14

217 10 0
                                    

~Serena~

Clara wilt graag naar een club gaan om te vieren dat ze een mate heeft. Ik zie er eigenlijk tegenop maar ik ga toch mee. 

°°°

Zodra we binnen zijn wil ik me al omdraaien. Ik haat clubs. Het stinkt er naar alcohol en het zit vol met players die een onenightstand willen. We gaan aan de toog zitten en bestellen wat drankjes. Ik kan maar niet stoppen met denken aan de kus die bijna plaatsvond tussen Damon en mij deze ochtend. Om een of andere reden begint mijn buik de hele tijd te kriebelen als ik aan hem denk. 

"ik ga even naar toilet" zeg ik na een tijdje. 

"blijf niet te lang weg en als een jongen je tegen de muur duwt of lastigvalt, schop je hem tussen zijn benen" roept Clara me nog gauw achterna. Grinnikend schud ik mijn hoofd. Clara geeft altijd dat soort advies. 

Vlak voor ik de toiletdeur open zie ik hem. Hij drukt een meisje tegen de muur en kust haar. 

Het is alsof mijn hart in een duizend stukken valt. Ik zak bijna door mijn knieën van de pijn die ik in mijn hart voel. De tranen prikken in mijn ogen en Mali huilt. Damon kijkt me aan met een geschrokken blik en ik loop weg. 

Will houdt me tegen. "Serena, wat is er?" Ik kijk naar Damon die bij het meisje staat. Ik wring me los uit zijn greep en ren naar huis. 

Ik kijk naar het bos en loop ernaartoe. Ik stort neer op een open plek. ik trek mijn knieën op en leg mijn hoofd er zo op. De tranen lopen eruit. Waarom laat hij me dit voelen? Beteken ik dan niks voor hem? Was ik een van de zovelen? 

"Serena" zegt een stem die ik een uur geleden nog melodieus had genoemd maar nu klinkt alsof een kat gekeeld wordt. ik kijk hem aan. Al mijn verdriet wordt vervangen door woede. Ik wil niets liever dan hem uit mijn leven zien weggaan. Een deel van me dat ik haat wilt in zijn armen springen en mijn lippen op zijn perfect lippen duwen en elk deel van zijn perfect gezicht aanraken. Ugh, creepy deel van mezelf. Met enige tegenzin die ik verberg loop ik van hem weg. Hij houdt me tegen en drukt me tegen een boom. 

Schop hem tussen de benen zoals Clara zei. linkt Mali grommend. Ik hef mijn been op maar hij houdt me tegen. 

"Serena, luister naar me." hij kijkt me met vochtige ogen aan. "Damon, laat me me rust. Ga terug naar de club en versier een paar meisjes." ik probeer me los te rukken maar hij is sterker dan mij. "ik wil geen andere meisjes. Ik wil alleen jouw" mompelt hij. Zijn woorden zorgen voor een bom van vlinders in mijn buik. Nee. Hij liegt. Hij probeert me alleen maar in zijn bed te krijgen. Met grote moeite rol ik met mijn ogen. 

"dat zag ik." lach ik spottend. Zodra ik in zijn ogen kijk vervloek ik mezelf. Ze zijn zo aantrekkelijk.

"het spijt me" mompelt hij. Waarom wil ik hem zo graag kussen? 

"weet je Damon, ik vind het niet eens erg dat je een ander meisje zoende. Nu weet ik tenminste wat voor persoon je echt bent." Ik kijk hem aan en voor ik mezelf kan stoppen snauw ik die drie woorden

"ik haat je"

Ik duik onder zijn arm en stap naar huis. De woede ebt weg en ik begin weer te huilen. 

Ik stap het huis binnen en plof neer in mijn bed. Niet te geloven dat ik daarnet nog smoorverliefd was op die klootzak.

~Damon~

Zodra Serena wegloopt begin ik te huilen. Met nog steeds tranen die over mijn wangen stromen loop ik naar huis. Er is niemand wakker aangezien het al laat is. Ik open mijn deur. 

Unwanted Mates Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu