Capitolul 24

5.1K 127 6
                                    

Te-ai simtit vreodata implinit? Cu adevarat? Ai simtit vreodata ca traiesti? Sau doar ai crezut ca o faci? Sa traiesti nu inseamna sa te trezesti si sa facu aceleasi lucruri zilnic. Facand ceea ce simtim,asa aratam ca traim. Poti fii doar un copil,sau un adult in ceea ce priveste experienta de a traii. Esti un copil cand incepi incet sa traiesti cu adevarat,esti un adult daca ai inceput sa traiesti cu adevarat acum mult timp. Asa stau ru acum,uitandu-ma la stejarul din fata ceamului camerei mele. Eu sunt un copil,nu mi s-au intamplat multe lucruri frumoase pana acum. Sau poate doar nu am stiut sa le pretuiesc. Nu am stiut sa pretuiesc soarele pe care il vad in fiecare zi,nu am stiut sa pretuiesc faptul ca am mancat la masa cu familia mea,nu am stiut sa pretuiesc roiul de oameni din jurul meu. Acum,gandindu-ma la cel care imi inspira fericire,nu vreau sa ma opresc. Vreau sa ma bucur de acel par castaniu,acele buze rozalii,acei ochi negrii,acele cute care i se formeaza cand tipa la mine sau invers. Ce imi doresc? Nu stiu,sau poate stiu dar nu am curaj sa zic,deoarece s-ar putea sa cer mai mult decat imi este posibil sa primesc si o sa mi se ia din maini si ce am deja. Stau,gandindu-ma la toate astea,imbracata astept sa primesc mesajul de la persoana de care nu am putut sa stau departe psihic incercand doar sa stau departe fizic. In scurt timp il primesc,cobor jos si il vad langa o motocicleta.
Eu-De unde a aparut si asta?-aratand spre motocicleta-
Jameson-Din garaj.
Eu-Corect-facand o grimasa-
Jameson-E a mea,nu am furat-o asa ca stai calma.-razand-
Eu-Mergem?
Jameson-Dupa tine.
Ma ajuta sa ma urc pe motocicleta,el urmand.
Jameson-Tine-ma strans.
Eu-Sa nu conduci ta-
Nu apuc sa termin ce am de spus caci simt ca zbor de pe straduta ingusta. Il strang de abdomen mai tare decat am strans siguranta de la roller coaster.
In nu mai mult de 5 minute,ajungem.
Eu-coborand- Unde suntem?
Jameson-In locul meu preferat. In locul in care ma linistesc. In locul in care nu am mai adus pe nimeni.
Eu-Pana acum.-zambind-
Jameson-Pana acum.
Ne asezam pe patura intinsa neglijent,eu luând o capsuna de pe tava.
Jameson-Stii..cand aveam cinci ani,am descoperit locul asta. Ma plimbam cu familia mea,si ne-am oprit aici. Eu am vrut sa ramanem cat mai mult,dar a trebuit sa plecam. Si de atunci vin singur bucurandu-ma de liniste.
Eu-Frati ai?
Jameson-Am un frate,mai mic cu un an. Tu?
Eu-Un frate,la fel. Mai mic.

Restul intalnirii noastre a descurs bine. Rasetele auzindu-se la fiecare 5 minute. M-am simtit bine alaturi de el. De compania lui.

Jameson-Betty?
Eu-Da?
Jameson-Vrei sa fii iubita mea?
Eu-Ăm...nu la asta ma asteptam-uitandu-ma in alta parte-Dar..da. Doar ca nimeni nu trebuie sa stie de la scoala. Nu vreau sa fiu ca Valeria in ochii lor.
Jameson-Niciodata nu ai putea sa fii ca scorpia aceea.-mangaindu-mi obrazul-
Eu-Multumesc.
Jameson-Si eu.
Isi atinge buzele delicat de ale mele asteptand ca eu sa accept. Si o fac,lasandu-ma pe spate pentru a îi da permisiune asupra corpului meu. Rup sarurul si il privesc adanc. Isi da seama de ceea ce vreau sa ii spun,si apuca un strugure cu care se joaca.

*

Eu-A fost cea mai frumoasa intalnire!-dandu-ma jos de pe motor-
Jameson-Ma bucur ca te-ai simtit bine.
Eu-Langa iubitul meu mereu ma simt bine-luându-l in brate-
Jameson-Si el se simte mereu bine langa iubita lui.
Eu-Ne vedem maine?
Jameson-Aceasi ora.
Il sarut de plecare si merg in camera.
Mi-a placut. M-am simtit bine. Îl plac.
Eu-intrand in camera-
Meli-Betty?
Eu-Eu sunt.
Meli-Cum a fost?
Ma asez pe patul moale si dezordonat,incepand sa îi povestesc ce s-a intamplat la intalnire. Aceasta zambeste fara oprire,bucurandu-se de fericirea mea.
Meli-Va potriviti.
Eu-Asa sper.
Meli-Jameson nu e ca ...-
Eu-Da,stiu.-lasandu-mi privirea in jos-

Mesaj:
Jameson-Noapte buna,iubito.
Eu-Noapte buna,iubitule.



Siii cam atat! Nu e cel mai inspirat capitol,si nu am mai postat de cateva zile,dar am o veste pentru voi! Scriu o noua carte! Am planuri mari cu ea,si chiar imi place ce a iesit pana acum. Voi publica primul capitol cand aceasta carte va fii spre sfarsit. Nu vreau sa ma complic cu doua carti diferite.
P.S. Capitol needitat.

Profesorul de sportUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum