Meteor walla Bölüm 3

130 21 4
                                    

Medya Zeynep

"Rüzgar burası neresi ve ben niye buradayım?"

Tek kaşımı kaldırmış sorar gözlerle ona bakıyordum. Anlamayan gözlerle bana baktı ve 

"Hatırlamıyormusun yani?" dedi. Salak bu çocuk ya hatırlasam sormazdım heralde neyse ona döndüm ve"Lanet bi hastalığım var kısa süreli uykulardan önce  ne olduğunu hatırlamıyorum!" diye bağırdım şuan acayip sinirliydim. Etrafımda ki herkese çatabilirdim. Ah tabi Zeynep onu aramalıydım.

"Telefonum... O nerede?" dedim yine bağırarak gözlerini devirdi ve;

"Sakın ol bak şimdi sana her şeyi anlatacağım" dedi dolu olan gözlerime bakarak söze başladı

"Baban seni eve almamıştı ve sen de evin önünde dikilmek yerine sokağa çıkmıştın. Sokak çok karanlıktı ve sen korkumu yenmek için koluna jilet atıyordun ben de seni öyle görünce buraya getirdim bir şey olmadı yani."
Ona döndüm ve "Telefonum nerde?" diye sordum. Gözleriyle komodinin üstünü işaret ederken kendini yatağa bıraktı.Gölerimi hemen ondan çekip telefonuma doğru ilerledim. Hızlıca kilidini açıp yatağa oturdum eş zamanlı olarak da Zeynep'in numarasını tuşladım.

Tek arkadaşım aranıyor...

Operatörün sesine sevinsem mi yoksa üzülsem mi bilemedim ve Zeynep'in açmasını bekledim.
Zeynep üçüncü çalışta telefonu açtı.

Ne oldu kızım ya gece gece? diye sordu.
Ben de ona Rüzgar'ın bana anlattıklarını anlattım
İşte böyle Zeynep. Ne yapmalıyım?
Eğer olay anlattığın gibiyse korkma... Gerçekten anlattıkları doğruysa sana bir şey yapmaz sabah olunca hemen bize gel konuşalım. derken tetefonu suratıma kapattı.
Telefonumu tekrar komodinin üzerine koydum ve yatağa uzandım. Rüzgar'a doğru döndüm ve yüzünü incelemeye başladım. Keskin yüz hatları, uzunca kiprikleri vardı. Dudakları desen o da görünüşü gibi kusursuzdu.Onu daha fazla seyredersem yiyebileceğim düşüncesiyle gözlerimi kapadım. Tam uykuya dalacakken
"Ne o. Kendine sahip olamamaktan mı korktun?" şuan sadece uyumak istediğimden onu geçiştirmek için cevap verdim
"Hı hı"
Onu daha fazla dinlemek istemediğime karar verdim ve kendimi uykunun sıcacık kollarına bıraktım.

Rüzgardan...

Şuan karşımda uyurken o kadar saf ve masumdu ki... Allahım ne diyorum ben ya. Acaba ona aşık olduğumu bilseydi ne yapardı? Onu hep takip ettiğimi, kollarına jilet atarken kendimi zor tuttuğumu...
Uyumadan önce söylediği şey geldi aklıma ve gülümsedim biliyorum beni geçiştirmek için söylemişti ama yine de mutlu etmişti beni. Sen erkek değilmisin hani senin ağırlığın diyebilirsiniz ama ben ağırlığımı onu ilk gördüğümde kaybettim. Onu ilk gördüğümde adı Zeynep olan kızla pizza yiyordu ve çok tatlıydı.Neyse bu kadar yeter dedim ve ayağa kalktım. Odamın penceresini açıp sigaramı yaktım. Ecem üşümüş olmalıydı ki yatağa biraz daha sokuldu. Pikeyi üzerine örttüm ve sigaramdan biraz daha içime çektim.

...

   Kaçıncı sigaramı bitiriyordum bilmiyorum ama baya içmiştim. Annem ne kadar kızacaktı. Bu kadar yeter diyerek yatağa uzandım ve ona sarılıp kokusunu içime çektim Allahım ne müthiş bir kokusu vardı. kolumu ona sardım ve biraz kendime çektim. Huzur denen şey buydu annemin yanından sonra yanında huzurlu hissettiğim ilk kişiydi. Daha fazla dayanamadan uyku beni huzurun yanına götürdü...

...

   Sabah alarma küfür ederek kalktım. Ama ben alarm kurmazdım ki... Uykumu açmak için yattığım yerde gerindim ve kalktım. Ecem de uyanmış bana bakıyordu. " Şu alarmı kapatsana kızım!" diye sitem ettim.Şimdi fark etmiş gibi hızla alarmı kapattı.
"Rüzgar ben çok teşekkür ederim."

"Teşekküre gerek yok kim olsa aynını yapardım."

   Yüzü birden düştü ve gözleri doldu
"Neyse ben artık gideyim. " dedi titreyen sesiyle.
Onu kırdığım için kendime küfür ettim tabiki de başkası olsa aynını yapmazdım ama bunu anun bilmesine gerek yok. Yüzünü elimle kaldırdım, ona biraz yaklaştım aramızda santimler vardı elimle gözünden düşen bir yaşı sildim ve biraz daha yaklaştım elini henem dudaklarının üzerine kapadı tam geri çekilecekken onu tuttum. Dudağının üzerinde ki elini öptüm

Elini çekmeden "Ben artık gitsem iyi olacak" dedi
"Ben götürürüm" dedim bir şey demesine izin vermeden kalktım.

...

Merhabaa bana kızmayın lütfen bir hafta sonra lise sınavım var ve ona çalışıyorum haaa
Vote+yorum=Canlarııımmm
Neyse baaayyyss

Benim Karanlığım #watty2018Where stories live. Discover now