2.časť

17 1 0
                                    

Nové ráno. Tak dnes idem splniť to čo som sľúbila.Zavolám prvého chalana ktorého stretnem na tú párty. Ponáhľam sa k busu ako stále. Nastúpim a prvý chalan ktorého vidím je ten čo sedí na mojom mieste ten krásny blonďák s modrými očami.Tak fajn Ella(poviem si) sľúbila si to tak musíš ísť. Prišla som k nemu opatrne a opýtala sa ako sa volá. Samozrejme mal v ušiach slúchadlá a zjavne ti nepočul. Tak som prišla a tie slúchadlá mu dala von. Ahoj. Povie mi. Ahoj. Odpoviem. Ako sa voláš?(jemne sa opýtam) Lucas. A ty? Ella. Teší ma. Mňa tiež povie a jemne sa usmeje. Och bože ten jeho úsmev asi sa zbláznim. Ja len že,dnes je nejaká piatková párty nechcelo by sa ti ísť? Jasné odpovie. Kde sa stretneme? Mhh, čo tak na autobusovej stanici? Prikývnem. Stretneme sa o pol 8 tam. Už musím ísť ahoj vidíme sa.(zakývala som mu) Jasné že mi odkyval. A celý deň som bola z toho úplne paf.

Ahoj tati som doma. Nikto nič. Mhh, asi nieje doma. Vybehla som do izby a šla sa dať do poriadku. Dala som si teplú sprchu a umyla dlhé hnedé vlasy. Naniesla som si make-up trocha silnejší ako do školy keďže idem na párty tak prečo nie. Obliekla som si telové šaty s kamienkami na hrudi a opaskom okolo pásu a obudla telové lodičky. Ešte som spravila posledné úpravy a vyrazila som na autobusovú stanicu.

Čakala som tam asi 10 minút na autobus z ktorého vystúpil. Áno on prišiel. V tej chvíli sa mi zobušilo srdce a bola som v 7 nebi ako prvýkrát keď som ho videla. Ahoj Ella. Ahoj Lucas. Si prekrásna a usmial sa. Ďakujem veľmi pekne. Ty tiež niesi na zahodenie. Zasmiali sme sa. Tak ideme? Opýtala sa Lucas. Jasné.

Tak a sme tu je tu krásne úžasná atmosféra a taktiež aj DJ. Stali sme pri pulte a otáčali poháriky. Vypili sme asi 5 a mali sme dosť. Nejdem niekam? Opýtal sa zvodivo Lucas. Môžme. Usmiala som sa. Prechádzali sme sa v parku v ktorom bolo maximálne ticho a bolo počuť len fontánu. Ella? Opýtal sa ma Lucas. Áno? Na akú strednú chodíš? Gymnázium na Hviezdoslavovej 35. A ty? Ja práve teraz na žiadnu ale mám od pondelka nastúpiť na to gymnáziu. Oooo to je skveleé. Vykríkla Ella. Áno lenže ja tam nikoho nepoznám a sklopil smutné zrak. Neboj sa už máš. Usmiala som sa. Všetko ti poukazujem. Ďakujem Ella. A môžeš somnou a sedieť ak chceš. Jasné, to bude super. Usmial sa. Už zase ten úsmev. Ach bože prečo je taký dokonalý? Pýtam sa samej seba. Ella je ti niečo? Opýtala sa Lucas. Nie som v pohode. Usmiala som sa. Lucas môžem sa ťa niečo spýtať? Áno samozrejme. Povieš mi niečo o sebe? Isteže......

Takže som vysoký blonďak s modrými očami. Mám 17 zachvíľku 18. Páčia sa mi hnedovlasé dievčatá. Samozrejme že žmurkol. Som single a čakám kým bude mať o mňa niejaká záujem. Bývam v dome v tom istom meste ako ty. Lenže teraz som pri babke pretože sa mi prerába izba. Mám mladšiu sestru Viktóriu (12) a staršieho brata Sebastiána (20).

Ja neverím on je single. Taký dokonalý chalan a single? Puuf tak to sa musí zmeniť.

Ella a čo ty? Povedz mi v krátkosti niečo o sebe.

