Chapter 127: Golden Baby ❖ Kei Tsukishima

462 12 11
                                    

Karakter İfşaları



Önemsiz Şeyler


KEİ TSUKİSHİMA

Önemsiz Şeyler

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Önemsiz Şeyler

❖ Favori Yiyeceği: Çilekli mini kek

❖ Güncel Kaygısı: Liseye girdikten sonra, bir kez daha, ilk isminin karakterinin nasıl okunacağını soran çeşitli insanlarla uğraşması gerekiyor.

❖ Tsukishima, yeşil desenli beyaz spor ayakkabı giyer.

❖ Terazi burcu.

❖ Seride üçüncü en az iştaha sahip olan kişi, çoğu zaman takım arkadaşlarını ve üst sınıflarını sağlığı açısından endişelendiriyor.

❖ Serideki erkek karakterler içinde beden-kütle indeksi en düşük olan kişi.

❖ Koç Ukai'den bloklama için tavsiye isterken en göze çarpar biçimde ispat edildiği üzere gergin hissettiğinde parmaklarıyla oynama alışkanlığı var.

❖ Antrenman yapmadığı veya oynamadığı zamanlarda genellikle boynunun etrafında beyaz Sony (telif sorunlarıyla uğraşmamak adına animede Somy) kulaklıklarıyla görülüyor.

❖ Tsukishima, üniversite hazırlık sınıfı olduğu bilinen Sınıf 1-4'de olduğundan ders çalışmakta iyi gibi görünüyor.

❖ Tsukishima'nın doğum günü, Hasat Dolunayı'na denk geliyor- ki bu, Ay Festivali olarak da bilinen Sonbahar Ortası Festivali'dir; Çin takviminde Eylül 2015'te kutlanıyor. Tesadüfen, Tsukishima'nın adının ilk karakteri "ay" anlamına geliyor. Buna ek olarak, Tsukishima sık sık çocukluğunda kapüşonlularının ve ceketlerinin arkasında hilal ay sembolü ile görüldü.

❖ Masasının üzerindeki rafta dinozor oyuncakları tutuyor. Dinozorları sevip sevmediği bilinmiyor ama Let's! Haikyuu!?'nun bir bölümünde ispat edildiği için sevdiği varsayılabilir.

❖ Soyadları ve zıt kişiliklerinden dolayı Hinata sık sık güneş ile ilişkilendirilirken Tsukishima sık sık ay ile ilişkilendiriliyor.

❖ Charapedia tarafından yapılan bir ankette, Japonca anime ve manga karakter veritabanı, insanlara çocuklarının isimleri için hangi anime karakterlerini seçecekleri soruldu. Tsukishima, kadın katılımcılar arasında 98 oyla 9. sırada yer aldı.

❖ Haikyū!!: One Shot'unda Hinata ve Kageyama birinci sınıfken Tsukishima ikinci sınıftı. Ayrıca sadece 1.84 santimetre kadardı.

❖ Furudate, Tsukishima'nın ismini seçti çünkü: "Onun soyadı, Hinata'nın 'güneş'i (日) ile zıt olan 'ay'a (月) sahip. Ama ona 'ateş böceği' (蛍) ismini verdim çünkü kendi başına ışık yayabilir."

❖ Haikyuu'nun ilk popülerlik anketinde Tsukishima, 3,407 oyla 8. sırada yer aldı. İkincisinde, 8,305 oyla 4. sıraya yükseldi.

Haikyuu!! Bilinmeyenleri ❖ WikiaKde žijí příběhy. Začni objevovat