>Capitolul 4<

9K 223 18
                                    

Eu-fiindca nu exista iubire!
Jameson-cine ti-a spus prostia asta?-calmându-se-
Eu- e logic ca nu exista iubire!
Jameson-de ce crezi asta?
Eu-fiindca...findca nu ai cum sa poti sa iubesti aceasi persoana mult timp,sau la un moment dat sa iti dai chiar si viata pentru persoana iubita. Nu ai cum sa renunti la viata ta pentru un strain. Iubirea nu aduce nimic bun!-calma-
Jameson-daca nu exista iubire,înseamna ca nu exista nici fericire.
Eu-ba da,sunt doua ,,lucruri" complet diferite.
Jameson-a,da? Spune diferentele.
Eu-pai..cand esti fericit toata lumea ta e roz,te bucuri alaturi de prieteni si familie,în fiecare zi ai o stare buna.
Jameson-iar cand iubesti si esti iubit,toata lumea ta e roz,ai fluturi în stomac si aceea senzatie pe care nu o ai zilnic,cu oricine. Doar  cu persoana iubita.
Îsi pune capul pe umarul meu soptindu-mi:
Jameson-iubirea exista,toti o gasim la un moment dat. Nu trebuie sa renunti în a crede in iubire,fiindca iubirea asa cum e ea,e un nou sentiment,unul unic.
Stăm asa catevaa minute apoi se desprinde de mine,scoate cheia si deschide.
Jameson-detentia s-a terminat,mai devreme.
Eu-buna ziua!-plecand-
Ce s-a întamplat acolo? Am inebunit cumva?in doua zile vorbesc cu profesorul de sport despre iubire! Pf. Sincer? Nu vreau sa ma mai gandesc. Trebuie sa ma grabesc sa o ajut pe Meli.

***
Seara

În sfarsit am terminat temele si m-am pus in pat. În cap îmi revin imaginile cu mine si Jameson în aceea cămăruță îngustă. Ce se va întampla maine la ora? Cum ma voi comporta cu el?Dar totusi...aceasta complicatie e placuta,nu e ceva grav,e da,o problema dar..e una placuta,adica simt o atractie fizica fata de el,dar nimic mai mult. Sunt sigura de asta. Deja încep sa gandesc prea mult si fac riduri,asa ca ma culc. Maine va fii o zi complicata, foarte complicata. Si in plus am.nevoie de mai multă rațiune.

A doua zi

Ma trezesc,de data asta,înaintea alarmei. De ce? Nu stiu,nu ma întrebati pe  mine. Ma ridic,îmi fac rutina zilnica, si decid sa ma îmbrac cu o  fusta neagra, nu foarte mulata,un tricou roșu,niste balerini albastri,iar parul il fac coc. La machiaj nu folosesc foarte multe produse, pentru ca machiajul sa para cat mai natural. În geanta sport imi bag   o pereche de colanti negri,o bustiera verde, o bluza de trening tot neagra si o pereche de adidasi albi.

Îmi iau gentile,telefonul si pornesc spre clase. Dupa ce ajung,imi bag geanta sport in dulap,si ma indrept spre baie pentru a vedea daca mi s-a dus machiajul din cauza caldurii. Dar,in drum spre baie,fara sa vreau,observ un sarut intre Jameson si...profesoara de sport?!  Ea nu era maritata?! Defapt nici macar nu ma intereseaza acest lucru, ma deranjeaza faptul ca Jameson se saruta cu alta femeie, iar cu o zi inainte vroia sa ma sarute pe mine! Eu m-am gandit toata noaptea la el,dar no,proasta e proasta pana-n panzele albe. Îmi continui drumul spre baie,iar cand ma uit in oglinda observ ca incepe sa mi se produca niste apa in ochi.
Eu-ce e asta? Eu plang pentru un baiat? Nu,e clar. Îmi fac programare la doctor. Cum..cum sa plang pentru un baiat? Care mi-a...mi-a dat sperante? Care inseamna ceva pentru mine?-cazându-mi lacrimile pe obraji- Nu! Nu! Termina Beatrice! Tu nu vei plange pentru un baiat! Nu inseamna nimic pentru tine! Termina! Termina!
Îmi sterg lacrimile,apoi ies din baie fiindca se sunase. Merg spre ora de desen cu capul in jos,si îngândurata.

Dupa 2 ore

În aceste 2 ore nu s-a intamplat nimic nou,doar ca in pauze nesimtitul de Jameson imi arunca priviri, iar eu imediat ma uitam in alta parte, ignorând gesturile lui.
A venit ora de sport. s
Sincer? Numai chef de sport aveam acum.. Ma duc la vestiare,ma schimb apoi o vad pe Meli abatuta venind spre mine.
Eu-hei..ce ai patit?
Meli-Marian,tu?
Eu-Jameson.
Ne luam in brate si stam asa cateva minute bune. Auzim fluierul si mergem pe teren unde era si profesorul nostru.
Eu-buna ziua,scuzati-ne ca am intarziat.-mergand la locul meu-
Jameson-nu face nimic.-privindu-ma-
Pana a facut prezenta,eu ma uitam decat la profesoara aia,care se holba întruna la el. De nu i-oș rupe parul din cap,sa nu imi spuneti mie Beatrice. Adica,sa il rup fiindca are varfurile spicuite,nu de altceva.
Dupa ce face prezenta ma cheama in vestiare pentru ,,a lua o minge". Accept si chiar ma duc dupa minge,nu sa il ascult,sau nu. Iau mingea,iar cand dau sa plec ma prinde de mana si ma intoarce cu privirea spre el.
Jameson-esti bine?
Eu-da,domnule profesor.
Jameson-Betty-ridicându-mi privirea din pamant- de ce ma eviti?
Eu-domnule nu va evit,cred ca aveti destula atentie din parte elevilor si din partea profesoarelor.
Jameson-ai vazut,nu?
Eu-ce sa vad?
Jameson-sarutul.
Eu-aaa,sarutul? A da,l-am vazut.
Jameson-sa sti ca nu e nimic intre noi.
Eu-nici nu ma intereseaza.
Jameson-ba eu cred ca da.
Eu-crezi prost.
Jameson-astazi ce ai in plan?
Eu-plecand-
Jameson-of..-soptind-

Gataa!!! Ce spuneti???? Va place? Sper ca da :))
V.p.Didișori!

P.S. Scuze pentru greseli

Profesorul de sportWhere stories live. Discover now