[|21|]

361 31 18
                                    

Hej alla som inte läser detta! Ni kanske undrar varför jag inte publicerat något på... eh typ en månad. Eller kanske inte och skiter helt och hållet om det kommer ett nytt kapitel eller ej😂 Jo, jag har varit stressad pga skolan och annat nu när jag just gått ut 9:an. De tre sista dagarna var hektiska. I vår skola har vi en kabaré som frivilliga nior får vara med på, hitta på roliga skolinspirerade sketcher och driva med lärare samt lite övriga roliga akter. Aka som vi hade nyss, en dancebattle mellan politiker och killar som dansar till "Honey Honey" av ABBA i bara förkläde, solglasögon och kalsonger. Den akten var högst intressant, men asrolig😂 Sedan var vi ju såklart balen som inte får kallas bal utan måste heta fest. Och igår var det skolavslutning där många började gråta (skyldig). Så tyvärr har jag inte haft tid eller motivation till att skriva så mycket här.

En annan anledning till detta är att jag ska försöka vara med i en stor tävling med ett ofattbart pris. Därför försöker jag fokusera lite mer på den eftersom jag var lite sent ute och ehh... Måste typ skriva 70k tecken på väldigt kort tid... Haha........ *nervöst sammanbrott*.

Imorgon ska jag till Tokyo så kommer kanske inte hinna skriva så mycket där men förhoppningsvis så kan jag komma igång med skrivandet så fort jag kommit hem samt att tävlingen blivit avslutad.

Ha ett jättebra sommarlov allihopa! Ta vara på tiden för rätt var det är så har den tagit slut och du måste vända blad i din bok. Så njut! Eller så mycket som det går iallafall. Hoppas att detta kapitel kan vara till någon nytta.😂💐☀️🌹

//Sarilia

A1 och A2

~Blair~

"Kom! Vi kan sitta här!" ropade jag över sorlet.
"VA?!" skrek Vera, vilket fick mig att börja gapskratta.
'Vi kan sitta här.' skrev jag i luften med lysande glitter.
Veras mun formades till ett litet o samtidigt som hon släpade killarna efter sig. Det var enorm trängsel på läktaren, och ändå var det väldigt många deltagande lag i år. Fyra från Rubin, åtta från Safir, fyra från Smaragd, sex från Diamant och nästan alla Elememt team, alltså 14 stycken. Men just eftersom det var så många hade dem delat upp det så att det var två stycken arenor på samma gång. Rubin, Safir och Smaragd i ena och Diamant samt Element i andra. När alla vinnarna från de olika årskurserna hade korats skulle det vara en liten paus för Elekita att rycka in och efter det skulle alla sammanstråla i en arena för att se kvarts-och semifinalerna. Och sist, men inte minst skulle det vinnande laget från semifinalen möta Element i en het duell. De var alltid de mest adrenalinveckande. Oavsett om du duellerade eller ej. Den enda nackdelen med de två arenorna var att CrimsonKnights och Legends skulle vara i A1 medan BlueScar, Chaos of Light och Maze B skulle duellera i A2. Som tur var hade det matchats perfekt så att vi hann springa till A2 efter de matcher vi ville se i A1. Eller förhoppningsvis iallafall, beror på hur lång tid det tar också. Vera slog sig ned på min högra sida med Ricky på andra sidan om henne. George satte sig bredvid Ricky medan både Peter och Zac teleporterade sig till de två lediga platserna bredvid mig.
"Hej på er allihopa! Jag är Chris Kelly och tro det eller ej, men jag är årets kommentator!" sa Coras lillasyster med förstärkt röst.
"Är ni alla taggade inför turnén?"
Publiken tjoade och busvisslade. Chris skrattade till. "Okej, då bör jag väl inte dröja? Alla Safirer, är ni redo?"

