1.3

963 63 14
                                    

lonely - jonghyun ft. taeyeon

나는 혼자 있는 것만 같아요

hold on - overstreet

Sırtım yumuşak bir yere konunca tatlı uykum yarıda kesilmişti. Sesler iyice ayılmama sebep olurken gözlerimi hafifçe araladım.

"Sessiz ol Ciara. Eva'nın uyanmasını istemiyorum," diyen tanıdık bir sesti. Christoffer. Peki ya Ciara kimdi?

Sesler salondan geliyordu. Üzerimdeki elbise hala yerli yerinde olduğuna göre birkaç saat anca uyumuştum. Hızla elbiseden kurtulurken merakım iyice artmıştı. Neyse ki sesler az da olsa duyuluyordu.

"Eva kim Chris? Bu evde ne işi var?" Kızın sesi inceydi fakat rahatsız edici değildi. Kelimeleri hızlı hızlı sıralarken aynı zamanda elbisemden kurtulmaya çalıştığım için net anlayamıyordum. Sonunda elbisemi çıkarabildikten sonra pijamalarımı giydim. Daha net duyabilmek için kapıya yaklaştım.

"Sadece arkadaşım. Zorunluluktan burada kalıyor," diye açıkladı Christoffer. Sesindeki bıkkınlık çok açıktı. Fakat Ciara denen kadının bunun farkında olduğunu sanmıyordum.

"Emin misin sadece arkadaş olduğunuza? Bana baya samimi geldiniz de." Görmesem de Christoffer'ın gözlerini devirdiğini hissetmiştim. İnsanlara tahammülü en alt seviyelerde olduğu için kaçınılmaz bir şeydi bu.

"Ne ima ediyorsun Ciara? Açıkça söylemeye ne dersin?"

"Beni aldatıyor musun sen?" Kız sonunda bağırma seviyesinde bu cümleyi kurmuştu. Demek Ciara sevgilisiydi. Nasıl bir görünüşe sahip olduğunu meral ettim. Bedeninin görünüşü aşağı yukarı benimle aynı olmalıydı. Geçen gün onun pijamalarının bana tam oturmasından dolayı böyle düşünüyordum.

"Ne saçmalıyorsun sen? Onunla birlikte olacak olsam senden ayrılırdım öyle değil mi? Senin beni tanıdığını sanıyordum. En azından aldatmayacağımı bilecek kadar."

"Sen benim evimde bir erkek görsen ilk olarak bunu düşünmez miydin?"

"Hayır Ciara. Eğer sen de bana benim sana yaptığım gibi bilgilendirici bir mesaj atsaydın bunu düşünmezdim."

Kızın suskunluğundan konuşmanın burada bittiğini düşündüm. Uykuma geri dönmek için yatağa uzanmıştım ki kapı açıldı. Önde Ciara arkada onu durdurmaya çalışan Christoffer içeri girdi.

"Ne oluyor?" dedim yataktan doğrulurken. Ciara omzuna gelen siyah saçlarını savurdu. Yeşil gözlerinin hedefi bendim. Ben de ela gözlerimi ona diktim.

"Bir de yatağında mı yatıyor yani?" Christoffer'ın sevgilisine durumumuzu anlatan mesaj attığını hatırladım. Bazı detayları es geçmiş olmalıydı. Mesela kelepçe ile bağlı olduğumuz için aynı yatakta yattığımızı.

Bağdaş kurup ona baygın gözlerle baktım. Çok uykum vardı ve onun yüzünden uykum bölünmüştü. Zor bir günün ardından güzel bir uyku benim hakkımdı. Bu yüzden karşımdaki kadın bir an önce gitmeliydi.

Christoffer'ın telefonu çalıp da dışarı çıktığında Ciara ile yalnız kalmıştık. O da yatağa oturup bana döndü. Çok güzel bir kadındı Ciara. Ve kesinlikle Christoffer ile yakışıyorlardı.

Handcuff • chrisevaWhere stories live. Discover now