10; Provaz kolem nohy

20 5 0
                                    

~ Mezitím co Harry přemýšlel, Sebastian pokračoval v příběhů deseti let: ,,Hned po tom co jste odjeli jsem šel za otcem a všechno mu řekl. Že jsem se zamiloval do svého chráněnce. Vzal si ho a mám s ním dítě.

Otec ale začal zuřit. Řekl o mě že jsem zrádce a že už nepatřím k jeho rodině. Potom ze mě vysál všechnu mou moc a svázal mě doma ve sklepě. Ležel jsem tam celých těch deset let. Jediné co mě drželo při životě byla myšlenka na to že ty a Harry jste v bezpečí a jídlo které mi nosila matky, která se nade mnou slitovala a nenechala mě umřít.

Všechno se změnilo tak před týdnem, kdy jsem pocítil nějakou energii která do mě začala proudit. Nevěděl jsem co to je, ani co se děje. Ale aspoň se něco začalo dít.

Vyvrcholilo to včera, kdy provaz který jsem měl pevně uvázaný kolem nohy, abych neutekl, zmizel a já pocítil všechnu mou moc zpět a dokonce jí bylo víc. Cítil jsem se jako znovuzrozený.

Následně, kdy jsem konečně vylezl z onoho prokletého sklepa, jsem se od matky dozvěděl že otec zemřel. Což znamenalo že se všechna jeho moc přesunula na mě, jeho jediného syna. Tomuhle se říká dědičná magie, kdy magie přechází z rodičů na jejich děti. U nás v rodině je to tak vždycky a jelikož můj otec byl do té doby než zemřel nejsilnější čaroděj na Zemi, tak..." nedořekl to.

Strašně se bál jak na to jeho rodina zareaguje. A pokud to dobře pochopili, tak jim dojde že jednou všechnu jeho moc získá Harry.

-----------------------

Dneska jen z pohledu Sebastiana. Doufám že se vám moje povídka líbí. Nevím kolik ještě kapitol bude ale myslím že jsme tak v půlce.

PS: už jsem to chtěl zmínit dřív ale nebyl čas. Jméno Harry nemá žádnou spojitost s Harrym Potterem. Postava Harry vystupuje ve většině mých příběhu. Říkám to jen aby mě nějaký nadšenec do Harryho Pottera nenapadl s tím že jsem z jeho rodičů udělal gaye.

No... Už zas moc kecám. Užijte si zbytek dne a další díl (asi) ve středu.

Zatím Ahoj

Tati, řekni mi o tátoviDonde viven las historias. Descúbrelo ahora