//Hoofdstuk 3//

492 22 25
                                    


Ohja, ik ben vergeten te zeggen dat er smut in dit boek voorkomt... So you know😅

{Samuel}

Wat heb ik gedaan? Nu moet ik met een meisje naar bed en dan ook nog nu meteen. Het kan niet even wachten, want dan denkt straks de hele school dat ik homo ben, terwijl daar helemaal niks van waar is.

"Wat doe je toch moeilijk? De meeste jongens van jou leeftijd hebben het allang gedaan." Wessel schudt zijn hoofd en kijkt me met opgetrokken wenkbrauwen aan.

Ik zucht. Ik weet het niet. Ik ben er eigenlijk nog nooit zo mee bezig geweest.

"Het wordt leuk, geloof me maar." Hij geeft me nog een bekertje met drinken aan. "Dan wordt je wat losser." zegt hij met een knipoog.

Ik rol met mijn ogen, maar drink toch het bekertje leeg. Misschien is het toch wel handig.

"Kijk daar komt al iemand aangelopen." Wessel wijst naar een meisje.

Ik kijk de jongens één voor één aan. Wessel heeft een grote grijns op zijn gezicht. Raffaël kijkt me aan alsof hij wil zeggen dat het hem spijt. En van Lesley's gezicht is niks af te lezen.

Dan richt ik me op het meisje. Ze heeft een hemdje aan wat boven haar navel zit met aanzicht op haar borsten. Haar rokje is zo kort dat het net over haar kont valt. Een nogal gewaagde outfit dus. Het is totaal niet mijn type, maar ik weet dat ik nogal weinig keus heb.

Ze komt op me aflopen met een verleidelijke blik en trekt me naar de dansvloer.

Al snel kom ik erachter dat ze al best wel aangeschoten is. Ze is de hele tijd aan het giechelen. Ik erger me nogal aan haar.

Hoe sneller ik met haar het bed in duik, hoe sneller ik van haar af ben. Maar ik heb daar helemaal geen zin in. Ik besluit het maar gewoon te doen en breng mijn mond richting haar oor.

"Zullen we naar boven gaan?" fluister ik.

Weer begint ze te giechelen en ze knikt als een gek haar hoofd. Ik rol met mijn ogen en loop, met het meisje achter me aan, de trap op. Ik open een deur, maar ik doe hem snel weer dicht. Die kamer is al bezet. Het meisje heeft het waarschijnlijk ook al gezien, want ze begint, tot mijn grote ergernis, wéér te giechelen.

Snel loop ik naar een andere deur en tot mijn opluchting is die kamer wel vrij.

Het meisje schiet langs me heen naar binnen. Ze weet niet hoe snel ze op bed moet gaan zitten. Ik doe de deur achter me dicht en loop achter haar aan naar het bed toe. Ze trekt me naar zich toe en drukt haar lippen op de mijne. Ik schrik, maar herpak me snel door mee te gaan in de zoen. Met haar tong tikt ze tegen mijn lip aan. In plaats van toestemming te geven trek ik terug.

Even kijkt ze me raar aan, maar al snel heeft ze door wat ik van plan ben. Ze helpt me door haar hemdje en rokje uit te trekken.

Als haar kleding in de hoek ligt en ze alleen nog in haar lingerie voor me staat, gaan haar handen naar mijn broek. Ze opent mijn broek en al gauw ligt ook mijn broek op de grond.

Ze loopt naar het nachtkastje en haalt daar een condoom uit. Waarschijnlijk heeft ze dit vaker gedaan, want ze weet precies waar die dingen liggen.

Ik pak het condoom aan en duw haar achterover op bed. Nu moet het gebeuren. Er is geen weg meer terug.

Ik trek haar slipje uit en daarna volgt mijn boxer. Ook ik klim op bed en ga boven haar hangen. Mijn lippen druk ik nog een keer op de hare, maar al snel trekt ze terug en gaan haar handen naar mijn geslachtsdeel toe. Ik voel hem groeien en help haar een beetje. Dan scheur ik het pakje open en doe het condoom om.

Voorzichtig laat ik mijn geslachtsdeel bij haar naar binnen glijden. Ze zucht een keer diep en gaat door mijn haren heen.

Vanaf dan gaat het vanzelf. Ik beweeg mijn heupen heen en weer en voel hoe ze haar hoogtepunt nadert. Uitgeput zakt ze op bed neer. Ik laat mezelf uit haar glijden en ga naast haar liggen. Het, nog lege, condoom doe ik af. Ze kijkt naar het lege condoom in mijn handen en dan naar mijn gezicht.

Ik weet precies wat ze van plan is en laat het dan ook aan haar over. Ze trekt haar bh uit en gaat uitdagend voor me zitten. Haar handen gaan weer naar mijn geslachtsdeel. Ze gaat op en neer en uiteindelijk voel ook ik hoe ik mijn hoogtepunt nader, met een beetje hulp van mij.

Uitgeput blijf ik even op bed liggen, waarna ik mijn kleding weer aantrek.

"Ik moet gaan." zeg ik tegen het meisje. Ze knikt.

"Je mag me vaker komen opzoeken als je wilt." zegt ze met een ondeugende twinkel in haar ogen. Ik weet niet wat ik moet zeggen, dus knik ik maar en loop zonder iets te zeggen weg.

Wat een rare avond.


______________________________________


Oké. Smut. Ja. Ik zeg maar niks. Anders. Wordt. Het. Awkward.😅
En ik ben heel goed in awkward zijn, dus ja...😅

So, bye!

xxNienke♡

Samuel {B×B}Where stories live. Discover now