Bölüm 2

2.6K 129 35
                                    

Evet yine bir okul günü ve yine bir rezil olma ihtimali . Aslında ailem beni bu yüzden okuldan almak isteselerde ben onlara yine aynı şeyin olacağını oradaki bir gizli bir şey nedeniyle okuldan ayrılmak istemediğimi söyledim .

O lanet okula gittim . 

-----------------------------------------------------------------------------

Okul sonunda bitmişti . Anlatmak bile istemediğim her zaman yaşadığım yine bir rezillik olaylarından biri ve okula ağlayarak gelmem .

Ama bir yandan da mutluyum neden mi ? Çünkü  müdür okulun yaz tatiline kadar tadilatta olacağını ama bu kısa süreçte kısa diyorum çünkü 1 ay bilemedin 3 hafta falan var okulun kapanmasına .

Neyse işte bize özel öğretmen falan göndereceklermiş . 

Ben bu süreçte artık kilolarımdan kurtulmayı planlıyorum . Yani benim dalga konusu olmamı sağlayan beni bu kadar üzen bu kilolarımdan yaz tatili ve şu fazladan 1 ayda zayıflayabilirim herhalde .

Herhaldesi falan yok kesin cevap ver hemen kendime bakım yapmaya spor yapmaya başlayacağım . Diyetisyene başvurup diyet yapıcağım eminim hemen bunu aileme    söylemeliyim . 

---1--Ay--Sonra---------------------------------------------------------

Artık diyete başlamış , her sabah spor yapan , dans edip şarkı söyleyen biri olmuştum . Artık hergün 1-2 kilo veriyorum desem inanmayacaksınız ama resmen sağlıklı beslenip bol su içip spor yapıp ve artıdan formüller diyetler yaparsanız verirsiniz . 

Şuan tam kaç kiloyum biliyor musunuz ? Tam tamına 72 kiloyum . Artık ister 20 kilo olayım ben sağlıklı beslenmeyi ve sporu bırakmayacağıma kendime söz veriyorum .

---------------------------------------------------------------------------------------

1 ay 

2 ay

3 ay 

4 ay derken tatil bitmişti . İnanmayacaksınız ama şuan diğer tüm yaşıtlarımdan fazlasıyla daha bakımlı ve zayıfım . Tam tamına 34 kiloyum . Evet şuan eski halimden eser yoktu . Fazlasıyla zayıf bakımlı ve eski saçlarımın yerini yeni uzun kumral-kahverengi arası renkte saçlarım almıştı . 

Ailem bana bu konuda çok yardımcı olmuşlardı 

Beni gören şuan tanımıyor . Teyzem halam dayım falan beni tanımamıştı . Mesela beni görünce kim bu güzel kız diye sordukları var . 

Şuan okulun vericeği tepkiyi hele ki Jimin inkisini çok merak ediyorum . Neyse yarın okul var . Zaten kıyafet serbest . Yarın da istediğim şöyle güzel bir kıyafet giyip giderim . Bunların heyecanı ile uykuya dalmışım .

.................................................................................................

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz


                                                                                     Ha-Neul

                                                                                     Ha-Neul

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Değişim ( PJM )Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin