final

141 3 14
                                    

Multide bi şarkı tam ne bilmiyorum adını.
Herşey çok güzeldi çok mutluydum.
- Aybuke sana birşey demeliyim. Dedi Alper tripteyim ama ne yapabilirim
- tamam söyle. Dedim
- biliyorsunki seni seviyorum ve bu olayı fazla uzattık, Aybuke benimle çıkarmışın? Dedi önce şaşkınca baktım ama sonra mutluluktan ağlamaya başladım.
- bende seni çok seviyorum. Dedim ve birbirimize sarıldık işte olmuştu artık sevgiliydik.
- oooo kanka sen halletmişsin. Dedi Azra Cem'in elini tutarken Watt oha Kevser Bilal'le elele nisa emir ile ohaaa
- sen uyurken herşeyi kaçırdın güzellik. Dedi Alper inanmıyorum ya inanamıyorum.
**********************************************************
Çok heyecanlıydım bugün alperle evleniyordum 4 yıl sonra evleniyordum kevserin ve Bilal'in 2 yaşında kızları var ve Azra 9 haftalık hamile ikiside evlenmişlerdi nisa ve emir 7 ay sonra evlenme kararı almışlardı ve bugünde ben evleniyorum rüya gibi çok mutluyum yerimde duramıyorum.
- Aybuke hazırmısın? Dedi nisa
- bilmem hazırmıyım? Dedim heyecanla
- hazırsın yaaaa hadi evlenin artık. Dedi Azra çilek yerken erken aşeriyor kız.
- tamam. Dedim içte o an gelmişti kapıdan çıktım ve merdivenlerden inmeye başladım Alper bana bakıyordu gülümseyerek. Alperin yanına geldiğimde nikah memuruna gitmeye başladık her adım kalbim çıkacak gibi oluyordu. Hedefe geldiğimizde multideki şarkıyı burada açın
- Aybuke karakterin soyadını unuttum soyadları yazamicam kusura bakmayın. Alperle hastalıkta, sağlıkta. Devamını bildiğim için dinlemedim yazarınız devamını bilmiyor yine kusura bakmayın.
- EVETTT. Dedim mutlulukla Alperde evet dediğinde kalemi elime aldım ama silah sesi ve bembeyaz gelinliğimden kan gelince Can'ım fazla acıdı işte. Gözlerim dolmuştu son kez Alperin gözüne baktım ve kendimi bıraktım.
Alperden...
3 saattir dokturu bekliyorduk kızlar ağlıyordu Azra hamile olduğu için bayılmıştı dayanamıyıp. Ama iğleşir olmadı 5 sene yatar ama yinede iğleşir. Dokturun ameliyathaneden çıkmasıyla hepimiz onun yanına gittik.
- hastanın durumu Nasıl? Dedim sinirle doktur üzgünce bana bakıyordu
- malesefki hastayı kaybettik. Dedi ve gitti sadece gitti.
6 yıl sonra...
Aybukenin mezarlına gelmiştik hepimiz. Kevserin 6 yaşında kızı vardı ve 7 aylık hamileydi oğlandı çocukları Bilal'le çok mutluydular. Azra'nın 5 yaşında bi oğlu vardı ve 3 yaşında bi kızları Cem'le çok mutluydular. Nisanın ikiz kızları vardı 3 yaşında ve hepsi mutluydu ben sadece her hafta aybukenin en sevdiği çiçekleri getiriyordum aşk hayatım yoktu ben ölene kadarda olmicak.
Veeee hikaye bitti umarım beğenmişsinizdir böyle bi son yaptım ayrı olsun diye yani hep Mutlu sonla bitemez. Eğer hikayemi beğendiyseniz abimin çetesi adlı hikaye yazıyorum okumanızı tavsiye ederim.
370 kelime...

İlk ve son (tamamlandı)Where stories live. Discover now