Chapter 122: "Challenge" ❖ Tobio Kageyama

562 18 3
                                    

Karakter İfşaları


Önemsiz Şeyler


TOBİO KAGEYAMA

Önemsiz Şeyler  

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Önemsiz Şeyler  

❖ Favori Yiyeceği: Yumurtalı domuz körisi

❖ Güncel Kaygısı: Hayvanların onu sevmediğine dair bir hisse kapılıyor.

❖ Kageyama, açık gri ve beyaz desenli siyah voleybol ayakkabısı giyer.

❖ Japonya'da ve kesişme noktasında doğduğundan, eğer sabah 11'den önce doğduysa yay; sonra doğduysa oğlak burcu.

❖ Kageyama öğle yemeği sırasında genellikle süt veya yoğurt alır. 

❖ Akiyama İlkokulu'ndaki ikinci senesinden beri voleybol oynuyor.

❖ Kageyama, takımın en küçük üyesi.

❖ İngilizce kelime bilgisi söz konusu olduğunda zayıf bir hafızaya sahip olduğunu iddia ediyor, ancak Daichi tarafından taktik sinyalleri üzerine test edildiğinde, sorulara hızlı bir şekilde cevap verebildi ve bunları ezberlemenin belli belirsiz bir gün tuttuğunu açığa vurdu. Bu, onun harika bir hafızaya sahip olduğunu, ancak bunu voleybol ile ilgili olmayan konularda kullanmakta motivasyon eksikliğinin olduğunu gösteriyor.

❖ Karasuno'yu seçmeden önce Shiratorizawa'ya girmeyi denedi ama okulun giriş sınavını geçemedi. Sonradan sırf eski Koç Ukai'nin himayesi altında antrenman yapmak istediğinden Karasuno'yu seçti. Ancak Kageyama katılmadan kısa bir süre önce Ukai güçten düştü.

❖ One Shot'ta Kageyama'nın Karasuno'yu seçmesinin sebebi "En İyi Okullar"la karşı karşıya gelmek istemesiydi. Aynı zamanda Hinata ve Kageyama "Garip-Hızlı Saldırı"larını 3-3 maç yerine başka bir takımla olan maç sırasında yaptılar.

❖ Kageyama'nın doğum günü, Hinata'nın yaz gündönümüne denk gelen doğum gününe (21 Haziran, yılın en uzun günü ve en kısa gecesi) zıt olarak kış gündönümüyle çakışıyor (22 Aralık, yılın en kısa günü ve en uzun gecesi).     

❖ Seslendirmeni Kaito İshikawa aynı zamanda Zankyou no Terror animesindeki bir karakter olan Nine'ın seslendirmeni. Dokuz, Kageyama'nın forma numarası.

❖ Haikyū!!: One Shot'unda Kageyama'nın forma numarası 6'ydı.

❖ Haftalık Shōnen Jump tarafından yapılan ilk popülerlik anketinde Kageyama 1. oldu. Ancak, ikinci popülerlik anketinde 3. sırada yer aldı.

❖ Kageyama'nın adıyla ilgili olarak Furudate şöyle yazdı: "Ona bu ismi akılda 'güçlü gölge' ve 'uçmak' şeklinde şekillensin diye verdim."

❖ Kageyama'nın karakteri ile ilgili Furudate ile yapılan bir röportajda Furudate, Kageyama'nın yaratılışının iyi bir şekilde sonuçlandığını hissettiklerini belirtti.

Haikyuu!! Bilinmeyenleri ❖ WikiaWhere stories live. Discover now