ви понімали нас не записали до наших . Хоча там було не по класах. В першій групі були з двох класів(це компашка Анджели, паро хлопців і з нашого класу її подруги. В другу групу попали хлопці з нашого класу і компашка з А. Ми попали в групу з двома подругами Анджели,які сиділи перед нами(вона їх не взяла до себе) і хлопцями з нашого класу ще.
Вчителька запитала кому не подобається група у яку попали, і підняв руку Едо, потім вся його компашка.
- Аааа, ясно, вам дівчат не вистачає. Одже будете без них. Все це моє останнє слово.
Вчителька вийшла і в класі почався балаган. Хлопці і бумажки це дві не зрадливі речі. Вони почали ними кидатися. А ми з Мією сиділи і ржали. Раптом на парту до мене прилетів літак. І летів він ззаду. Я обернулася і побачила Едо. Що сидів позаду мене. Він показав знак щоб я відкрила. Я обернулася і відкрила там було"Енгельс Еліна вас офіційно запрошено на вечірку, яка відбудеться завтра о 19:00, до мене на квартиру." Від цього я трошки посміхнулася, і відписала "Якщо тільки з Мією"
І відправила. Потім мені прийшло повідомлення на телефон.
- Навіщо вона нам?
- Нам?
- Нам
- А хіба є ми?
- Ні.
- Без неї я не прийду.
- Ок тоді з нею. Як хочеш я пропонував.
Продзвенів дзвінок і Мія потягнула мене за руку. Я встала і ми пішли зі школи. ТЦ був недалеко, тож ми швидко прийшли.
- Чуєш Мія, я їсти хочу, із самого ранку не їла нічого. Ходи в кафе?
- На піцу?
- Ти читаєш мої думки.
Ми пішли в кафе, та смачно поїли.
- Ну тепер можна і по магазинах.
Кароче купила я таке:
Три бодіка, дві пари джинсів,худі, тапочки, піжаму, там носочки, джинсовий комбінезон, куртку- бомбер,кросівки, костюм типу спортивного,кофту, червоне худі, розовий світшоп, і шорти рожеві і теніску.І нарешті до своєї Парки(куртка така) я знайшла класні ботінки.
Я їх так хотіла (бо парка такого кольору)

Ти знаєш хто я?Where stories live. Discover now