✶✿✶

Herre Gud vad spännande det var att bara kolla på! Än så länge hade alla Safir, Smaragd och Rubins dueller avgjorts. Rileys CrimsonKnights, Joshs Destruction och en ny Rubin grupp kallad Ice Queens var alla vinnare i sina årskurser. Just nu höll hela Victory på att förflytta sig från A1 till A2. Många duellerande lag stod nere vid Elekitas bås så att hon kunde hjälpa till med smärre skador eller i värsta fall större skador. Det var många som ville se duellerna i A2 eftersom det var de äldre eleverna, och de äldre var alltid bäst. Eller kanske inte alltid, men oftast. Dock var det alltid kul att se dem duellera. Det kunde var så himla intensivt! Så var det även denna gång. Gud, de hade hela publiken på tå. I slutändan var det Vips' lag och Antons lag som gick ur striden som segrare. Herre Gud vad dramatiskt det där lät. Jag skrattade tyst åt mina egna tankar. Vad var det egentligen för fel på mig???
Peter såg roat på mig och skakade på huvudet åt mitt beteende. Jag flinade mot honom och vände min uppmärksamhet mot en av Smaragdeleverna som inte deltog. Hon stod och sålde lite snacks tillsammans med resten av hennes grupp som var utspridda i grottan. Jag vinkade till mig hennes uppmärksamhet och hon skyndade sig mot oss. Jag kände vagt igen henne eftersom vi passerat varandra i korridorerna, men hon var ingen jag riktigt kände. Någonstans där i bakre delen av hjärnan sa det mig att hon var från Treasure Cage.
"Hej! Vad får det lov och vara?" undrade hon och log mot mig.
Jag besvarade hennes leende och tog till orda. "En brusdricka med himlabärssmak, en liten blå snäckor och... vulcanocrisps," sa jag.
"Släng in en till brusdricka med jordgubbssmak och en stor poppande moln," ropade Vera, även om hon bokstavligen satt bredvid mig.
Flickan skrattade och nickade. "Vill ni har något?" undrade hon och såg på killarna i gruppen.
George nickade. "Jag och Ricky kan dela på en pyrande drakfrukt."
Zac beställde ett gäng kristalliserade hallon och Peter skakade bara på huvudet. Flickan delade ut allting till var och en av oss för att sedan ta betalt. Jag räckte henne några mynt såsom de andra och vi tackade henne.

✶✿✶

"Familiaris Academy, är ni redo för årets final?" ropade Chris tillsammans med Valde, A2s kommentator.
Publiken tjöt och hejade.
"Isåfall kan vi presentera Team BlueScar från Diamantåret! Detta lag har många erfarna Illusius och minst sagt häpnadsväckande ess i rockärmen!" presenterade Valde.
"På den andra sidan har vi då alltså Team Chaos of Light! Det är deras sista år här på Familiaris Academy, vilket är lite tråkigt. Kommer de avsluta årets termin med en minnesvärd seger eller inte? Ja, det är frågan," sa Chris. "Förresten, lycka till syrran!"
Publiken började skratta medan Chris log generat.
"Haha. Vi ska väl vara opartiska Chris?" småskrattade Valde.
Chris himlade med ögonen. "Jaja, whatever."
Valde flinade och harklade sig. "Är BlueScar redo?"
Dominics hela lag ropade så hela läktaren kunde hörda.
"Är Chaos of Light redo?" ropade Chris.
Hela Anton och Coras lag tjöt till, tja alla utom Kevin såklart.
"Då kan vi börja första duellen! Vi kör tre dueller i finalen i år. Första duellen sker en mot en medan andra är tre mot tre och den sista är alla mot alla. Vill ni lotta duellanter eller väljer ni själva era representanter?" undrade Valde.
"Välja!" ropade båda lagen.
Valde började skratta. "Okej. Var god välj er representant för första duellen."
"Vi väljer Dominic som ska duellera," sa BlueScar i en mun.
"Och vi vill testa något nytt," började Anton.
"Så vi väljer Kevin," sa de andra i en mun.
Kevins ena öga twitchade, men han nickade tillsist.
"Terrängen för dessa dueller kommer vara... Annorlunda. Därför ska min assistent här dra tre lappar från denna skål för att se hur fältet kommer se ut," förklarade Valde.
Chris ställde fram en glasskål och blandade runt lappar a innan hon drog en. Hon vecklade upp den och läste högt.
"Första duellen kommer utspelas i öknen!" berättade hon.
"Andra duellen kommer ha en terräng med tundra och sista i en labyrint! Okej duellanter, var god och inta plats på banan!"

 "Andra duellen kommer ha en terräng med tundra och sista i en labyrint! Okej duellanter, var god och inta plats på banan!"

Hoppsan! Denna bild följer inte våra riktliner för innehåll. Försök att ta bort den eller ladda upp en annan bild för att fortsätta.

Förresten! Vad har ni för roliga planer i sommar? Skriv i kommentarerna!
☀️🍃🦋🌷🌸

Familiaris Academy ~ Emerald TraitorDär berättelser lever. Upptäck nu