Depo

60 2 0
                                    

Multide bu benim öyküm ve aybukenin arabası var...
Partiye geldiğimizde daha 2 sokak öteden müzik ve çığlık sesleri duyuluyordu şimdik Meryem kim dersek Meryem çooook zengin bi ailenin tek kızı ve doğal olarak şumarık yetişti ama iyi biri yani onu söyleyim eğer kendime kanka seçmek isteseydim o Meryem olurdu her neyse kuzenlerimi felan tanıyor bazı yıllar parti yapar ve o parti öyle bi partili herkes çıldırır bazıları ' kutsal parti ' lakabı takanlar var. Öncelikle daha farklı bi parti yani Nasıl desem gece kulüplerindeki gibi değil öyle olsa elbise giyerdik ama Meryem'in yaptığı partiler daha sosyetik ve sakin o yüzden çoğu kız bizim gibi abiye giymişti.
İçeri geçtiğimizde bi masaya oturduk
- ya burası çok güzel keşke ikrada gelseydi. Dedi nisa
- ne yapalım kız hasta olmuş. Dedi Azra
- biz eğlencemize bakalımda. Dedi Kevser
- bencede kuzenime hak veriyorum. Dedim
- bak kuzen dediniz böyle olur. Dedi Kevser yanaklarımı sıkarak
- ya yapma ama. Dedim ellerini çekmeye çalışarak en son gülüp elini çekti bende derin bi nefes verdim.
Nisa yerinde duramayıp ayağa kalktı dakkasında eş boldu ve dans pistine gittiler masada Azra, Kevser ve ben kalınca ciddi konulara geçtik.
- kızlar makyajım akmışmı? Dedi Azra
- biraz akmışta benimki akmışmı? Dedim
- yok biz hemen bi lavaboya gidip halledelim. Dedi Kevser ayağa kalkıp lavabonun yolunu tuttuk bizimde ciddi konumuz bu yani.
- ayy kızlar siz buradamıydınız? Dedi arkadan Meryem arkamı döndüğümde çok şık gözüküyordu Azra yüzünü saklamaya çalışıyordu
- ya ben sizi çok özledim. Diyerek bize sarıldı artık o kolları nasılsa hepimize sarıldı
- bizde seni çok özledik. Dedim
- evet ya ne demezsin? Dedi Kevser
- yaa şımartmayın beni. Dedi Meryem
- a aa ne şımartması bunlar gerçekler. Azra eliyle yüzünü kapatarak
- sana ne oldu Azra sorunmu var?Dedi Meryem
- hemde nasıl' bi sorun anlatamam bizim lavaboysa gitmemiz lazım. Dedi Azra sonra bizi çekiştirerek lavaboya götürdü. Makyajı tazeledikten sonra lavabodan çıktık. Meryem ve nisa sohbet ediyordu yanlarına gittiğimizde bizde sohbete katıldık. Herşey çok güzel geçiyordu taki o ana kadar.
- seni öldürürüm sen ne yaptın ya beceriksiz. Dedi Azra
- ya gerçekten çok özür dilerim. Dedi kız
- daha bugün almıştım 4500₺ bu elbise senden pahalı. Diye bağırdı Azra tahmin etmişsinizdir bi kız Azra'nın üstüne koktey döktü Kevser peçete ile temizliyordu nisa ve Meryem olayı düzeltmeye çalışıyordu ben oturmuş limonatamı yudumluyordum. Offf ne var sanki yanlışlıkla oldu ne abartıyorsunki sanki dünyanın sonu. Kelimeler hiç bitmiyoooo.
- Aybuke ne diyorsun benmiyim haklı yoksa o şahısmı? Dedi Azra
- sen haksızsın çok abarttın. Dedim sakince
***********************************************
Yataktan kalktım lavaboda rutin işlerimi hallettim

 Dedim sakince ***********************************************Yataktan kalktım lavaboda rutin işlerimi hallettim

