Chapter 107: "Growth Spurt" ❖ Yuu Nishinoya

270 10 0
                                    

Karakter İfşaları


Önemsiz Şeyler


YUU NİSHİNOYA

Önemsiz Şeyler  

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Önemsiz Şeyler  

❖ Favori Yiyeceği: Gari-Gari Kun (soda aromalı)

❖ Güncel Kaygısı: Yok! 

❖ Nishinoya, kırmızı desenli beyaz spor ayakkabı giyer.

❖ Bir hafta boyunca okuldan ve bir ay boyunca kulüp aktivitelerinden uzaklaştırıldı.

❖ Karasuno'ya üniformalar (kızlarınki şirin ve erkeklerin siyah üniformaları havalı gözüküyor) ve okul ile evi arasındaki kısa mesafeden dolayı geldiğini söyledi.  

❖ Takımın ilk antrenman kampı sırasında banyodan sonra Nishinoya'nın normalde yukarı taranmış olan saçları aşağı indiğinden ve böylece yüksekliği 10 santimetre azaldığından Hinata onu tanımadı. 

❖ Nishinoya'nın saçı yukarı taranmış haldeyken 10 santimetre (4 inç) uzunluğunda. 

❖ Tanaka'ya göre, Nishinoya'nın izleyeceği tek film türü genellikle filmin ortasında heyecandan bağırdığı aşırı aksiyonlu filmler.

❖ En kötü dersi çağdaş edebiyat.

❖ Miyagi Eyaleti'nde bir ortaokul olan Chidoriyama Ortaokulu'na gitti.

❖ Ennoshita'nın birinci senelerinin flasbackleri sırasında Nishinoya tamamen siyah saçlı olarak gözüküyor; bunun anlamı, saçını o yılın yaz tatilinde ama yeni gelenlerin Date Tech'e karşı olan maçından önce bir zamanda boyadı. Fakat bu, Nishinoya'nın küçük bir çocukken imzası olan sarı saçıyla görüldüğü mangadaki çocukluk flashbackleriyle uyuşmuyor. Saçının doğal veya boyalı olduğu hala açıklanmadı.

❖ Asahi ve Nishinoya foil karakterler. Doğum günleri, boyları ve kişilikleri gibi (ve hatta isim kanjileri bile birbirlerine ters - sırasıyla 'doğu' ve 'batı', 'tepe' ve 'vadi', 'sabah güneşi' ve 'akşam') ters çevrilmiş şekilde (01/01 ve 10/10). Onlar aynı zamanda Kageyama dışında takımın en iyi bilinen, yetenekli ve başarılı iki üyesidir. 

❖ Terazi burcu.

❖ Nishinoya'nın isminin kökeni sorulduğunda Furudate şöyle dedi: "Batı vadisinde yer alan akşam güneşi! Ama hala Yuu isminin Nishinoya'ya uymadığını düşünüyorum!"

❖ Büyük ihtimalle iki elini de kullanabiliyor.

❖ 'Rüya Takımı' anketinde libero pozisyonu için en fazla oyu aldı ve bu nedenle Okuyucuların Rüya Takımı'na libero olarak seçildi.

❖ Haikyuu'nun ilk popülerlik anketinde Nishinoya, 5,704 oyla 3. sırada yer aldı. İkincisinde, 6,852 oyla 6. sırada yer aldı.

❖ Resmi olarak serinin üçüncü en çok yiyeni.

❖ Çocukken 'böceklerden, köpeklerden, kuşlardan' ve buna benzer şeylerden korkan koca bir 'korkak kedi'ydi.

❖ Soğandan ve güveden nefret ediyor.

❖ Diğer okullardan oyuncularla kavga ediyor çünkü Kiyoko Shimizu'dan hoşlanıyor ve diğer okullardan oyuncular Kiyoko'yla flört ediyorlar.

❖ Favori hareketi 'Rolling Thunder'.

❖ Hinata 'back minus'una isim verirken Nishinoya, Hinata'ya isime Thunder eklemesini tavsiye etti.                    

Haikyuu!! Bilinmeyenleri ❖ WikiaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin