Sevgililer Gününe Özel

11.5K 391 35
                                    

Sadece Bahar'ı istiyorum ama onu kendi isteğiyle benim olmasını da istiyorum bu gün  sevgililer günü ona özel bir sürprizle belki onu kazana bilirim.

Biliyorum böyle aptalca hissetmenin yada böyle yapmamın bir anlamı olmaya bilir. Biliyorum ben Bahar'ı her türlü ister isteyerek isterse istemeyerek sahip olurum ama bunu sevgiyle yapmaya çalışıyorum, çünkü ben göründüğüm kadar da sert ve acımasız değilim.

Sonunda Bahar banyodan  dışarı çıktı.

Bahar'dan :

Ahmet Baran'dan iliklerime kadar nefret ediyorum beni neden güzel ve sahte de olsa mutlu olduğum huzurlu olduğum rüyamdan uyandırdı. İşte bu yüzden ondan iliklerime kadar nefret ediyorum.

Bir şey değil de Baran arsız çıktı bir türlü odadan çıkmıyor  ve yanımdan da uzaklaşmıyor sanki bebek bakıcılığı yapıyor. Ben Ahmet Baran'a sert ve dik bakışlar atarken yeşil gözlerine tuhaf bakışlar takarak yavaş ve ürkütücü adımlarla bana doğru yürümeye başladı.

Heyy ne oluyor neden geliyor olamaz hayır bana asla yaklaşamaz. Ahmet Baran bana yaklaştıkça benim nefeslerim ve kalbim hızlandı ve aniden yatağın diğer tarafından dolanarak ondan uzaklaştım daha odadan çıkmamışken arkamı dönüp ona baktım ama şapşalık yaparak arkamı dönmeyecektim .

Arkamı dönüp geliyor mu diye kontrol ederken kafamı duvara çarptım ve acıyla bağırarak yere çöktüm ah aman Allahım çok acıyor kafam. neden ya sanki kim dedi bana dön arkanı kontrol et diye ne güzel kaçma fırsatım vardı onuda duvara çarparak harcadım.

Yerde ellerimle kafamı tutup gözlerimi sıkıca yumacak canımın acıtmasını geçmesini bekliyordum ve ellerim de bir el fark ettim ve ellerimi kafamdan çekti yumduğum gözlerimi açtığımda onun yine ama bu sefer sakinlik dolu yeşil gözleri ile karşılaştım.

Ne oluyor bilmiyorum ama bana dokunmasına aptalca izin verdim. Ahmet Baran gözümün önüne düşen saçlarımı çekerek bana bakmaya başladı ve bana doğru yaklaşmaya başladı yüzü artık yüzüme çok yakındı ama bende geri çekilmiyorsun ondan nefret ediyorum ama neden bana dokunmasına izin veriyorum neden bilmiyorum bu anlam ve isim veremediğim duygunun adı ne yoksa ona olan öfkem ve nefretim yerini masum bir şekilde sevgiye mi bırakıyor.

Ahmet Baran yüzüme daha çok yaklaştığı için onun ılık nefeslerini dudaklarımda ve yüzümde hissediyordum bana yaklaştı yaklaştı ve...

-opppssssssss....

Diye aptal bir sesle ikimizde geri çekildik  u kim diye baktığımız da da bu kişinin o ola bileceğin ilk inanmadım ama sonra çok mutlu oldum bu Bahadır ne ara geldi acaba ve Bahadır gülerek.

- Sanırım müsait değilsiniz???

Dedi ve Ahmet Baran ani bir çıkışla ona öfkeyle  

- Sakar kuzenin kafasını duvara çarptı.

Diyerek cevap verdi ve bana so kez tuhaf bir şekilde bakarak dışarı çıktı ve Bahadır kaşlarını kaldırıp gülerek

- Sana ilk sevgililer günü hediyeni ben vereyim.

Dedi hadi ama ne diyor bu aptal çocuk . Ben merak içinde beklerken içeri Sibel girdi ve direk boynuma sarıldı inanmıyorum onların ne işi var burada.

Bir kaç saat konuştuktan sonra gün içerisinde geri gideceğini söyledi Sibel beraber otururken telefonunun çalmasınlar yüzünü düşürdü ve ben bu tepkisine karşılık telefonunu alarak kimin aradığında baktım ve arayan kişi Sinan'dı acaba neden arıyor ki ben daha Sibel'e soru sormadan bana cevap verdi

Küçük Berdel [ TAMAMLANDI ]Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon