BÖLÜM 3 💕

84 32 8
                                    

İçeri girdim ve gördüğüm manzara karşısında donup kaldım.Erkekler,kızlar herkesin ortasında utanmadan kendilerini ortaya salmışlardı.Özellikle köşe yerlerde gözlerin kapanacağı manzaraları görüyordum.Tam geri çıkmak için geri döndüğümde bir çocukla çarpıştım,geriye doğru düşecekken çocuk belimden tuttu beni gözlerime bakarak "dikkatli ol" dedi ve ilerledi.Teşekkür bile edemeden gitmişti.
Arkamı döndüm ve Nehir,Hatice,Merve,az önce çarpıştığım çocuk,tanımadığım 2 çocuk ve Arda aynı masada oturmuşlardı.
Bu manzaraya çok şaşırmıştım,ama en çok şaşırdığım şey ise Nehir ve Hatice'nin ortama hemen alışmış,aynı masadaki çocuklar ile konuşmuş olmasıydı .Onlara bakarken az önce çarpıştığım çocuğun bana baktıktan sonra hemen hepsinin bana baktığını gördüm.
Merve bana gülümsedi ve eliyle 'gel' işareti yaptı.Tam oraya doğru ilerlicektim ki tahminen benim yaşlarımda bir çocuk yanıma geldi ve belimi tuttu "ilerideki masaya geçelim" tatlım dedi.Ellerini ittirdim ve "boş konuşmayı kes ben o kızlardan değilim" dedim.Sonra birinin yanıma gelip elimi tuttuğunu gördüm.Bu kişi çarpıştığım çocuktu ve karşımdaki çocuğa bakarak "sevgilime bir daha dokunmayacaksın" dedi ve beni bizimkilerin oturduğu masaya götürdü.Hafifçe ellerimi çekerek "teşekkür ederim" dedim.Bana gülümseyerek baktı ve "önemli değil Sena" dedi.Adımı nerden biliyordu ki? "Sen adımı çoktan öğrenmişsin fakat ben senin adımı bilmiyorum"dedim.
Gözlerimin içine baktı ve "Kim Taehyung" dedi.
Neden bilmiyorum ama hareketlerini çok sevmiştim.Nehir ve Hatice'ye baktığımda onlar çoktan diğer çocuklar ile yakınlaşmışlardı.Tanıştık,adlarımızı söyledik.
Nehir ile Hoseok,Hatice ile Jimin,Merve ile Arda beraber takılıyorlardı.Merve ve Arda 4 aydır çıkıyorlarmış.
Tae,Merve,Arda,Hoseok,Jimin çok yakın arkadaşlarmış.Aslında ilk zamanlarda buraya hiç gelmek istememiştim ama şu an olduğum durumdan çok memnundum.
Ben ve Tae sohbet ederken diğerleri dans etmek için çoktan yanımızdan uzaklaşmışlardı.Saate bakmak için telefona bakmıştım,gözlerimi büyüttüm saatin 23.45 olduğunu görmüştüm.Ben eve gitmek istiyordum ama kızların hiç gelmeye niyeti yoktu. Ben ayağa kalktım ve Tae'ye "bugün için çok teşekkürler,benim eve gitmem lazım" dedim. Tae'de ayağa kalktı ve "bugünlük ben bıraksam olmaz mı?" dedi.Yorgundum ve böyle bir kararı reddetmemin saçma olacağını düşündüm.

İHANET 👐🏻Where stories live. Discover now