-5-

6 1 0
                                    

    Od té doby co se dostali mimo atmosféru Exodusu je příšery přestaly pronásledovat. Byli na cestě už hodinu a právě se bavili o tom, kam by měli jet.

    Kai a Sehun se mezi sebou hádali, jestli mají za planetou Etilop zabočit do leva, nebo do prava. Kyungsoo a Xiumin diskutovali o tom, jak by mohli ty příšery porazit. Promýšlely několik strategií, aby příště, až zaútočí byli připraveni. Tyhle plány jim byly ale stejně nanic, protože neznali slabé místo nepřítele. Nevěděli ani, proti komu mají přesně tu čest bojovat, natož aby ho dokázali porazit.

    Baekhyun prostě jenom seděl v koutě s Casidy a pohazoval jí klubíčko všude možně co to jenom šlo. Často se mu to klubíčko odkutálelo k Sehunovi a Kaiovi pod nohy, tak si radši vzal nový, jelikož se nechtěl pléct mezi ně. Ještě aby se ho vyptávali kdo má pravdu. Tohle on úplně nenávidí. Přecejenom to byl dobrý nápad, vzít si jí s sebou. Pomyslel si Baekhyun, když na něj skočila a začala mu ohrizovat svýma nevyspělýma zoubkama malíček.

    Pak tady byl Chanyeol a Chen, kteří si házeli s míčem mezi všemi ostatními přes celou loď. A to ta loď byla vcelku velká. Řekněme tak padesát metrů dlouhá a patnáct metrů do šířky. Byla celá Bílá a na ní byly podélně namalované tmavě modré a oranžové pruhy. Všichni byli v místosti, která byla v přední části u pilota. Bylo tam totiž nejvíc prostoru. Pokaždé, když někam jeli touhle lodí, tak byli v téhle místnosti.

    Jako poslední nám zbývá Suho.

*Suhův pohled*

    Opíral jsem se o zeď se založenýma rukama na hrudi a sledoval, jak se Kai a Sehun hádají. Meli bychom spolu všichni vycházet! Čeká nás nelehký úkol a oni se hádají kvůli takové kravině? No tak to teda ne! ,,Přestaňte se hádat a radši se dívejte na cestu! Ještě nás tady všechny zabijete!" zařval jsem na ně.

    Oba dva se na mě otočili a nahodili vyděšený výraz. Mají ke mě autoritu. To je dobře. Ještě aby ne, když už jsem ten leader. ,,Slyšeli jste mě? Přestaňte se hádat kvůli kravinám! Máme před sebou důležitý úkol a vy místo toho, aby jste se logicky domluvili, nebo našli nějakou navigaci či co, tak se budete dohadovat? Baekhyun vám teď zajde najít nějakou navigaci a vy se teď snažte, abychom dojeli ve zdraví. Jste tady jediní kdo umí alespoň trochu pilotovat, tak se snažte!" seřval jsem je a oni se zmohli jenom na hlasité polknutí. Ale jakmile se zpamatovali začali se soustředit na jízdu.

    Když Baekhyun uslyšel svoje jméno zvedl hlavu od Casidy a podíval se na mě. S ním to bude trochu těžší, protože ke starším nemá absolutně žádný respekt. ,,Proč já? Já nikam nechci!" řekl naštvaně. Vypadalo to vtipně, když si založil ruce na hrudi. Nemohl jsem si pomoct a ujel mi levý koutek nahoru. Okamžitě jsem ale zase zvážnil. ,,Protože. Běž něco najít, dělej." popohnal jsem ho ale on se ani nepohnul. ,,Nikam nejdu! V téhle lodi jsem nikdy nebyl nikde jinde, než v téhle místosti. Ještě tak abych se ztratil. Ne děkuji. Víš jak je ta loď velká?" prokroutil jsem oči a porozhlédl se po místnosti, abych našel někoho vhodného. Očima jsem se zastavil na člověku s rukavicemi na rukách, aby náhodou něco nezmrazil. Byla mi zima jenom jsem se na něj podíval. Nechápu jak vedle něj může Kyungsoo tak vklidu sedět, ale to je teď jedno! Potřebujeme prostě trefit na Zem a tenhle roztomiloučký kluk je ten nejzodpovědnější člověk na téhle lodi. Pokud ovšem nepočítám sebe a Kyungsooa. Toho se mě ale ptát nechtělo. Popravde? Trochu se ho bojím. A já musím hlídat tyhle dva, aby nás nezabili. Takže zbývá jedině on.

    ,,Xiumine?" od Kyungsooa se podíval rovnou na mě a tázavě nadzdvedl obočí. ,,Mohl by jsi prosímtě zajít pro nějakou navigaci?" zeptal jsem se ho. Xiumin jenom přikývl, zvedl se a odešel z místnosti do části lodi kam nikdo z nás nikdy nechodí.

Dostali jste se na konec publikovaných kapitol.

⏰ Poslední aktualizace: Jun 01, 2020 ⏰

Přidej si tento příběh do své knihovny, abys byl/a informován/a o nových kapitolách!

Power //czKde žijí příběhy. Začni objevovat