Yine mi sen?

86 5 0
                                    

Derin

Bugün kaydımı İstanbul'a aldırdım.Düşmanımı daha yakından tanımam lazım.Bana çektirdiklerinin aynısını çektircem ona kat kat daha fazla.Bunu yaptığına pişman olacak.Bunları düşünürken nefes alamadığımı fark ettim nerde bu lanet ilaç ben sinirlenince veya heyecanlanınca nefes darlığı çekerim buldum sonunda ilaci.Neyse toparlanmaya başladım ve yola çıktım.Havaalanına ulaştım sonunda uçağa geçtim oturdum ve uçak kalktı.Bekle beni İstanbul.Sonunda yolculuk bitmişti peki şimdi nereye gidecektim evime gidemezdim herhalde evime gidecektim aslında taksi tutup evin adresini verdim.Geldim işte burdayım.Bugün görüş günüydü hemen hazırlandım onu uzaktan görmem lazım. O lanet katili gebertmem lazım acı çektirerek yalvarmasını sağlamam lazım.Acaba anneme kardeşime de acı çektirmişmiydi onları yalvartmışmıydı.Ondan nefret ediyorum ve herzaman da nefret edicem.En değer verdiğim şeyi aldı elimden bende onu alıcam az kaldı.              Yağız 

Bugün mahkeme vardı cezam artacak veya kalkacaktı.Hakim beni serbest bırakmıştı artık özgürdüm Valizimi toplayıp dışarı çıktım ve birisine çarptım.Bir kızdı sanırım.Beni görünce ifadesi değişti.Hemen geri dönüp gitti.

Derin

Bu nasıl olur?

Nasıl olur bu?

Olur bu nasıl?

Nasıl çıkar? Nasıl çıkarırlar?Adalete bak ya üç kişiyi öldür iki yıl beş ay yat.Onu görünce sinirle geri döndüm ve gittim.Ya anlamışsa yok canım nerden anlıycak.Baya yürüdükten sonra bir yere oturup ağlamaya başladım.Nefes alamıyodum off lanet olsun çantama baktım ilaç yoktu Nasıl sakinleşcem ben off ya nefes al alamıyorum biri yardım etsin.Artık daha kötü olmuştum ki biri geldi.Bu kadar mı olur o geldi.Endişeyle bana bakıyordu.

-Ne oldu sana dedi.

Zorlanarak nefes darlığı dedim.Ve karanlık.Uyandığımda hastanedeydim yanımda da o vardı.Uyandığımı görünce iyi misin? diye sordu.Sanane dedim biraz bozulmuştu beter olsun. Sonra yerine geçip oturdu.Hay Allah'ım ya gitsene ne bekliyon sakin Derin sakin.

Yağız

Hapishaneden çıkınca eve doğru yürümeye başladım.Sokağı dönünce kaldırımda bir kız vardı ve ağlıyodu normalde umrumda olmaz ama çok kötü gözüküyordu merakla yanına gittim nefes alamıyordu sanırım ve berbat gözüküyordu.Ne oldu sana? diye sordum.O da nefes darlığı dedi ve bayıldı hemen ambulans çağırdım.Kucağama yatırdım.Bu hapishanede çarpıştığım kızdı.Çok güzeldi.Hemen numarasını kaydettim.Hastaneye varmıştık hemen müdahale ettiler. Yarım saat sonra uyandı.Ve bana sen hala ne bekliyosun gitsene dedi.Bende teşşekürün için sağol önemli değil dedim ve kapıyı çarpıp çıktım.Ne sanıyordu bu kız kendini?Hemen odadan o kız da çıktı.Nereye gidecekti acaba?

Derin

Odadan çıktıktan sonra dışarı çıktım. Eve doğru yol aldım.Sanki izleniyormuş gibi hissettim ve hemen arkamı döndüm.Yine mi sen?Oha beni takip ediyor evi öğrencek otele gitmeliyim evimi öğrenmemesi lazım.

Sınır 3 vote.Lütfen yorum yapın görüş bildirin.3 vote olduktan 2 gün sonra yayınlancak.Kendinize iyi bakın.Bu arada

Derin:Taylor Momsen

Yağız:Zayn Malik diye düşündük fikirlerinizi söyleyebilirsiniz.Gud bay assffd.

LANET KATİLWhere stories live. Discover now