Tatlı Oyun .

16.3K 459 32
                                    

Ahmet Baran  kollarımdan tutup beni kendine çekip bana ve ağlayan mavi gözlerime ,  göz yaşlarıma baktı . Göz yaşlarım Baran'ın eline düşüyordu . Ahmet Baran eline düşen göz yaşlarıma ,  usulca yüzümden süzülen yaşlara dikkatle  baktı ve kaşlarını çatarak beni bıraktı .

Ahmet Baran'dan :

Neden bilmiyorum ama Bahar'ın mavi deniz gözlerine bakınca içinde kayboluyorum sanki onun göz yaşları benim canımı yakıyor gibi  ben Bahara kızmak yada bağırmak istemiyorum ama çok âsilik yapıyor  neden beni dinlemiyor eğer ona sert davranırsam belki onu bu töreden koruya bilirim ama ona nasıl derim ki beni çok kötü birisi sanıyor ama ....

Bahar'dan devam :

Şuan canım çok yanıyor ama fiziksel olan bir acı çünkü  ruhumdaki acıdan bahsedecek olursam kaç sabah geçer bilemem . Ahmet Baran beni yitince içki şişesinin kırık olan cam parçalarının üzerine düştüm ve şu an ellerim çok fena acıyor ve çok fena kanıyor ben kanayan ellerime bakıp ağlarken Ahmet Baran bana doğru yaklaşmaya başladı ve daha yanıma gelmeden üzerine sinmiş olan  âlkolün kokusu burnuma geliyordu . Ahmet Baran  yanıma gelip  oturdu ellerimi kendine çekip baktı .

Ahmet Baran'dan devam :

Bahar'a yine istemeden zarar verdim onu sinirle ' herşeyin bir bedeli var ' diyerek yere fırlatmıştım ama o cam kırıklarının üzerine düştü ve ellerini hep kanattı ben ona yaklaştıkça benden korkuyor ve uzaklaşmaya çalışıyor haklı şuan onun gözünde âlkolik ve şiddet eğilimli birisi olarak görünüyorum onun ellerini kendime çekip ellerine batmış ve canını yakan ellerini kanatan cam parçalarını yavaşça çekmeye başladım . Bahar'a yaklaştıkça benden uzaklaşıyor ama ben uzaklaşmasın diye biraz ellerine bastırıp yakınımda tuttum ve kafamı kaldırıp baktığımda yine anlamsızca  içinde kaybolduğum mavi gözleriyle karşılaştım o kadar masum bakıyordu ki dolmuş gözleriyle ....
Madem böyle âsilik yapıyor ona asla gerçekte yumuşak birisi olduğumu belli etmeyeceğim

Baharda'dan devam :

Bana yaklaşıp ellerimi sıkıca tutu ve cam kırıklarını temizlemeye başladı bir an Ahmet Baran'ın iyi olduğunu düşünecem ama bu hayal olmayacak kadar imkansız  . Ben ellerimi ondan çektikçe o bileklerime daha çok bastırıp kendine çekiyordu . Camları tek tek çıkardıktan sonra kafasını kaldırıp bana baktı ve onun o öfkeli yeşil gözleriyle yine karşılaştım neden bu kadar sinirli birisi ben ona ne yaptım ki ama ondan içesine nefret etmeye başladım onun o öfkeli yeşil gözlerinden ve âlkol kokan bedeninden kendimi hızla çekerek ayrıldım ve ona öfkeyle .

- Bırak beni benden uzak dur anlamıyor musun senden nefret ediyorum !

Diyerek Ahmet Baran' a çıkıştım.

Ahmet Baran'dan devam :

Bak yine âsilik yapıyor bu kızın bir anı bile sakin geçmez mi birde benden nefret ediyor muş !  Benim hayatımı karıştıran kendi ama hanfendi beni suçlu tutuyor benim yalnız ve sakin hayatımı gelip karıştırdığı yetmiyor sanki birde  beni bu kadar sinir ediyor bende onunla hep uğraşırım o zaman bende ona sinirli maskemi takıp .

- Seni var ya şuracıkta öldürürüm sus ki kalk gidiyoruz !

Bahar'dan devam :

Diyerek benim kolumdan tutup beni zorla arabaya bindirdi arabayı çok hızlı bir şekilde sürüyordu umarım  âlkolün etkisiyle kaza yapmayız neyse vazgeçtim yapalım da ben öleyim hiç olmazsa ondan kurtulurum ölmek onunla olmaktan daha iyidir .

Küçük Berdel [ TAMAMLANDI ]Where stories live. Discover now