femton

39 7 12
                                    

˚...det jag sa vid femton, trodde jag var fel˚

1. min ledljus-måne. något av det finaste jag har.
2. John Greens "Efter Alaska" som jag lånade i november och skulle lämna tillbaka i december. den boken har till och med genomgått en flytt, och den är inte ens min. det har gått så långt att biblioteket till och med slutat skicka påminnelser om den. och jag vet inte ens varför jag inte lämnar tillbaka den?
3. min systemkamera, en Canon som betyder otroligt mycket för mig.
4. min skrivmaskin. jag såg den på en second hand butik, blev förälskad men köpte den inte. senare efter någon vecka hittade jag den på samma butik och den var inte köpt. jag köpte inte den den gången heller ??? dagen efter det köpte jag den. jag älskar den, men skriver inte så mycket som jag egentligen vill. dels för att den låter otroligt mycket vilket innebär att jag skulle störa mamma om jag skrev på natten (det är då inspirationen är på topp) och dels är den totalt livsfarlig när man missar bokstäverna och river upp fingrarna ):
5. min G-Eazy biljett från en oförglömlig kväll.
6. min ukulele. insåg att min brors billiga från teknikmagasinet inte hade den kvalité jag sökte efter och köpte därför en från Luna guitars. det skulle ta 12 dagar, beställde den i september 2017 och när den inte kom fram i tid sa jag att om den inte kommer innan 2017 är slut så avbryter jag beställningen. och den kom fram i slutet av december. well played...
7. min sänghimmel. ingen trodde på min idé om att sätta upp den i rummets mitt för att få en rumsavdelare, nu älskar alla den.
8. Sigge, en relativt stor gosedjurskoala som jag och mamma har delad vårdnad om. den bor mest i mitt rum dock.
9. min gula fåtölj. avgudar den.
10. min twenty-one pilots kudde. jag älskar den så mycket. den påminner mig varje dag om hur mycket jag älskar tøp och hur livet var när jag lyssnade på dem som allra mest.
11. mitt favorit doftljus från Burn Cancer. luktar gudomligt och är så fint.
12. mina fluffiga tofflor. dess färg påminner mig om varm choklad.
13. min prisma i fönstret. när jag och min mamma bodde mitt i stan kunde solen skina på den och göra så att små regnbågar fyllde hela mitt rum. jag älskade dem så mycket, men nu ligger mitt rum inte längre mot solen så därför ser jag aldrig regnbågarna längre.
14. låttexten till Florence + The Machine's "Shake it out" som jag satt innanför ramen på min tavla av världskartan målad i svart vattenfärg. den är pricken över i:et på tavlan och jag tycker att texten är så otroligt mäktig.
15. min uggle-samling. har samlat på mjuka dekorations-ugglor i flera år och alla har namn. har i nuläget 7 stycken.

här var femton saker som jag älskar i mitt rum trots att ingen bad om det, varsågod (:

luftslottWhere stories live. Discover now