7; "Hoří mu vlasy"

31 4 0
                                    

-Až teď Mattymu došlo že se tady jedná o jeho vzhled. Proto udělal tři rychlé kroky na druhou stranu místnosti, kde viselo velké zrcadlo. Hned ale jak spatřil své vlasy, myslel si že má infarkt. „Co jste mi to provedli?" zeptal se trochu vyděšeně když rukou projížděl svoje dvojbarevné vlasy. Světlé blond kořínky a tmavě hnědé konečky. A ne že by mezi nimi byl pozvolný přechod, byly přesně v půlce „zlomené" z blond dohněda.

Nikdo mu neodpověděl.

-Po chvilce, kdy se Matty stále prohlížel v zrcadle, se místností rozeznělo další slabé lusknutí. Už chtěl jednoho z nich okřiknout, ale když se otočil skoro vybuchnul smíchy. „No, ty máš teda ránu." Řekl rozchechtaně ke svému manželovi. Došlo mu že tohle má na svědomí Harry.

-„Harry, sundej prosím ze svého otce tu červenou." Pořád se musel smát takže to nakonec nevyznělo ani tak káravě jak chtěl.

~„Cože? Jakou červenou?" vytřeštil oči Sebastian a teleportnul se (jo, i tohle umí) hned vedle Mattyho k zrcadlu. Zářivě červenou. Takovou teď měli barvu čarodějovy vlasy.

=Malý čaroděj se potutelně chechtal. Věděl že tohle si neodčaruje sám. „To máš za to." Zasmál se, ale hned zas luskl prsty aby se červená ztratila a objevila se zpět uhlově černá.

~Sebastian se s úsměvem otočil na svého syna. „Jak vidím tak jsi po mně." Zajásal si potichu starší kouzelník. Vždycky doufal že bude jeho syn umět taky kouzlit. A teď před sebou viděl své přání splněné. Sice svého syna ještě neviděl pořádně kouzlit, ale jen takové jednoduché kouzlo mu stačilo jako důkaz jeho schopností.

=„Možná i víc než si myslíš." Řekl mrňous s rošťáckým úsměvem a máchnutím ruky zavřel ještě stále otevřené vchodové dveře. Až teď si totiž uvědomil že sem šlo celou dobu vidět, takže jestli šel někdo okolo a viděl měnící se vlasy jeho otce, musel si připadat jako blázen.

=„A ty mě teď můžeš naučit všechno co umíš, tati." Vykřikl ještě malý blondýn a vrhl se svému staršímu otci kolem krku. Chtěl toho umět mnohem víc.

----------------------

Omlouvám se že jsem kapitolu nepřidal už včera. Nějak jsem se zapomněl. Proto vám kapitolu dodávám dnes a zítra a v pátek už to bude v normálu. Aspoň pokud se něco nepokazí.

Zatím Ahoj

Tati, řekni mi o tátoviWhere stories live. Discover now