Ahhh cenletliğim

164 6 1
                                    

Markete gidip 300 tane çikolatalı gofret aldım. Bitane ultra yakışıklı Adam bana az yaklaşıp elimdeki poşetleri aldı.
- bunlarla napıcağını çok merak ediyorum.
- ımmm hepsini yiyemem sonuçta yoksa şeker komasına girerdim. Adamla birbirimize bakıp güldük. Arabaya çikolataları koyup.
- teşekkür ederim. Dedim
- birşey değil umarım yine seni görürüm. Diyip gitti tabiki haklı çok güzelim ne yapabilirimki? Hemen yetim yetimhanesine gittim( salladım yoksa öyle bir yetimhane varsa dünya şavaşı başlasın.) arabadaki çikolataları çıkarttım hemen çocuklar " Aybuke abla" diyip üstüme atladı ben bu tatlıları sevindirmeyi çok seviyorum yaaa. Çocuklarla bir sohbet edip sorunlarını, eksiklerini sordum hiçbir sorun yokmuş aklıma okul gelince 1 saat geç kalmışım hemen çocuklarla vedalaşıp gittim tabiideydi öpmedim yoksa dudağım eriridi. Hızlıca okula park edip hızlıca sınıfa gittim ve sınıfım son kat kolidorun sonundaydı bu sebeple nefes nefese kaldım kapıyı çalmayı unutup direk girince gözler bende odaklandı hoca tam ağzını açıcağı Zaman geri sınıftan çıktım çünkü 2 saat kapı çalmayı öğretecekti kapıyı çalıp içeri girdim ve özür dileyip yerime oturdum. Hayla nefes nefeseydim en son nefesimi kontrol altına alıp dersi dinledim tam odaklanmışken zil çaldı. Kalkacağım sırada Alper kolumu tuttu ve elini açıp.
- telefonunu ver. Dedi
ne dedi daha yeni hangi hakla kafama iki yana salladım. Alper çantamı açıp kolcaladı durdurmaya çalıştım ama olmadı en son bulunca direk açtı ve aramalara baktı birşey bulamayınca mesajlara baktı şimdik bittim yiğitle konuştukları ya görürse biterim ben. Bişeyleri okumaya başlayınca gittikçe sinirlendi tabi bende gittikçe tırsdım biraz kafamı telefona çevirince yiğitle konuştuklarımızı okudunu anladım en son bana bakıp.
- nerdeydin? Dedi
dişinin arasıyla damarları gözüküyordu çok sinirlendiği belliydi nereye gittimi diyemiceme göre sakinleştirmem lazımdı aklıma gelen fikirle hemen sarıldım. Şaşırmış olmaliki duraksadı sonrada oda bana sarıldı harbiden banada iyi gelmişti. 2 dakka sarıldıktan sonra.
- özürdilerim ama sevinmen lazım 100 almışım hem geç kaldım. Dedim
- tamam ama daha bitmedi hesabını alıcam güzellik. Dedi Yaaa ama ben bunu harbiden çok seviyorum. Herneyse kantine indim ikrayla Alperen sohbet ediyordu aslında tam sohbet denmez tartışıyorlardı.
- çocuklar naber sizi çok dilsiz gördüm. Dedi Alper çok soğuk espiri yapıyor.
- ha ve ha Alper bence sen sus. Dedi Alperen bunları hiç dinleyemem masaya oturup kafamı gömdüm. Onlar hayla tartışıyordu Allahım biri gelip beni kurtarsın nolur neymiş senin ayakkabın 42 numara dur ne ya bunlar ayakkabı numarasına hangi ara gitti harbiden merak içindeyim.
- Aybuke iyimisin? Biraz gezelimmi?. Kafamı kaldırdığımda Cüneyt'i görüm direk ayağa kalkıp " evet hadi hemen gidelim " herhalde başka birşey isteseydim olurdu. Alpere yandan baktığımda sinirliydi ve onu sakinleştirmeye çalışıyorlardı ama napabilirim çok saçma sohbetleri var. Cüneyt'le sınıfa kadar gittik ve gerçekten çok komik biriydi. Nasıl şimdiye kadar Cüneyt'i farkedemedim hemen bu düşüncemden sıyrıldım çünkü ben seviyordum. Sınıfa geldiğimizde zil çaldı içeri bizimkiler gelince Alper yanıma oturup kulağıma eğildi ve
- ne konuştunuz anlat.dedi
- hiç
- tabi tabi bende inandım çabuk anlat zorlan anlatmasını bilirim. Ya beni bazenleri çok sinir ediyor.
- ya birşey konuşmadık öylesine sıradan nasılsın felan.
- bi diğer hesaplarında var unutma.
- tamam unutmam, çok sinir bozucusun. Dedim bana sinirle bakınca ne dedimi anladım ve hemen. " yani çok karizmatiksin " dedim Alperin yanına bitane makyaj banyosu ve hiç giyinmese daha hayırlı olucak bi kız geldi.
- alpercim gece bara gidelimmi? Dedi elini Alperin omzuna atarak Alper bana baktı sonra sırıtıp kıza döndü ve
- tabiki simgecim akşam çok eğlenicez. Dedi aaaaaaaaaa sinir krizi geçiriyorum Nasıl ya Nasıl? E tabi bende hata çapkının teki onda ne buldumki anlamıyorum zaten sevgili olsakta beni aldatıldı erkenden ayıktığım çok iyi oldu herkesin gerçek yüzü çıktı " kendisi kaybetti beni, kendi bilir, onu sevmiyorum unut gitsin" diyip kendimi sakinleştirmeye çalıştım ders bitince hızlıca ayağa kalktım Cüneyt beni durdurup.
- sana yardım edebilirim. Ne hiçbirşey anlamadım
- ıııı Nasıl yani napıcanki? Napabilirsin? Hangi konuda?
- alperi seviyorsun Onuda kıskandın gece bara gidecekler onu kıskandırmak istiyorsan gece benimle bara gel tabi kendi seçimin? Biraz düşünüp
- tamam. Dedim
- peki gece seni alırım görüşürüz.
- görüşürüz. Diyip eve gittim ben aybukeysem seni kıskandırmaktan çatlatırım eve gittim babamı ikna etmeliydim babamın çalışma odasına gidip sarıldım ve
- babacım acaba akşam biryere gitsem ismini veremiceğim biryere. Dedim tam babam hayır diceği Zaman kedi gözlerimi çıkardım babam oflayıp başını salladı babamı öpüp odama gittim sonuçta unutulmaz bir gece olucak ve güzel olmalıyım hahahahaha

Evet söz yok geç
675 kelime

İlk ve son (tamamlandı)Where stories live. Discover now