26 - @AngelOfHell666 - Iubire la poli opuși

535 24 11
                                    

Wattpad: Critici & Sfaturi

Cap 26: @AngelOfHell666 - Iubire la poli opuși

Bună. Tu mi-ai cerut să trec pe la poveștile tale, însă am văzut că la două dintre ele n-ai mai postat dn februarie iar la alta din mai. Doar la Iubire la poli opuși ai mai postat, iar asta până luna trecută. În fine, ca să nu trec peste tine fără să scriu chiar nimic, am zis să văd ce e cu aceasta poveste.

[ Înainte de a continua, am să fac o mică mare paranteză. Există unii autori peste care am trecut, deoarece nu mai postaseră la povestea la care-mi ceruseră critică. Nu am să le citesc dacă voi nu scrieți la ele, că nu are rost. După ce se mai adună astfel de povești, am să fac un capitol în care am să scriu cine sunt și dacă vor în continuare critica, să-mi spună. Dacă nu, poate trec pe la o altă poveste. ]

Așa, revenim. Ca de obicei, nu ai diacritice. Hm, ar trebui să nu mai trec pe la cărțile care  nu au diacritice. Am așa o senzație că vorbesc (scriu) la pereți. Dau sfaturi, critic zeci de povești, dar parcă după ce citiți ce am avut de spus... oha, atât. De editat nu editați, în continuare tot greșit scrieți... Nu chiar toți, unii mi-au zis că a fost chiar de ajutor, însă restul... În fine.

Revenind la îngerul nostru întunecat, te grăbești rău de tot, nenea. Uneori merge, se potrivește, dar la ideea ta, la ce vrei tu să faci, descrierea e sfântă. Dialogurile sunt... seci și multe. Și, din nou, acțiunea! Nu prezinți nimic, totul se întâmplă cu 200 km/h. 

Nu știi ce timp verbal se folosește unde și când. 

' Mama murise când eu m-am născut. '

Nu, mama a murit când eu m-am născut, că cel mai probabil nu era moartă deja când a ieșit copilul. Sau dacă era, specifică. Mama era deja moartă când eu m-am născut. Deși... mă rog, cazuri rare.

În mare, îmi place ideea. Dragostea interzisă dintre un vârcolac și un vampir. Dar ar trebui să mai bagi detalii, să o faci să pară cât mai reală. Zici că citești rezumatul unui copil de clasa a 6-a, a 7-a.

Cam atât. Te sfătuiesc să editezi în cazul în care vrei s-o continui. N-ai multe capitole scrise, nu e chiar așa de mult de rescris.

Succes în continuare.

Wattpad: Critici & Sfaturi [×]Where stories live. Discover now