Tak som hnedovláse dievča so zelenými očami. Taktiež mám 17 a zachvíľku 18 a som single. S bratom sme dvojičky, volá sa Oliver. Nevidela som ho už 7 rokov pretože moji rodičia sú rozvedení a mama sa aj s Oliverom presťahovali a nekontaktujeme sa. Keď dovrší 18 chcel by sa prísť pozrieť pretože mama mu to teraz nedovolí a to mám len od babky takže neviem uvidíme.

Mhh, zaujímavé. Usmeje sa. Úsmev mu opätujem. Bŕŕŕ začína mi byť zima. Lucas sa usmeje a poda mi čiernu bomberu. Nežne poďakujem. Teraz ideš k babke? Opýtam sa ho. Mhhh, vieš čo vôbec neviem. Zasmeje sa. Ale ak chceš môžem ísť aj domov aby si nešla sama. Si milý poviem mu. Ale niesom. Zasmejeme sa. Lucas? Áno Ella? Mal si už niejaku známosť? Áno mal. A prečo už nemáš? Ak sa smiem spýtať? Ty sa môžeš pýtať na čokoľvek. Odpovedal mi. No vieš na mojej bývalej škole som mal frajerku volala sa Sára. Lenže v poslednej dobe bola strašne namyslená a dosť si o sebe myslela pretože chodila somnou. Ona bola zo začiatku úplne pohodová obyčajná baba lenže od kedy to začala ťahať somnou tak katastrofa. Nevedel som čo sa stalo a jedného dňa prišla za mnou že je koniec že má iného. Moc som to ani neriešil pretože som nebol do nej moc zaľúbený chodil som snoublen preto aby som nebol na škole jediný chlapec z našej partie bez frajerky. Jáaj odpoviem mu. A čo ty? Ja noo. V tej chvíli som zostala zahambene stáť. Ešte si nemala frajera? Opýtal sa Lucas. Nie ešte. Pfuuu. Vydýchol si. Prečo si si vydychol? Opýtala som sa. Pretože vidím že som našiel dobré dievča ktoré nestrieda chalanov ako ponožky. Dobrý vtip. Zasmiala som sa. Mňa by ani nikto nechcel. A spustila som smiech. Lenže Lucas ostal stáť a pozeral na mňa. Prečo tak pozeráš? Opýtala som sa. Pretože mne sa páčiš. A vtedy sa môj život otočil o 360°. To ako vážne? Áno Ella mne sa páčiš už od chvíle keď som ťa prvýkrát uvidel. Začerveňala som sa. Lucas ja musím ti niečo povedať. Áno Ella hovor. Ja len že vieš keď som ťa prvýkrát uvidela tak som ostala stáť ako prilepená o podlahu. Bola som siedmom nebi. Proste som sa na prvý pohľad vášnivo zamilovala. Lucas len ostal stáť bez slova. Asi po minúte sa prebral zo sna a odpovedal mi. Och Ell neviem čím to je ale máš niečo čo nemá žiadne dievča. Zrazu ma objal. Vážne toto som nečakala a hneď na prvom rande. Si dobrá Ell fandila som si.😅 Po 5 minútach som sa pozrela na hodinky. Ti už je toľko? Zhikla som. Koľko opýtal sa Lucas. 23:55. Uh trebalo by už ísť aj domov pomaly. Ano trebalo odpovedala som. Ideš domov alebo k babke? Opýtala som sa. Pôjdem asi domov aby som mohla odprevadiť moju krásku. Bože zase 7 nebo. Bože ty si taký milý. Nežne som mu zašepla do ucha a objala ho........

Cesta domov bola úžasná. Rozprávali sme sa o všeličom možnom. Zastavili sme pri našom dome. V ktorom bola úplná tma. Zobrala som mobil a zavolala otcovi. Kde si? Opýtam sa. Zlatíčko musel som odcestovať vrátim sa v nedeľu večer davaj na seba pozor áno? Áno oci neboj. Jeees. Čo sa stalo opýtal sa Lucas? Vieš stala sa taká vec že som sama doma. Otec musel odcestovať a vráti sa až v nedeľu. Nejdeš k nám? A pustiš ma opýtal sa zo smiechom Lucas. Jasné rýchlo poď.

Rozprávali sme sa až do rána a potom sme zaspali. Neviem prečo ale cítim sa v jeho blízkosti bezpečne a môžem sa naňho spoľahnúť vždy a všade.

TOGETHER❤Where stories live. Discover now