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Beyaz ayakkabı ve ayakkabıyı yok sayın.
Bunu giyip siyah elbiseme çok yakışıcak topuklu ayakkabı giydim. makyajımı yapmaya başladım parlatıcı sürdüm uzun, ince ve çok asil görünen ayliner çektim rimel sürdüm fondötenle tamamladım saçımı tepeden güzelce bağladım yani at koyruğu yaptım sonraysa kahvaltı yapmaya gittim. Dün azrayla küsmüstüm neden? O kızı haklı çıkardım diye bazenleri fazla abartıyor hemde fazlasıyla. Telefonumun çalmasıyla derin düşüncelerden kurtuldum arayana baktığımda Kemal abinin aradığını gördüm.
- söyle Kemal abi. Dedim
- size kaza yaptıran adamı bulduk ne yapalım?
- depoya koyun biraz eğlencem sonra Alperi yönlendirirsiniz. Dedim ve kapattım kahvaltıma devam ettim Azra aşağı indiğinde bana tripte olduğunu anladım aman bananeee o trip atarsa ben bin katını yaparım. Sofradan kalktım ve deri siyah ceketimi giyip çıktım. Arabama binip depoya gitmeye başladım sonraysa şirkete.
Nisadan...
Sabah uyandım lavaboda rutin işlerimi halledip.

Bunları giydim eteğimle aynı tonda olan ayakkabımı giyip makyajımı yapmaya başladım sade ve tatlı bi makyaj yaptım saçıma şekil verip kahvaltıya indim

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Bunları giydim eteğimle aynı tonda olan ayakkabımı giyip makyajımı yapmaya başladım sade ve tatlı bi makyaj yaptım saçıma şekil verip kahvaltıya indim. Kevser

Bunu giymiş ve çok güzel gözüküyordu azraya baktığımda

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Bunu giymiş ve çok güzel gözüküyordu azraya baktığımda

bunu giymişti ve çok güzel gözüküyordu ikraya baktığımda pijamalı depresyondaki kızlara benziyordu hatta benzemiyordu tıpatıp o günde 200 kilo çikolata yiyip 890 paket peçete bitiren salya sümük ağlayan kızlardandı kısaca depresyon kızı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

bunu giymişti ve çok güzel gözüküyordu ikraya baktığımda pijamalı depresyondaki kızlara benziyordu hatta benzemiyordu tıpatıp o günde 200 kilo çikolata yiyip 890 paket peçete bitiren salya sümük ağlayan kızlardandı kısaca depresyon kızı.
- ne oldu sana? Dedi Kevser dayanamıyıp.
- aynen pampa ya söylesene söyleeeee. Dedim elimi sallayarak ama ikrada bi mıdım yani azıcık çoook azcıık bi ağız oynaması bile olmadı. Birden Kevser elini sertçe masaya vurup bağırdı bu hepimizi korkutmuştu
- söyle diyorum lan hemen söyle yoksa kuzen felan dinlemem silahı anlına dayar o tetiğe basmandanda çekmem. Dedi yürek yemiş misali baya sinirli gözüküyordu.
- he he Can'ım tabi yaparsın he tamam ya inandık tamam tamam inandık yav he inandık diyorum inandık işte kesin yaparsın he he inandııık tab- derken Azra Kevser Çekmece'den silah çıkardı şimdik o konuya gelirsek biz evde neden silah taşıyoruz? Manyakmıyız? Hayır amaa babamızın düşmanları çok olduğu için ne olucamız belli değil belki bu an eve Başkan düzenlerler belki Aybuke kaçırmışlardır o yüzden bize taaa 8 yaşında silah ve dövüş hareketlerini öğrettiler sıralamaya koyarsak.
1. Aybuke, Kevser ikiside mükemmel erkekleri ağızları 7273638 mt açık bırakırlar berabere oldular hep ama birini seçersekki bu gerçekten çok zor bi gıdımcına bi hücre farkla Aybuke önde zaten onlar hep hevesliydi bu işlere hep bi merakları vardı.
2. Azra, ben bizde çok iyiyiz ama bende yalan yok Azra benden bi hücreline daha iyi.
3. İkra zaten belli ama yani oda çok iyi diyer kızlara göre. Şimdiki konuya dönelim Azra'nın ağzı 3 mt açık ve Kevser ikranın kafasına silah tutmuş şekildeler ben normalde yemeğimi yiyorum çünkü asla vurmaz.
- sana söyle diyorum 2 dakkan var biliyorsun beni. Dedi Kevser dişiyle konuşmasıyla kızın dişide güzel daha yeni farkettim beyaz ve güzel sıra olmuş sonuçta 2 yıl tel taktı bi zahmet inci gibi dizilsin.
- tamam anlatıcım sadece Alperen Paris'e gidicekmiş. Dedi ikra ve ağlamaya başladı ve biz şok.
Slm, by
865 kelime...

İlk ve son (tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin