İLK GÖRÜŞ GİBİ

197 19 13
                                    

Evet alarmın o iğrenç sesi ile uyandım.Bugün evet bugün konser vardı.Ve saat 8:00 dı daha yemek yiycez koşuya çıkacağız.13:00 da tekrar prova alıcaktık ve 17:00 da konsere başlıyacaktık.Bunlar zaten sömürülmüş beynimde yankılanınca başımı tutarak kalktım.Lavabo ihtiyacımı halledip üzerime rahat sportif kıyafetler giyindim.

(Böyle giyinmiştim 👆🏻)Ardından Bam Bam ın da hazır olduğunu görünce yanına gittim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Böyle giyinmiştim 👆🏻)
Ardından Bam Bam ın da hazır olduğunu görünce yanına gittim . Yanına geldiğimi görünce koluna takmaya çalıştığı saati masaya bıraktı ve elini belime attı.Beni kendine doğru çekti ve anlıma bir öpücük bıraktı.
Bam Bam;Neden bu kadar kısa giyinirsin ki?
Ben;Ya o kadar da değil.Hem Temmuzdayız ve koşuya çıkacağız.
Bam Bam;Ama ya biri benim sevgilime laf atar yada bir bakış atarsa,deyip beni tahrik eder gibi saçlarımı koklayarak konuşuyordu.
Ben;Unuttun mu senin Sevgilin bir Vampir dedim.
Bam Bam;Hımm.Bak o aklıma gelmemişti.Sen vampirsin ama nasıl güçlerin var ? Bana göstermek istermisin?
Ben;Imm . Koşudan sonra olabilir.
Bam Bam;Koşudan sonrasını iple çekiyorum,dedi.Bana sım sıkı sarıldı.
Bam Bam;Haydi çıkalım!
Ben;Tamam ,Hadi çıkalım ,dedim ve beraber Otelin yemekhanesine indik.Burada yemek yemiyorduk çünlü çoğu turist ve Kore sakinleri bizi tanıyorlardı.Ama bu sefer aldırmadan yemekhaneye indik.Yemeğimizi alıp masamıza oturduk.Biz Bam Bam ile oturmuştuk.Kızlar alış veriş için çıkmışlardı.
Ben;Şey sen de rahatsız olmadın mı?
Bam Bam ;Neyden rahatsız olacakmışım?
Ben;Herkes bize bakıyor ve fotoğraflarımızı çekiyorlar. Ya internete koyarlarsa.O zaman başımıza sorun almış olmaz mıyız?
Bam Bam;Imm!Sorun olarak tek derdimiz Benim fanlarım seni yemeden önce seni saklamak olurdu.
Ben;Ya Bam Bam saçmalama!
Bam Bam;Hayatım .Sorun etme biz sevgili olduğumuzu açıklarız.Fanlar zor da olsa kabullenecekler elbette.Sonra onlarda seni kabulleneceklerdir.
Ben;Umarım dediğin gibi olur,dedim ve o benim elimi tutup göz kırptı ve,
Bam Bam ;Ne dersin seni öpsem mi? Güzel bir fotoğraf olur he ne dersin?
Ben ;Saçmalama Bam Bam bütün fanlarınla beni düşman etmek gibi bir derdin mi var?
Bam Bam;Zaten onlar benim sevgilimle baş edemezler dedi ve elime küçük bir öpücük bıraktı.Ben de gülümsedim.
***
Yemeğimiz bittiğinde beraber el ele sahil kenarına gidip koşmaya başladık.Tempolu koşuyorduk.Biraz daha koşmaya devam edip 2 yavru köpek görünce duraksadık ve onların sahipleri benim ve Bam Bam ın özellikle Bam Bam ın fanlarından dılar ve Bam Bam ın onların köpeklerini sevmeleri hoşlarına gitmiş gibi küçük çaplı sevinç çığlıkları attılar.İkisi de taş gibi kızlardı.Ama benim kadar asla olamazladı.(Az Egomu Tatmin Edeyim Bare)
Sonra Bam Bam ile köpekleri severken Bam Bam kendi elindeki köpekle beni korkutmuş gibi yapıp köpeği üzerime doğru yöneltti.
Ben;Ya Bam Bam görmüyormusun elinde başka bir yavru var.Köpeklerden korkuyor olsaydım bu minik şeyi elime almazdım,dedim.Bana bakarak güldü...
Bam Bam;Evet sevgilim onu akıl edemedim. Hadi gel koşuya devam edelim ,dedi.Köpekleri bıraktık.Fanlar Bam Bam ile fotoğraf çektirmek istediklerini söylediler.Bam Bam da onları kıramayıp.Kabul etti.İki kızın arasında Bam Bam kalmıştı.Bu ne saçma nir manzara ve onları ben çekiyordum.Yani onlar çektiğimi sanıyorlardı.Bam Bam elimi kızların beline attığında .Kızarak ona bakınca Hafiften çekti ama hala bir temas vardı. Fotoğraf çekimi de birip yolumuza devam ediyorduk.
Bam Bam;Hey Hyuna kızdın mı? Ben;Evet!
Bam Bam ;Waow cidden sen çok ciddi konuştun ve net cevapladın,dedi.
Ben ;Ne olmuş yani?
Bam Bam;Az kalsın kızları emecektin.Öyle kötü baktın ki.
Ben;Hak ettiler ve sende.
Bam Bam;Hadi ama onlar fanlarım ve sadece bir fotoğraf.
Ben;Zaten olmamış bir fotoğraf dedim.
Bam Bam durdu ve ben de durdum.
Bam Bam;Nasıl yani ?Ne yaptın?
Ben;Yok canım bir şey sadece arka kamera yerine ön kamera açıktı sanırım,dedim.O da gülmeye başladı beraber gülüp otele geri dödük.
***
Saat 11:30 du ve biz birazdan arabayla çıkıcaktık.O yüzden gidip hemen üzerimi değiştirdim.

TRACKS OF THE PAS(JİMİN)(KİTAP BİTMİŞTİR)Where stories live. Discover now