Who cheats who?

169 8 2
                                    

 Cum se putea ca noua mea victima sa fie Tao! De ce el? Ce dracu i-o fi facut lui Kris, si il cunoaste?! Trebe sa investighez un pic trecutul lui Tao. Ma gandeam la toate posibilitatile prin care Tao sa-l fi cunoscut pe Kris si nu pot sa-mi dau seama cum de il stie.

    - Azi daca se poate sa primesc un raspuns.

    - Ummm.... lasa-mi ceva timp sa ma gandesc.

    - Ok...dar nu te las mai mult de o saptamana.

    - Da, da! Tu doar sa ai motorul pregatit.

   Kris s-a intors si a disparut in multime. Stiu ca va ganditi, ca de ce nu am refuzat, ca Tao ii iubitul meu, nici nu ar trebui sa ma mai gandesc si sa spun din start nu, dar daca zic pur si simplu nu, o sa-i ridic semne de intrebare lui Kris si nu vreau sa stie ca sunt iubita celui pe care vrea sa-l vada in spital.

Gandurile mi-au fost intrerupte de mana lui Tao pe umarul meu.

    - Hei! Ai patit ceva?

    - Hmm...? Nu, nimic.

    - Sigur? Pari cam... agitata.

    - Da, n-am nimic!

L-am luat de mana si l-am tras catre cabina de schimb. Dupa 3 minut am iesit din cabina si baietii ma asteptau. Normal ca s-au uitat ca niste perversi la mine. Tao inteleg ca o sa vrea sa mi-o traga din nou mai tarziu, iar Luhan poate insfarsit o sa o intrebe pe Lulu daca vrea sa ii fie iubita si sa si-o traga cu ea, dar ceilalti nu au decat sa isi gaseasca fufe pentru futut. Cand am mers catre piscina am dat de Ling, care se pare ca s-a tuns si s-a vopsit. Hai, ca ii sta mai bine cu parul roz, decat rosu, dar tunsoarea aia.... parca a chelit.

    - Ce faci Caro? Vad ca te-ai oprit la nou-venit. Ce s-a intamplat cu tine? Parca iti placea sa mergi din floare-n floare. Si ce-ai patit la slip? Te-ai batut cu un pitbul de ai atatea tinte pe el?

   Da, slipul meu era cam plin de tinte aurii dar mie imi place si daca are vreo problema cu asta, data viitoare sa o tina pentru ea.

    - Tu ce-ai patit? Te-a tuns maica'ta cu dintii?

   Toti prietenii ei au inceput sa rada si ea a albit la fata. L-am tras pe Tao dupa mine si chicotea. Luhan cu Chen nu au ezitat sa rada. Daca se i-a de mine, asa ii trebe. Era asa placut afara! M-am bagat in apa si ma bucuram de soare. Pluteam pe apa, cand Luhan m-a tras sub apa. Eram la apa de 3 metri, deci avea unde sa ma duca. Bateam cu pumnul in el, si el radea. Cum de nu s-a inecat cand a ras sub apa. Mi-a dat drumul si a mimat cu mainile, ca poate sa stea mai mult sub apa. Am facut ochii mari si am ranjit, incrucisandu-mi mainile la piept. Am stat un minut asa, pana cand si eu si Luhan simteam ca ramanem fara aer. Ne-am impins de fundul bazinului si am inotat catre suprafata. Am iesit la suprafata cu 3 secunde dupa Luhan. Luam guri mari de aer si am inceput sa radem.

      - Ha! Te-am batut! eu zambind.

      - Ce?! Cred ca nu ti-ai oxigenat destul creierul.

      - Am ajuns la suprafata dupa tine, deci am castigat!

      - Uite-te un pic la mine.

  S-a uitat atent la mine si eu eram speriata. Poate ca aveam o viespe pe cap? Chestiile alea de obicei umbla pe langa apa. Dar ipotezele mele erau gresite, caci Luhan ma luat de talie si ma ridicat la nivelul umerilor lui. Amandoi radeam ca niste handicapati. Mi-a dat drumul in apa si l-am tras dupa mine. M-am ridicat la suprafata si radeam, dupa cateva secunde aparand si Luhan de sub apa, razand si el. Ma uitam dupa Tao si am vazut ca se uita la mine ingrijorat. I-am facut cu mana si i-am zambit. Mi-a zambit si el, dupa care a inceput sa vorbeasca cu Chen. Ceva nu-i ok.

The Bad GirlUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum