BÖLÜM 17

2.7K 139 25
                                    

KAİ

“Neler oluyor doktor Park?”

Doktor odaya girdikten sonra kapıyı kapattı. Yanıma geldiğinde ellerini beyaz gömleğin ceplerine sokarak bana gülümsedi.

“Endişelenmenize gerek yok Bay Kim. Bay Oh gayet sağlıklı. Sadece size birkaç şey söylemeliyim.”

Derin bir nefes alıp yavaşça bıraktım.

“Buyrun?”

“Bay Oh’un kaza geçirdiğini biliyor muydunuz?”

Kaşlarımı çatarak düşündüm.

“Ah…Sehun… ailesini bir trafik kazasında kaybetti.”

Doktor sanki bir şeyleri anlamış gibi başını yavaşça öne arkaya salladı.

“Peki bacağını biliyor musunuz?”

“N-neyi?”

“Bay Oh… anlaşılan o kaza sırasında bacağına bir darbe yemiş. Sinirleri gerçekten hasar görmüş. Ancak sakin olsun, herhangi bir sakatlık söz konusu değil. Buna karşılık normalde olması gerektiğinden bir süre daha fazla hastanede istirahat etmeli. En az iki hafta boyunca yürümemeli. Sinir hücreleri kendini yenileyemez. Ancak iki hafta istirahatle en azından etrafındaki hücreler yenilenerek, kaynaşır.”

Sakin kalmaya çalışarak yutkundum.

“Peki iki hafta sonra? Hayatının geri kalanında sakatlık riski taşıyacak mı?”

Doktor güven verecek şekilde eliyle kolumu sıvazladı.

“Sinirleri birbirine diktik. Sakatlık riski en fazla %5.”

Belki de hayatımda ilk defa Tanrı’ya bu kadar şükrediyordum. Belki de artık sık sık etmeliydim. 

KRİS 

Sigaramı tekrar dudaklarıma götürüp çektim. Saatlerdir her zaman yaptığım gibi Bangerz Bar’da içiyordum. Bugün buraya gelmemin nedeni kafamı psikolojik anlamda dağıtmak değildi. Gerçekten kafamı dağıtacaktım. TOP’ın yaptığını biliyordum. Saatler önce telefonuma isimsiz bir numaradan mesaj gelmişti.

Flaşbeek 

Yavaşça eski, pas ve küf kokulu depoya doğru yürüdüm. Beynim düşünemiyordu. Gözlerim kapıda sabitlenmişti. Boş boş bakıyordum. TOP’ı kendimi öldürmekle tehdit etmiştim. O bunu umursamamış, Kai’a zarar vermeye kalkışmıştı. “İnsanlara güvenmemeyi öğrenmelisin Kris. Sana değer verdiğini zannetmek gibi bir aptallık yaptığın adam şu an ellerinde en yakın arkadaşının hayatını tutuyor. Kendin görmek istersin belki de. Kai’ın deposuna git.”

Mesajı ilk okuduğumda inanmamıştım. Ancak neden olmasın ki? Ben hiçbir şeydim. İşte şimdi deponun kapısına gelmiştim. Titreyen dizlerimle kapının yanında ki pencereye doğru yöneldim. TOP ve Sehun ellerinde bir şeyi çekiştiriyorlardı. Çok karanlık olduğundan ne olduğunu göremiyordum, ancak bir silah olduğunu anlamam için görmeme gerek yoktu. Uyuşan beynimle kısa bir süre odada göz gezdirdim. Taemin? Aşırı zayıflamış ve çökmüş bedeniyle Suho'yla kavga ediyordu. Ortada intikam kokusu vardı, TOP piçi de buna dahil olmuştu. 

Neler olduğunu kafamda yerleştirmeye çalışırken tek el silah sesi depoyu doldurdu. Kafamı odanın diğer ucuna çevirdiğimde Sehun'un Luhan'ın kolları arasında acıyla inleyerek yere düşüşünü ve dizinden akan kanların bütün yeri kaplayışını izledim.

TOP... Tanrım o gerizekalı az önce Kai'ın Sehun'unu vurmuştu. Gözlerimin Kai'ın ifadesini gördükten sonra acıyla dolduğunu hissettim. Sesli bir şekilde yutkundum. Arkamı döndüğümde aklımda tek bir düşünce vardı. Ben Wu Yi Fan, asla "yaparım" dediği şeyden geri adım atacak biri değildim. Özellikle de bana verdiği sözü tutmayan birine karşı...kaybedecek neyim vardı ki? 

The DevilWhere stories live. Discover now