BÖLÜM 7 💕

28 2 1
                                    

                  ~ ~ ~     1 AY SONRA    ~ ~ ~
     Evlerimizi satıp büyük ve güzel bir ev alıp yerleşmiştik. Mutluluğunuz devam ediyordu. Jimin ve Hatice sinemaya, Nehir ve Hoseok ise alışverişe gitmişlerdi. Tae ile tek kalmıştık,Tae yatağına uzanıp, telefon ile uğraşıyordu. Yanına uzandım ve kafamı omzuna koydum.Telefonunu yere koydu,kafasını kafama koydu ve yanıma minik bir öpücük kondurdu, sonra dudağımı öpmeye başladı ben de karşılık verdim.

** 👽 (Diğer 👽 emojisine kadar smut içerir!) **

      Kıyafetlerimi yavaşça çıkardı ve boynumu öptü, "minik uzaylı uyandı" dedi. Ben de onun kıyafetlerini çıkardım. Karşısında sadece iç çamaşırılarım ile duruyordum. Saçımı tuttu ve dudağımı öpmeye devam etti. Ardından sütyenimi çıkardı ve göğüslerimi emmeye başladı, ben sessizce inleyerek onu kışkırtıyordum. Ardından alt çamaşırımı çıkardı, bende onunkini çıkardım. Yatağa uzandı ve beni kucağına alarak "yavaşça otur" dedi.Bende "Tae korkuyorum" dedim. "İlk defa bu ilişkiyi yaşıyoruz,emin ol bende seni incitmekten korkuyorum,ama yavaş olacak söz" dedi ben de yavaşça oturdum ve sesli bir şekilde inlemiştim. Ağzımı eliyle kapattı ve " bizimkiler her an eve gelebilir,sessiz" dedi. Acı çekmiştim ama zevkten dolayı bu acıyı peki hissedememiştim.Tae ile ilişkiye gireli yaklaşık yarım saat geçmişti ve Tae birden "boşalıyorum" diyerek ayağı kalktı ve bana boşalmasını istemediğim için lavaboya gitti. 👽

    Ben duş aldım ve salona geçtim,Tae'de benden 10-15 dakika sonra yanıma geldi. "Yorumcuydu" dedim ve Tae'nin boynuna kafamı koydum. "Seni yormak istemezdim ama çok tatlıydın" dedi ve dudağıma minik bir öpücük kondurdu.Ben mutfağa geçtim ve masanın üzerindeki telefonumu elime aldım,bir mesaj vardı,mesaja baktım.

      Mesaj Arda'dandı. "Ben Arda saat 17.00' de .....' da ol,sakın kimseye haber verme." yazıyordu. Kesin Bahar konusunda konuşacak diye düşündüm çünkü Bahar iki hafta önce Türkiye'ye dönmüştü. Saate baktım saat 16.40'dı. Hemen odama gittim üstümü değiştirdim.Tae beni görünce " nereye hayatım?" dedi. " minik bir işim var 1 saate gelirim" diyip Arda'nın söylediği yere gittim.

İHANET 👐🏻Donde viven las historias. Descúbrelo ahora