Bölüm 4

2.2K 120 28
                                    

 Bu gün gene okul vakti . Of ya okul yokken ne güzeldi . Şöyle sıcak bir kahve , loş akşam aydınlığı , huzur verici sessiz odam ,güzel ilgi çekici bir kitap , sıcacık yatak , ve içindede ben . Of of ne güzel günlerdi . Boş boş gezerdim odamda . Ama artık bunlaı sadece akşam yapabileceğim . Neyse artık Jimin varya o yeter. Ben böyle mızmızlanarak zorla yerimden sıcacık yatağımdan kalktım . 

Hemen rutinlerimi yapıp hafif bir makyaj yaptım . Üzerimede şöyle hemen güzel bir şeyler geçirdim . 

Ve hemen kahvaltımı ettim

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Ve hemen kahvaltımı ettim . Ve özel arabamla okuluma gittim . İçeri girdiğim anda buraya ultra yakışıklı kas yığını canım kuzenim Woo-bin in  geldiğini ve burada okuyacağını öğrendim.

 İçeri girdiğim anda buraya ultra yakışıklı kas yığını canım kuzenim Woo-bin in  geldiğini ve burada okuyacağını öğrendim

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Yahu öyle böyle değil . Kuzenim diye demiyorum . Kuzenim olmasa yemin ediyorum yazardım . Adam bir kere hem yakışıklı hem kaslı daha ne . 

Her neyse . Biz kuzenimle çok iyi anlaşırız . Bana şişmanken bile çok yakın davranırdı . O benden 1 yaş büyük . Ama işte 1 yıl disiplin dolayısıyla kalmış . İnanır mısınız ? bütün sınıf sopalı kavgaya karışmış . Kızlar bile . EE tabi bütün sınıf kalmış . Amann neyse banane . Benim kuzenim gelmiş burada .

YAŞASIN KUZENİM GELDİ !

.........................................................................................

Derse girdik . Ve hoca geldi . Hemen ardından ise kapı çalındı . Tanrım lütfen o olsun . Kuzenim bu sınıfta olsun lütfen . Baktım ve evet o kendini tanıttığı gibi gözlerini sınıfta gezdirdi . Kızların ağızlarının suyu akmış bakıyorlardı . EE tabi kimin kuzeni . Bende hemen :

-OPPA SENİ ÇOK ÖZLEDİM ! dedim . Ve üzerine atladım .

 İzin alarak herkesin şaşkın bakışları arasında sarılarak çıktık . 

Bir ders boyunca kantinde oturup çikolatalı süt eşliğinde konuştuk :

Ben :

- Aklımda deli planlar 

WB ( Woo bin ) :

-Neymiş o deli planlar ?

Ben :

-Eğer sende izin verirsen.........

WB :

-Evet ........ ?????

Ben :

-Şimdi dikkatlice beni dinle okey ?

WB :

-Okey .

Ben :

-Şimdi ben eskiden kiloluyken bir çocuğa aşıktım .  Ama o benle hep dalga geçerdi beni hep kırardı . Sonra ben tatilde kilo vermeye başladım . Geri gelincede herkes özür dilemeye kalkıştı . O bile . Ama sonra birgün okul çıkışı bunun günlüğünü bulunca aldım ve evde okudum . Ne kadar yanlış birşey olsada okudum . Sonra bir tane tatilde ben daha kilo vermeye başlamadan yazılmış bir sayfa vardı .  Benle ilgili .  Ama o çok pişmandı . Bende diyorum ki birazda ben süründüreyim . Yanisi bir süre sende kabul edersen rol icabı sevgili olacağız . Ne dersin ? Zaten derste oppa diyince sevgili sandılar . Hadi noluyyyyyyy ? deyip dudak büzerek gözlerinin içine baktım .

WB :

-Ya bak öyle yapma sonra yapmak zorunda kalacağım . Benim de bir karizmam var yani . Hani bütün kızlar bana hasta .

Ben cevap vermeyip öyle bakmaya devam edince kabul etmek zorunda kaldı . Bende :

-YAŞASIN ! Bir dk ya sen daha demin beni küçük mü gördün . Orda dur birtanesi . Bak benimle çıkarsan karizman bozulmaz aksine seni daha popi yapar . Çünkü artık senin kuzişin okulun gözde kızı . Okulun en güzeli , en zayıfı , en iyi dövüşeni ve en popisi olduğu için biz mükemmel ikili  popiler olucağız . deyince oda onayladı.

Ve hemen ardından zil çaldı . Erkekler bana kızlar Woo bin e çıkma teklifi ediyorlardı .

En sonunda WB ile aynı anda :

-Gördüğünüz gibi bir sevgilimiz var . dedik ve sonra WB :

-Bakın . diyerek kenettlenmiş ellerimizi gösterdi 

Kızın biri :

Olmaz olamaz !

WB :

-Neden olamazmış . Sende biliyorsun ve burdaki herkesde benim sevgilim Ha-Neul okulun en gözde kızı . En güzeli , en zayıfı en iyi dövüşeni ve en popisi olduğunu hepiniz biliyorsunuz .              Kanıtlamama gerek var mı ? Erkekler ...? diyerek erkeklere bakmaya başladı .

Her zamanki kuduz köpekler gibi ağızlarının suyu akan erkekler hayır anlamında kafalarını sallamakla yetindi . 

WB :

-Eee benim bir şeyi daha kanıtlamam gerekiyor değil mi size ? diyerek boynuma ve dudağımın kenarına hafif bir öpücük bıraktı . Ama ben kuzenime güveniyorum . Ciğerini bilirim ben onun sadece rol icabı böyle yaptığını biliyorum . O gerçekten çok iyi bir kuzen ve aynı zamandada bir oyuncu .

Herkesin rengi atmıştı .

WB : 

-Şimdi oldu mu ? Kanıtladık mı size sevgili olduğumuzu ?

Kimse birşey diyemedi asık suratlarıyla sınıfa girdiler . Ah Jimin sana çok üzülüyorum .

Değişim ( PJM )Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang