Hain

112 5 2
                                    

Multide kanatlarım var ruhumda sizlere gelsin, alaycı olucak bu bölüm...

Gözlerimi zar zor açıyordum açtığımda karanlık bir odada baş başaydım ellerim ve kollarım bağlı sandalyeye oturmuş şekildeydim kafama takılan kaçırıldım beni hangi hüdük kaçırdı? Neden kaçırdı? Bizimle alıp veremediği ne? Bizim düşmanımız yok yani kim kaçırabilir kısacası. Yanlız ağzım bağlı değildi ondan direk
- Türk kadını kaçırıcaksanız ağzını bağlayın malmısınız siz. Hem acım bana yemek getirin yada polis sizi mahkemeye vericem ya nerde bu devlet bana devleti getirin. Devlet istiyoruz devlet istiyoruz devleeeeeet sesimi duyun ağlicam ya çözün beni sizin patronunuz kim bana patron getirin patroooon o mal patronu getirin bana. Dedim hangi cesaretle ama ömürde alperi saymaşsak 1 kere kaçırılıyorum yani tadını çıkarıcam. Bi tane adam elinde tepsi ama ne tepsi içinde Aslan sütü yok ajajajajaj neyse elinde harika, müthiş, acayip, max güzel bir tepsi demicem ekmek ve 1 kase içinde 5 tane peynir olan tepsi geldi.
- naber işler iyi gidiyormu. Dedim ne cesaretse
- seni kaçırma işiyse gayet güzel gidiyor. Dedi
- iyi uzaman ne diyim allah ne muradınız varsa versin ama benim kullandığım 3 ilaç var onu aldınız dimi onsuz kolum iyileşemez.
- merak etmeyin Osman söyledi bizde aldık. Ahada ayıktım Osman Alperin adamıydı ama beni kaçırmalarına yardım etti yani HAİN.
- ne yani o hainmiydi?
- çok zekisiniz. Dedi kendimi topladım ve alaya getirdim
- saolun beyfendi. Dedim sonra kendimden utandım devam edip,
- ama ben bunlarımı yicem oradan kebap kokusu geldi insaf yani a aaa. Ve evet artık Alper beyaz atlı prens olabilir yani beni kurtarabilir ama onun kadınları varken kurtarmayada bilir ama kurtarırsa harika olur ve beni kaçıranlar mafya olduna göre Alper mafya olabilir yani ben çok Zeki'de olabilirim ama acım. Adam bana gök kuşağı renklerinde tek boynuzu olan yarasa gibi kanatları olan ve uçan penguen görmüş gibi bakıyordu " lütfen bi hayal edin " sonra yemeği yedim ama Nasıl yedim ellerimi çözdüler yedikten sonraysa bağladılar tek beklentim at ve prensin gelmesiydi.

Alperden...
Şirketin toplantısı bitmişti hemen arabaya bindim Haluk'un aramasıyla telefonu açtım
- hayırdır
- hayır değil abi Osman hain çıktı yenge kaçırıldı evin içine kurşun döktüler abi adamlar yararı abi ne yapıcaz abi? Dedi ben şimdik onların sülalesini hain yapmazsam " ajajajajaj küfür yoktu yoksa yani ben neler yazarımda 3 tane küfür biliyorum Onuda kullanmıyorum Allah Allah kendimi bi tuhaf hissettim "
- tamam onları çabuk bulun bulmazsanız sizi depoya koyar her gün eğlencesine sizin her tarafınızı çiviletirim. " wohooo çiviletmek " sinirlerim tavanda onları bulunca direk öldürücem.

Aybukeden...
Canım çok sıkılmıştı ve Allah bilir instagramda neler oldu benim 16 saat içinde foto atmam lazım ve kesin Alper beni unuttu gelmesi lazımdı gelmedi büyük can sıkıntısı ve hayal kırıklığı içindeyim şuan bari insan televizyon koyar dedim içimden ama bunu dışa dökmeden asla duramam ben
- insan bi televizyon koyar insafsız mallar, yada kazma, hüdükde olabilir her laf size işte.
Dedim ahh bi please help " çevire bilirsiniz " dalmıştım artık can sıkıntısından birden silah sesleri gelince irkildim 2 dakka silah seslerinden sonra kapıdan Alper çıktı ve Mutlu son prens geldi ve beni kurtardı evlenip mutluca yaşadılar içimden amansızca bunlar geçti herhalde küçükken çok fazla Prenses masalları okudum yargılamayın. Alper beni çözdü ve odunluğunu yapıp yaralı " burada kardeşimi sallayıp yazarken üstüme kustu😖😖😖" kolumu tutup hızlıca arabaya attı mecaz değil attı ve onun yüzünden ayak bileğim kanıyor ama bozuntuya vermedim kendimi.
- ne yaptılar sana? Dedi
- ne yalan söyleyim valla bağlamak ve yemek hariç çok güzel baktılar sendende güzel baktılar çünkü onlar senin gibi odun, kazma, hüdük felan değil ama nerde hep kabasın mafya oldunu söyleseydin zaten kendimi umutlandırıp seni daha çok sevmezdim ama yinede ne dersen de mafyayla birlikte ASLA OLMAM. Dedim sonuncusunu basdırdım ve çok uzun konuştum ben ya birden içimi döktüm ama içimde hala ona söylemediklerim var. Arabayı hızla durdurup bana döndü ve
- ne yani mafya haltı birşeyim diye aşkımızdan vazmı geçicen. Dedi
- evet aynen öyle yapıcam. Dedim ya daha yeni kaçırıldım ve bana odunluk yaptı ya bana gerçekten birşey olsaydı Allah bilir cesedimi dövermiydi çok merak ettim. Arabayı çalışdırdı ve " çok vazgeçersin görüceksin vazgeçe biliyormusun " diye söyleniyordu ah banane vaz geçerim ne var bunda.

Geç yazdığımın farkındayım ama hafta içi okullar var ve 40'ı yeni çıkmış kardeşimi mane edip tableti zorla alıyorum 2 dakka ninni açıp tabletten hikayeyi yazıyorum o yüzden çocuğu hem bakarken hem kitap yazmam zor oluyor ama her fırsat bulduğum Zaman yazıcam. Hikayeyi beyenmeyi unutmayın.
700 kelime...

İlk ve son (tamamlandı)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt