16

835 24 6
                                    

Després de tumbar-nos al llit ens vam adormir. Despertar amb ell al costat es perfecte.
Me'l quedo mirant durant una estona com dorm i es desperta, em veu i somriu, somric i li faig un peto a la galta, m'aixeco i em vesteixo, avui aniré a classe, baixo i preparo l'esmorzar per mi i pel Marc, mentres estic posant la llet noto com algú m'abraça per l'esquena, per l'olor ja sé que és el Marc, va amb uns texans i sense samarreta, em controlo per no quedar-me enbobada mirant-li els seus perfectes abdominals.
-Bon dia bonica- em diu.
-Bon dia bonic -li dic imitant-lo.
Mentres s'escalfa la llet reviso tots els wathsApps de la nit, tot i que mai els acabo.
ens acabem de vestir i anem cap a l'insti. M'he saltat moltes classes, i això em dòna tots els números d'haver de repetir, estudiaré per les recuperacions com si m'hi anés la vida.
Durant el camí estem parlant de tonteries, que fan que riguem.
-Marc... -li dic i em mira dient "diga'm"- M'ajudaràs a estudiar per les recuperacions? Es que ni vull repetir curs... no crec que sigui el que vulgui el Pol...
-Clar. M'ofen que pensis que no ho pensava fer.-em diu amb un somriure. Seguidament em fa un petó, i cada un va a la seva optativa.
Em poso amb la Mariona que fem juntes Francès.
-ei hola clara! com vas? -em diu amable. Ella ja sap lo del Pol, li vaig explicar perquè em preguntava que què em passava, que per què no venia a classes...
-hola.. vaig fent.. He decidit tenir un somriure sempre a la cara, encara qe no hi hagin motius, es veuen les coses d'una altre forma.
-m'alegro moltissim per tu -em diu convençuda, i li agraeixo molt que es preocupi per mi. Li dedico una abraçada llarga i un t'estimo, ella em respon fent i dient el mateix.

Entra la professora, i ens posem als nostres llocs.
-Molt bé classe, calleu. Bé, entre tots els professors de les optatives, hem pensat que avui farem una cosa diferent, podre canviar d'optatives per dues hores (avui). Sabem que molta gent li agradaria fer una altre materia optativa, però per X motius no han pogut fer-la. Així que us donem l'oportunitat de fer una hora de la matèria que us agradaria fer.

Decideixo anar a filosòfia, es una de les que més m'agraden, però necessito el francès per tenir el titol.
Allà m'assec amb un noi amb una samarreta que posa "La Raíz" un grup de música que m'agrada molt.
-Hola, em dic Albert- em diu amb un somriure.
-Hola, jo Clara. Encantada-li  torno el somriure i comença la classe.

El professor parla i diu:
-Com ja suposo que us haurà dit el vostre professor, o professora, canviem d'optativa per un dia. Avui us pendre nota de comportament i aquesta not anirà a la de la vostra optativa. Farem parelles, les de taula i farem una redacció sobre que és per vosaltres l'amor, si està inluït per la televisió, per la moda, pels esteorotips, per tradicions... el que penseu, tot. Haureu de posar-vos d'acord mitjançant el debat. Si no s'acaba haureu d'acabar-la a fora del institut. Però si us plau, que hi hagin els dos punts de vista i que em sembli només un. Ja podeu començar.

Ens mirem jo i l'Albert, i suspirem.
-Val, a veure, per on comencem?-pregunto.
-podriem contestar a preguntes com: entens l'amor igual del que t'aparenten a pel·licules com de Disney?
-No. També hi ha l'amor d'amistat i no tot és sempre amor, també hi ha l'atracció i moltes coses més.
-estem d'acord.-responc.
-val, ja sé que podem fer.
M'explica com podem fer la redacció, i debatim alguns punts que no estem d'acord. Tot tenir-la mig enllestida no hem acabat així que hem decidit quedar aquesta tarda a casa meva per acabar-la.

Després d'optativa, vaig amb en Marc.
-ei! a quina optativa has anat?-em pregunta.
-ei, he anat a filosofia, ha sigut molt guai, hem fet una redacció sobre l'amor. He quedat avui amb el que la faig per acabar-la.
-que guai, jo he anat a visual i plàstica. Mira quin dibuix he fet -diu, i a continuació treu un full de la carpeta. M'ensenya el dibuix. Em queda parada.
-Marc, és preciós-li aconsegueixo dir sense deixar de mirar-lo. És un retrat meu, surto estil Frida Kaholo, mha dibuixat les seves celles i el seu bigoti. Les flors que duu al voltant del cap i aquell recollit amb la caracteristica dels flecs que em cauen sempre de davant quan em faig un recollit. És perfecte.
-T'agrada? -em diu satisfet.
-M'encanta - i l'abraço.

