Katil

84 7 3
                                    

     Ben Derin, geçen sene bugün bütün hayatım mahvolmuştu.Okuluma ara vermek zorunda kalmıştm.Ailemi kaybetmiştim ve hayatla olan bağlantım kesilmişti.O lanet günden beri hayatımda hiç iyi bir şey olmadı sanırım. . . Babam,annem,kardeşim hepsi bir günde gitmişti,hepsi yalnız bırakmıştı beni. . .Hem de o kardeşimin doğum gününde!Bazen keşke ben de orada olsaydım diyorum diyorum.Ben de ölseydim onlarla.En azından canım yanmazdı bu kadar.Bütün bir senem bunu düşünmekle geçti aslında.Bi kaç kez denendim fakat ölmeyince ölmüyor işte insan.Sonuç olarak ölmemiştim,yaşıyordum ve artık bir şekilde hayata dönmeliydim.İçimdeki kin ve öfke her gün biraz daha artıyordu.Tek bir insan geldi ve bütün ailemi benden çaldı.Tek övündüğüm şey ise şu an o pisliğin hapiste olmasıydı.Ama gebermezse elbet bir gün çıkacaktı.İşte o zaman sıra bana gelecekti.Artık ne düşündüğümü bilmiyordum.Bildiğim tek şey intikam almam gerektiğiydi.Hem bir insan neden yapsın böyle bir canilik? Öğrenecektim,bir gün bunların hepsinin hesabını soracaktım.20 yaşındaydım ve üniversiteme bir yıl ara vermek zorunda kalmıştım.Şimdi kaldığım yerden devam etmeliydim. Yurt dışında okuyordum bu yüzden oraya geri dönmeliydim.Hayatıma artık bir yön vermeliydim.

    Geçen sene bugün hayatımın bittiğini ve artık benimde ölmem gerektiğini düşünüyordum.Şimdi ise hayata bir şekil tutunmam ve o lanet katilden intikam almam gerektiğini düşünüyorum çok garip. . .

              İlk uçakla Amerikaya gitmeliydim.Üniversitemi bitirip buraya yerleşmeyi planlıyordum.Ve sonunda intikamımı alacaktım.Sadece biraz zamana ihtiyacım vardı.Hemen biletimi kesip Amerikaya gittim.Ve okuluma başladım.Artık sadece doğru zamanı bekliyordum.

           --YAĞIZ--

     Ben Yağız, yaklaşık bir sene önce hapse girmiştim.Halada çıkamadım buradan.Bi dört senem daha vardı sanırım. Üç kişiyi öldürmüştüm! Bir değil, iki değil tam ÜÇ kişi!!! Babam zengindi fakat beni buradan çıkaramadı sadece cezamı hafifletebildi.Üç kişiyi öldürüp sadece beş sene yattığım için şanslıydım bence. . . Bir ailenin sonu olmuştum. Hepsini bir kaç dakika içerisinde öldürmüştüm. Aslında bir kişinin yanlışı yüzünden diğerleride ölmüştü ama. . . Sonunda yapmıştım. Almıştım intikamımı. Yıllarca bekledim ve sonunda öldürdüm onu.En çok sevindiğim konu da burdan çıkınca rahat olacaktım. Yıllarca içimi kemiren intikam duyusunun ne kadar kötü olduğunu bilemezsiniz. Artık yoktu öyle bir duygu.!Artık rahattım. Şu an içinde bulunduğum durum hiç umrumda değildi.Hep burdan çıkacağım zamanı hayal edip duruyordum.Fakat burda zaman hiç de hızlı geçmiyor. . .

          İLK BÖLÜMÜ YAYIMLADIK.HAYIRLI OLSUN :))  VOTELEYİN +2 VOTEDE YENİ BÖLÜM GELECEK :))

LANET KATİLWhere stories live. Discover now