Yemek Yemek mi ASLA!!

37 2 0
                                    

Saçma düşüncelerimden kurtulup bi şeyler düşünmeliydim. Eğer evime gidersem öldürdüğü aileden biri olduğumu anlar. Aman be anlarsa anlasın. Ama o zaman şu intikam işi zorlaşır. Off off neyse şimdilik bi otele gidiyim sonra düşünürüz. Bildiğim bi otel vardı hem evimize yakındı bir şeye ihtiyacım olursa gider alırım. Eveeet otele geldik acaba hala arkamda mı arkamda değilse eve mi dönsem.Hayır zenginiz falan ama bomboş ev dururken otele niye para harcayalım dimi. BOMBOŞ EV BOMBOŞ EV. Kahretsin bunları düşünmenin sırası değil. Biri şu hiç bıkmadan usanmadan susmak bilmeyen lanet iç sesimi durdurabilir mi? Hafif kafamı çevirip baksam bi şey olmaz heralde. Aynen nerden anlar ki bu salak. Kafamı hafif çevirip arkamı döndüğümde hemen karşımda görüyorum. Pes artık katil olduğu yetmedi şimdide insanları taciz mi ediyo bu salak. Sanırım bu durumda bi şey demem gerekiyo. 

-''Ne işin var burda!!!'' Bunu söyler söylemez cevabını beklemeden bi oda istiyorum. Görevli kalıcağım odayı söylerken valizlerimi yukarı çıkarması için başka bir görevliyi çağırıyor.

-''Konuşabilir miyiz ?''

-''Konuşucak bişey yok rahat bırakın beni sabahtan beri her yerden çıkıyosunuz zaten!! '' Tekrar cevap beklemeden arkamı dönüp oradan hızlıca uzaklaşıyorum. Ta ki kolumda birinin elini hissedene kadar. Ya utanmadan bide kolumu mu tutuyo bu.

-''Ne var ya ne var ne istiyosun söyle ve bitsin!'' Ailem yetmedi benide mi öldürücek bu. Acaba biliyo mu o aileden biri olduğumu. Her şey o kadar karışık ki. Sonra telefonunu cebinden çıkarıp aramaya geçiyor. Bi numara buluyor sanırım. ve çaldırıyor. Ne yapmaya çalışıyor bu. Aynı anda telefonumun çalmasıyla irkiliyorum. Bilmediğim bi numara çaldırmış. Yoksa benim düşündüğümü mü... Ah hayır dimi olamaz hem benim numaramı nasıl bulucak ki yok canım...

-''Geçen gün hastaneye kaldırıldığında almıştım numaranı kusura bakma biraz emrivaki oldu ama...Eğer sende istersen bi akşam yemek yiyebilir miyiz? Sen bi düşün bu numaradan bana ulaşırsın :)'' Diyor ve sırıtarak!! VE SIRITARAK!! VO SOROTOROK!! arkasını dönüp gidiyo. Sinirle odama çıkıyorum. Bide numarasını veriyor gerizekalı. Ben de kabul edicektim dimi. Hayır ordan bakınca salak birine mi benziyorum. Tabikide kabul etmeyeceğim. Sen kimsin ki ben seninle yemek yiyeyim. Ahahaha NO!! Düşüncelerimden kurtulup biraz uyusam iyi olacak sanırım..

YAĞIZ 

Çok zor bi kıza benziyo. Ama bu davranışları hoşuma gitmiyo değil. Yani güzel bi kız. Sadece güzel başka bir anlamı olamaz. Diğer kızlar gibi işte. Diğerleri kadar güzel hepsi gibi herkes gibi neyse ya kapatalım şu konuyu.... Acaba arıycak mı? Aramazsa nolucak. Aman be Yağız sana kız mı yok? Lan hani kapatıyodun konuyu mal Yağız. Mal değil. Yani diyorum ki kız mal değil ki o kadar tersledikten sonra arasın. Daha fazla dayanabiliceğimi sanmıyorum şu iç sesimin çenesini kapatabilmesi için biraz uyusam iyi olucak. Zaten babam annem falanda yok. Allah bilir bu gün çıkıcağımıda unutmuşlardır. Kardeşim şimdi burda olsaydı yalnız kalmazdım galiba.Ama yok. ofofof neyse ağlama vakti değil uyuma vakti.

DERİN

Wowow saat 7 olmuş. Ya bide şunun numarası vardı ismini bile bilmiyorum. Gerizekalı kuş beyinli aptal mal PİS KATİL!! diye kaydetsem nolur. İsmini bilmiyorum çnk. Te allam ya konumuz bu mu derin. Konumuz saatin 7 olması. Hayat çok boş geliyo şu an kimsem yokmuş gibi. Hepsi o salak çocuğun suçu... İç sesimi yine durduramazken aklıma zekiice bi fikir geldi. Benim amacım bu çocuğa acı çektirmek değil mi eğer yemeğe çıkarsam onun hakkında bi kaç bilgi sahibi olabilirim. O kadar da saydırmıştım kendime yemeğe çıkmam diye. Ama mecburiyetten başka sebebi olamaz. İntikam için şeetçem yani öff neyse ariyim şu salağı. Salak diye hitap ederim artık ismini  bilmiyorum..

YAĞIZ


Telefonumun çalmasıyla uyanıyorum. Hangi salak uyandırdı beni acaba derken telefonu çeviriyorum. Arayan kişi ''Hastanedeki Kız'' İsmini bilmiyorum ne diye kaydetmemi bekliyodunuz. O değilde kim kim yanlış mı görüyorum. Oha oha oha. Arıyo. Laaan nasıl arar yani arasın aramış aramalıydı ama beklemiyodum sanırım. Beklemeliydim aslında niye beklemiyomuşum. O kim ki beni aramıycak ego yine tavan. Nys artık açmam lazım telefonu galiba. Acaba kontürü varmıdır. Kapatıp ben arasam ezik hisseder mi. Küçükken bana öyle yaptıklarında gururum incinirdi benim yani :dd neyse tamam açıyorum açıyoruum açç- tıım. töbe töbe çok töbe telefonu açtım yani. sus yağız sus..

-''Merhaba!''

-''Me- Merhaba''  Niye kekeliyosun Yağız ilk defa mı  bi kızla konuşuyosun.

-''Efendim ? Bi şey mi dedin?''

-''Yo -yok canım ne diycem :)  teklifimi kabul mu ediyosun :))'' canım ne ya niye canım diyosun kıza yağız. Hem teklif ne salak mısın yağız? çıkma teklifi ediyon sanki kıza!

-''Yarın akşam 8 gibi olabilir.Mekanı mesaj atarsın.'' 

-''Tamam. Bu arada senin ismini bilmiyorum daha :) ben Yağız?''

-''Ben de Derin. Görüşürüz.!'' 

-''

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 06, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

LANET KATİLWhere stories live. Discover now