Quan ja sona el timbre de l'última hora, vaig a parlar amb l'Albert i li pregunto si es vol venir a dinar, que així aprofitem més la tarda. Ell accepta encantat i ens dirigim cap a casa meva, segurament la meva germana estarà a casa del Marc, amb els pares d'ell i la seva germana.
Pel camí anem parlant de les nostres vides i de que ens agrada fer, aficions, hobbies, i aquestes coses.
Finalment li faig la pregunta que porto desitjant fer-li des de que l'he vist:
-Com se fan ets de La Raíz?
-T'agrada La Raíz?- pregunta sorprés.
-que si m'agrada? són brutals
-uau m'has sorprés. Dons la veritat es que ho sóc bastant, em se totes les seves cançons i els segueixo des de que van començar.
-uau, jo no sóc tan fan jajaja- confesso, i riem.
Girem la cantonada i ja veig la porta de casa meva. Entrem, i el faig passar. Li ensenyo tota la casa, i li faig deixar les coses a la meva habitació, després baixem a la cuina a preparar el dinar.
-i digues, que vols dinar? -li pregunto
-m'és ben igual -diu
-pasta? -pregunto poc inspirada.
-pasta- afirma.
Ens posem a preparar la pasta, i es fa en un segon perquè tinc el termo que bull aigua, i és més fàcil i més ràpid. Quan ja estem dinant li pregunto:
-Tens pensada alguna cosa per acabar el treball?
-uff.. -suspira- he pensat que podriem fer una conclusió repassant tots els punts que hem tractat: el amor romàntic i amb això els gelos, el amor capitalista i això el dia de sant valentí, el amor a familiars, amics i gent d'apreci, i el concepte que tenim nosaltres dos per amor.
-Bona idea, així aconseguiriem que les idees quedin més marcades després de llegir el text.
-Exacte -confirma ell.
Acabem de menjar i ho recullim tot, pujem a la meva habitació, i ens posem a fer el treball. Mentres treu les coses no puc evitar mirar-lo, és alt, i se'l veu fort, és ros amb els ulls verds, moré, i duu una arrecada a una orella amb un aro; m'encanta com els hi queda als nois.
-tens fulls blancs? es que.. - es gira i em pilla mirant-lo i no acaba la frase. Ens quedem els dos uns segons mirant-nos, fins que torno a la realitat :
-mm. sí sí, tinc fulls en blanc, te'ls vaig a buscar-li dic i seguim mirant-nos.
Vaig a l'habitació del Pol, allà tenim sempre els fulls en blanc, mentra nostàlgia al veure les fotos que té penjades de quan erem petits els dos junts i després una altre els tres junts. Surto de l'habitació i tanco la porta, torno a entrar a la meva i veig que l'Albert esta assegut a la cadira que li he portat, revisant la  agenda, veig que està apuntant alguna cosa però no hi faig cas. Li dono els fulls en blanc i m'assec. Acabem el treball a les 19 de la tarda, i ell se'n va, em despedeixo i torno a l'habitació a recollir-ho tot, veig que s'ha deixat el que em pensava que era la seva agenda, però en realitat és la meva (són les agendes que ens donen a l'insti i són iguals), la obro per la pagina que he vist abans que estava escrivint, i veig que m'hi ha deixat apuntat alguna cosa:
Té el meu número de mòbil, obra'm per qualsevol cosa.
I a continuació deixa el seu número escrit, no dubto ni un segon en afegir-lo i l'obro per dir-li
CLARA: pensava que estaves escrivint a la teva agenda jajajajaj
i tanco el mòbil, vaig a la dutxa i quan surto veig que m'ha respost
ALBERT: jajajajajaj m'ho ha semblat.
CLARA:A jajaja
I acabem la conversa, tampoc tenim gaire més a parlar.

Vaig a buscar a la meva germana  a casa del Marc. Truco i m'obra el Marc.
-Hola Marc. Vinc a buscar a la Núria.
-Hola, ara li dic que vingui, passa.-caminem cap a l'interior- que tal ha anat el treball?
-Molt bé, ens ha acabat sortint millor del que ens pensavem, i m'ho he passat molt bé amb l'Albert, et cauria molt bé a tu, demà te'l presento si vols.
-m'alegro molt per tu -em somriu, i baixa la Núria, ve corrent i em fa una abraçada.
-anem cap a casa? -li pregunto a la Núria, ella assenteix amb el cap i ens dirigim a la porta.
-adèu Marc! -li dic mentres ell tanca la porta i nosaltres ja estem fora
-adèu! - i tanca.

Entrema  dins i sopem, després de sopar ens rentem les dents juntes.
-on vols dormir? -li pregunto. Des de que el Pol no hi és i els pares tampoc, ens sentim molt soles, i molts cops dormim juntes.
-amb tu, i al llit del Pol- diu ella amb un somriure.
-ens posem el pijama i anem al llit val? - li dic, i ella assenteix. així fem, ens posem el pijama i anem al llit del Pol. M'encanta perquè fa la seva olor, mai m'ha agradat la seva olor quan dorm, es asfixiant, però ara la trobo a faltar.
- tata
-diga'm -dic.
-Quan es posarà bé el Pol?
-no ho sé carinyo, m'agradaria dir-te que demà mateix però no ho saben ni els metges ni jo i dubto que ell ho sapiga també.
-demà l'anem a veure no? -diu
-si, com sempre, un dia sí un dia no. Au va, dorm que demà hem d'anar a l'insti. -li faig un petó i ens acurruquem fins quedar-nos adormides.




…...……………………….......
Holaa Lluneteees!!
Ja teniu nou capitol, espero que us agradi💚💚

Només Amb Tu...On viuen les histories. Descobreix ara