Seviyor? Sevmiyor? Burayı seveceksiniz!

31.3K 526 38
                                    

Yepyeni hikayeme merhaba diyin :D Umarım Minik Çöpçatan gibi bu hikayemde hoşunuza gider. Çok heyecanlıyım neler olacağını hiç bilmiyorum doğaçlama gideceğiz. Bakalım neler olacak. Hazır mısınız? Başlıyoruz. Kemerlerinizi takın ve hayal aleminde ki bu yolculuğa katılın. Keyifli okumalar. Kocamanından Öpüldünüz :* Şey kütüphanenize eklersiniz değil mi Aşık Mısın Papatya? yı.

AŞIK MISIN PAPATYA?

TANITIM

Seviyor? Sevmiyor? Burayı seveceksiniz!

Papatya; çılgın, hırslı, deli dolu, biraz sakar, azıcık tembel, çokça platonik, çıtı pıtı bir kız. Tek aşkı babası burada Papatya'nın birazcık burnu uzuyor. Papatya'nın tek aşkı babası olmayabilir ama babasının tek aşkı Papatya'dır. Sanırım buna tüm aile oldukça emin, hele ki annesi. Yasin Bey o kadar çok kızını seviyor ki o doğduğunda açtığı Papatya oteli bir yıl sonra kızına devretmeye kararlı. Papatya tembel bir kız demiştik öyle değil mi? Çalışmayı istemiyor ki hemde bu gencecik yaşında!

***

Berkay Yiğit adında yakışıklı bir oyuncu... Papatya otelde tatil yapmaya kalkarsa ve bu yakışıklı Papatya'nın platonik aşkıysa?

Papatya şımarıklıklarıyla babasını kandırıp sırf bu adam için otele gidip işi tanımayı bile göze alırsa, teyzesi Nihan ve oğlu Metehan'ı da gittiği bu yolda kendine eşlik ettirirse.

Papatya Berkay'ı etkilemek için bütün planlarını uygulayabilecek mi yoksa yakışıklı, meteor Mahir ona yardımcı olurken Papatya'nın kalbinde taht mı kuracak?

Peki onu korumayla ve iş için eğitmekle görevli Barlas ağabey'ine ne olacak?

Eğer neler olacağını merak ediyorsanız. Bu yeni hikayemde bana eşlik eder misiniz?

Heyo! Fikirleriniz benim için çokça önemli. Sizce kim kiminle neler olacak? Yorumlarınızı bekliyorum. VEEE sizden bir ricam bu hikayem için kapak resmi yapıp bana iletir misiniz? Dış bağlantılara facebook sayfamın linkini koyacağım oradan bağlantı kurabiliriz ve Karakterlerimizi merak ediyorsanız albümlerden fotoğraflarına ulaşabilirsiniz.

Minik ÇöpçatanHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin