Chapter 125: "Those Who Have Lost" ❖ Shouyou Hinata

312 11 3
                                    

Karakter İfşaları


Önemsiz Şeyler


SHOUYOU HİNATA

Önemsiz Şeyler  

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Önemsiz Şeyler  

❖ Favori Yiyeceği: Yumurtalı pirinç

❖ Hinata her sezonun başlangıcında şöyle diyor: "目の前に立ちはだかる高い高い壁その向こうは、どんな眺めだろうか どんな風に見えるのだろうか頂の景色。決して自分だけじゃ見えない景色でもみんなが入れ決して見える景色かも。" "Gözlerimden önce, yolumu engelliyor. Yüksek, yüksek bir duvar; diğer tarafta ne tür bir sahne var? Orada ne görebileceğim? 'En tepeden manzara;' Kendi başıma asla göremeyeceğim bir manzara; ama, yalnız değilsem, o zaman..... belki onu görebilirim."

❖ Güncel Kaygısı: Tek elle top yakalayamıyor.

❖ Kageyama gibi o da kesişme noktasında doğduğundan burcu belli değil; eğer öğlen 12'den önce doğduysa İkizler, sonra doğduysa Yengeç burcu.

❖ Tokyo Seyahati Arcı'ındaki final sınavlarından önce Hinata okuldaki sözlülerinin hiçbirinde iki basamaklı bir not almadığını belirtti.

❖ Hinata'nın en kötü dersi İngilizce. Onun seslendirmeni Murase Ayumu, Amerika'da doğdu (Los Angeles) ve akıcı bir şekilde İngilizce konuşabiliyor.

❖ Hinata, korktuğunda ya da bir tehdit altında olduğunda iç güdüsel olarak en yakınındaki kişinin arkasına saklanıyor.

❖ Hinata, takımdaki en büyük birinci sınıf. 

❖ Hinata'nın doğum günü, Kageyama'nın kış gündönümüne denk gelen doğum gününe (22 Aralık, yılın en kısa günü ve en uzun gecesi) zıt olarak yaz gündönümüyle çakışıyor (21 Haziran, yılın en uzun günü ve en kısa gecesi).

❖ Haikyuu'nun ilk popülerlik anketinde Hinata, Kageyama'dan sonra 6,058 oyla 2. oldu. İkinci popülerlik anketinde, 12,720 oyla 1. oldu.  

❖ Charapedia tarafından yapılan bir ankette, Japonca anime ve manga karakter veritabanı, insanlara çocuklarının isimleri için hangi anime karakterlerini seçecekleri soruldu. Hinata, kadın katılımcılar arasında 104 oyla 8. sırada yer aldı.

❖ Haikyū!!: One Shot'unda Hinata'nın forma numarası 10 yerine 7'ydi.  

❖ Haikyū!!: One Shot'unda Hinata ana kadroda değildi. Hinata ve Kageyama aslında "Tuhaf Kombo"yu Tsukishima, Yamaguchi ve Daichi'ye karşı olan 3-3 maçta değil, başka bir okula karşı olan maçta oluşturmuşlardı.

❖ Crunchyroll (anime) ve VIZ Media (manga) gibi İngiliz medyalarında ismi 'Hinata Shoyo' şeklinde yazıldı.

❖ Hinata'nın ismi "güneş" karakterini ve Tsukishima'nın ismi "ay" karakterini içeriyor. Bu, Tsukishima'nın soğuk ve göze batmayan biri olmasına zıt olarak Hinata'nın hem kişilik olarak hem de şöhret olarak güneş gibi parlak olmasıyla birlikte aynı takımda olmalarına rağmen rakip olmalarına bir göndermedir.

❖ Hinata'nın ve Kageyama'nın ilk adının bir parçası birleştirildiğinde "yükselmek" ya da "uçuş" anlamına gelen "Hishō" (飛翔) kelimesi oluşuyor.

❖ Hinata'nın adıyla ilgili olarak Furudate şöyle yazdı: "Ona bu ismi akılda 'güneş' ve 'uçmak' şeklinde şekillensin diye verdim."  

❖ Hinata'nın karakteri ile ilgili olarak Furudate, Hinata'nın yaratılışından gurur duyduklarını belirtiyor ve onun yaratıcısıyla hiçbir benzerliği olmadığını düşündüğünü iddia ediyor.

❖ Hinata'nın en çok nefret ettiği bloklama tipi Matsukawa Issei'ninki.

❖ İngilizce sınavında başarısız oldu çünkü cevapları, cevap kağıdına yanlış yazdı.

❖ Nekomata ona şeytanın kanabo*su diyor.



*Kanabo: 

*Kanabo: 

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Haikyuu!! Bilinmeyenleri ❖ WikiaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin