Romantik İlk Gece

14.1K 348 19
                                    

İçeri girdiğimde doğrusu Baran'ı bu şekilde görmeyi beklemiyordum çünkü oda gayet romantik bir şekilde hazırlanmış duruyordu ve sanırım bu gece  sınırları ve kuralları yıkacağız.

Ben şaşkın şaşkın etrafa bakerken Baran yanıma geldi ve elimden tuttu hiç bir şey demeden gelip bana sarıldı ve.

-Artık senden uzakta yaşamak istemiyorum bana yakın olmanı istiyorum karım olmanı istiyorum Bahar.

Dedi ve neler oluyor bile diyemeden Baran'ın dudakları benim dudaklarımdaydı ah lanet olsun bu çok güzel bir his onun dudaklarının bu kadar yumuşak ve mmmmmm lezzetli ola bileceğini hiç düşünmemiştim gerçekten evlilik bu kadar güzel bir şey miydi?

Baran dudaklarımdayken zaman geçtikçe bende ona karşılık vermeye başladım
Ama Baran'ın elleri bir yandan da belimedeydi ve beni kendine daha çok çekti nasıl oldu bilmiyorum ama onun üzerindeki tişört çıkmış ACABA ÇOK MU HIZLI GİDİYORUZ

Dedim içimden kendi kendime ve gerçekten bu gece sınırları ve kuralları yıkacağız gerçi  aramızda pekte bir sınır var mış gibi gözükmüyor ama  zaman geçtikçe dudaklarıma kondurduğu öpücükler dudaklarımı acıtmaya başladı çünkü artık öpücükler sertleşme başlamıştı inanmıyorum ne ara yatakta yatma kısmına geldik hiç bilmiyorum ama şuan yatakta kuzu kuzu sırt üzeri yatıyorum😌 veya başka şekillerde 😉

Ve vücuduma hızla koyduğu öpücükler olmayan tüylerimi diken diken etti yemin ederim.

Ve işte tam anlamıyla birlikte olduğumuz kısım..........‍💏 👅🔥🛌

( Arkadaşlar bu kısmın devamanı yazardım ama kitap özelliğini kaybetmemesi için yani +18 içerikli bir kitap olmaması için bir sürü nokta koyuyorum siz anlayın😂😂😂  Keyifli okumalar ♡♡♡ )

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Sabah yüzümdeki sıcaklığı hissederek uyandım ve gözlerimi açtığımda kafam Baran'ın kaslı ve sıcak göğsündeydi ve Baran da beni kollarıyla sıkıca kendine sarmıştı.

Aslında sabah uyandığımda  dün gece olan şeyleri hatırlayamadım ve bu yüzden bir anlığına tatlı bir telaş sarmıştı ama daha  sonra dün aramızda geçen güzel şeyler aklıma gelince yüzüm kızardı ve biraz utandım.

Yatağın yanındaki saat'e baktığımda gözlerim kocaman oldu ve inanmıyor inanmıyor saat 11:50 neredeyse 12:00 olacak ve benim kayın valideme yardım etmem gerek söz vermiştim çünkü abimin karısı yani kendi kızı Elif, çocuğunu doğurmasına yani yiğenimi doğurmasına bir kaç gün var ve hazırlık yapılmalı bu arada bir şey fark ettimde zaman çok hızlı geçti.

Daha dün gibiydi bebeğin üç haftalık olduğunu öğrenmiştik ve şimdi ise bebeğin doğmasına bir kaç gün kaldığı için hazırlık yapıyoruz herneyse yataktan hızla kalkarken bir şey fark ettim kıyafetlerim üzerimde yok. Bu yüzden yatak örtüsünü üzerime dolayıp direk acele bir şekilde hızlı ve koşar adımlarla dolabın yanına koştum ve kendime kıyafet almaya başladım.

Ama birden  boynumda hissettiğim sıcak nefesler ile  dalgın olduğum için korktum ve bu tahmin ettiğiniz gibi Baran'dı ve kulağıma.

-Günaydın prensesim.

Dedi ve bende sadece tebessüm ettim çünkü  dün geceki aramızda ilk defa geçen şeylerden dolayı yüzüm kızarıyor.

Baran ani bir hareket ile beni kendine çevirdi. Dağınık olan saçlarım elleri ile toplayarak boynuma tekrar öpücük kondurdu ve bende bu yaptığı şey ile biraz daha fazla utandım

Küçük Berdel [ TAMAMLANDI ]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin