9

237 10 0
                                    

~Serena~

Na een tijdje ben ik afgekoeld...met een tijdje bedoelde ik dus 2 weken. Yup, je hebt het goed gelezen. We zijn 2 weken verder. Ik heb 2 weken lang amper iets tegen Will gezegd. Ik ben een meester in de 'silent treatment' zoals ze dat wel noemen. 

Mijn doodsaaie en doodvermoeiende schooldag is nu voorbij. Het goede nieuws? School is over. Wel, niet echt bepaald over. Het is paasvakantie maar dan nog. 2 weken vrij! Eindelijk verlost van Matt en Kyle.

 Ik heb net de hele tijd opgeschept gezeten met Matt, Kyle en Will (tijdens de pauzes) die de hele tijd zeuren dat ik Damon een kans moet geven.  Mijn hoofd kan elk moment ontploffen. Misschien dat als je gewoon met Damon omgaat dat ze je niet meer lastigvallen. Zucht Mali verveelt. Owh ja, zij is er ook nog. Fijn. Ik doe tenminste niet zo moeilijk. Ik weet zeker dat ze net met haar ogen rolde. Wacht. Kunnen wolven met hun ogen rollen? 

"je ziet er stoned uit." snuift iemand naast me. Ik draai mijn hoofd en krijg automatisch kotsneigingen. 

"hey, Damon" ik spreek zijn naam uit met zoveel walging als ik kan. Serena, dat is mate. Kwispelt  Mali. Wauw Mali, wat zou ik zonder jou oplettend oog moeten doen? link ik sarcastisch terug. Ik hoor haar wat grommen en rol mijn ogen. 

"Je ziet er schattig uit als je linkt met je wolf" zegt Damon opeens tegen me. Voor ik doorheb wat hij net zei is hij al weg. Heb ik dat nu goed verstaan? Is hij ziek ofzo? Ik schudt het van me af. Waarschijnlijk verkeerd verstaan...

~Damon~

Zeg alsjeblieft dat ik dat niet echt heb gezegd! Zei ik nu net- Sam onderbreekt me. Ja Damon, je noemde haar net schattig. En het was de waarheid. Die afwezige blik in haar ogen, die lichte frons. Oogrollen. Perfect gewoon.   

 Sam, je kwijlt. Link ik oogrollend. Damon, ik weet niet of je had al doorhad maar ik zit in je hoofd en je kan me niet zien.   Wijsneus... Ik moet nu dringend naar bed gaan met een vrouw. Waarschijnlijk zei ik daarom dat ding tegen Serena. Mijn hoofd is gewoon niet helder. Ja, dat moet het zijn. Dat is het niet Damon zegt Sam. Hou je mond Sam! Ik sluit de link af en stap naar de dichtsbijzijnde club. Daar zullen waarschijnlijk wel wat dronken meiden zijn die een onenightstand willen. 

Zodra ik in de club ben zie ik een knap meisje staan. Hoogstens 3 jaar ouder dan ik. Ik loop op haar af. Ze heeft kort aardbeiblond haar. Serena haar tint is veel mooier. zegt Sam opeens. Sam, hou je mond. Ik zorg dat de link goed is afgesloten en stap verder richting het meisje. "hey" begin ik. Ze kijkt op en kijkt om haar heen. "had je het tegen mij?" vraagt ze verbaasd. Ik lach. "ja, natuurlijk had ik het tegen het mooiste meisje dat ik ooit heb gezien." Zeg ik vol charme. Leugenaar. hoor ik Sam grommen. Serieus, wat heeft die de laatste tijd? Het meisje voor me bloost en lacht wat. 

"Ik ben Damon" ik steek mijn hand uit. "Serena" ik verstijf even. "Wat zei je?" vraag ik. Ze fronst "Clara" zegt ze nu wat harder. Oké, dat was raar. Ik trek me er niets van aan en bied haar wat drankjes aan. 

Na een paar....oké, veel drankjes strompelen we zoenend het packhuis binnen. Ik til haar op en ze wikkelt haar benen rond mijn middel. Oppassend dat ik niet val neem ik haar mee naar de kamer. Ik laat haar op het bed vallen en ze giechelt wat. Ze trekt haar jurk uit en ik trek mijn T-shirt uit. Ik ga bovenop haar liggen en kus haar op de lippen. Ze zijn best wel zacht. Ik vraag me af hoe die van Serena zouden voelen. 

Een kort momentje verschiet ik van die gedachte. Het meisje merkt dit en kijkt me vragend aan. "is er iets mis?" vraagt ze met duidelijke angst dat het om haar gaat. Ik geef haar mijn charmantste lach. "het is niks. Ik wou gewoon weten of je het zeker wilt?" vraag ik met gespeelde bezorgdheid. Dit is een riskante move maar soms vinden vrouwen het geweldig als je bezorgd bent en gaan ze bepaalde dingen sneller toestaan. Maar, het riskante gedeelte is als ze echt gaan nadenken of ze het willen en zich dan bedenken. Ik concentreer me weer op de kus. 

De herinnering aan Serena die door haar huis danste terwijl ze meezong met, wat was het ook al weer? Panic! At The Disco? Klopt dat? Haar stem was gewoon perfect. 

Ondanks de gigantische littekens op haar rug zag ze er geweldig uit in die pyjama. 

Toen we bij onze eerste ontmoeting elkaar in de ogen keken. 

Toen we exact hetzelfde zeiden op exact hetzelfde moment. Ik grom van frustratie en ga van Clara af. "Damon, gaat het wel?" vraagt ze. Waarom lijkt haar stem zo hard op die van Serena? Het is gewoon frustrerend. "het gaat wel maar ik kan dit niet aan vandaag. Het spijt me." Clara kijkt me aan "Damon..." "GA GEWOON WEG!" roep ik gefrustreerd. Ze rolt haar ogen. "doe in de naam van de maan eens kalm. Maak je ogen weer normaal. Ik haat alpha-ogen" zucht ze. Ze trekt haar jurk en schoenen weer aan en loopt de kamer zuchtend uit. Grommend kijk ik naar buiten. 

"Dat duurde niet lang..." hoor ik mijn moeder achter me zeggen. Ik kijk haar even aan en plof dan neer op het bed. 

"Damon, vertel me wat er aan de hand is" "Ik wou dat ik het kon, mam. Maar ik heb zelf geen idee wat er aan de hand is" geef ik toe. Ik ga rechtzitten en ze slaagt haar arm om mijn schouder. "Het komt wel goed." fluistert ze. Haar aanwezigheid kalmeert me altijd. Het is een gave. Ze kan echt iedereen kalmeren als ze wilt maar nog steeds gezag hebben. Ze is de sterkste Luna dat ik ken en ik ken er veel.

Ze geeft een kus op mijn kruin en zo blijven we zitten totdat ik in slaap val. 

Unwanted Mates Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu