8.Bölüm

7.2K 250 17
                                    

Dikkar küfür içerir canlarım 😂Gözlerimi açtığım'da kendimi soğuk beyaz tenli bi odada buldum. Aklıma babam gelince serum için taktıkları şeyleri söküp odadan fırladım ve koşa koşa danışmaya koştum. "Tuna Soylu" sonra ekledim "Ölmedi demi bırakmadı beni nolur birşey söyle." Danışmadaki kadın "Sakin olun normal odaya alındı" sonra kadın ekledi "Siz neyi oluyorsunuz?" Ben "Babam olur kendisi." ve ekledim "hangi oda?" Kadın "392" hemen merdivenlere yöneldim ve 11.kata kadar koşarak çıktım sonuncu katı yürüyerek çıktım. Koşa koşa odaya girdiğim anda içerde Meriç ve babası olduğunu gördüm. Sanki ben gelince konuşmayı bırakmışlar gibi hissediyorum. Neyse hemen babamın yanına atladım ve "Babaaa sende beni bırakıcaksın sandım" dedim ve gözümden gelen yaşı elimin tersiyle ittim. Sonra kendimi susturmayı başarıp yataktan indim ve "Babacım iyisin demi ağrın yok?" Babam "iyiyim canım kızım." Ben "Baba seni kim vurdu gördünmü?" Babam "b-" dicekken kapı açıldı ve hemşire girdi. Birşey yapıcaklarmış bunun için odadan dışarıya çıktık. Ben hava almak için bahçeye inecekken karşıma amk Cenk'i çıktı.
-Ne var lan yine
+Üggfff canım ama yaggg hiç beni özlememişsiğğn gibi davranmağğğ.
-Siktir lan ne diye Sarhoş oluyorsun.
+Sana küfüğğr yakışmamığğğş
-Sus lan siktirtme belanı.
+Ne dediğğnn
-Ayy yeter be nedir benim çektiğim bak seni uyarıyorum bana bulaşma tüm sinirimi senden çıkarırım.
+Çıkarsanağğ
-Sen kaşındın. Dur yüzüne yumruk yemeden birşey demem lağzım. Sarhoş olunca tam bir GAY oluyorsun.
Piskopatca gülerken Cenk'in yüzüne yumruğu indirdim. Üstüne çıkıp (Fesatlaşmıyalım lütfen canlarım.)  Yüzüne yumruk geçirdim en sonunda ayakkabımdan çakımı çıkardım ve koluna bastırdım tam derisini yüzecekken gine biri beni sırtına aldı. Aslında istesem ben bu ellerden kurtulurum ama kim olduğunu merak ediyorum bundan sonra çünkü benden iyi bir dayak yiyecek. En son dışarı çıktık ben tabi hala adamın sırtındayım. Aşağıya bırakılınca birşeye çarptığımı anladım. Arkamı dönüp baktığımda Ağaç aha sıçtık. Önüme dönmemle yüzümde bir nefes hissetmem bir oldu. Böyle olayları bir çok kez yaşamıştım ama bunda farklı birşey var çok heyecanlıydım. Evet doğru tahmin karşımdaki Meriç. Meriç "Ne diye rahat durmuyorsun kızım. Ne demek insanların içinde bir adamın derisini yüzmek. Bu hiç professiyonel bir Mafya liderinin yapacağı birşey değil."dedi ben "Bana bak lan ben onlardan değilim anladınmı. Üff dosyalarım nerde kaldı benim yaa. Bak son kez uyarıyorum Meriç bir kere daha işime karışırsan ölürsün!" Meriç "Bak Arkadaşların geliyor." O arkasını dönünce kızları gördüm. Hemen onların yanına koştum ve sarıldım. Kızlarla arabaya bindik kapıyı kilitleyip konuşmaya başladık.
Ece:Kaptan sadece 2 Kamerakaydı vardı. İkisindede sadece heryeri siyah hiçbiryeri belli olmayan bir insan.
Nazlı: insancığımıza yakından bakınca sadece çok dikkatli olanların görebileceği bir dövmesi var.
-Hani bizimki gibi olanlardanmı yoksa başkamı?
Aylin:Onun gibi birşey. Onlarda aynı bizim gibi verici koymuş olabilirler ama o çocuktaki dövme'nin şekli bir erkek birde kadının öpüşmesi. Bu dövmenin Sahibi olabilecek Mafya takımlarının ismi ise.
-Nazlı: Green Grass, Black Snake ve Lonely Clan. Onların bize karşı birleşmiş olmalarından korkuyoruz. Ama eğer öyleyse en sonunda bizi kimin yakaladığı hakkında kavga edicekler. Bu kavgayı kazanan ise bizim yerimize geçecek.
Ece:Gelecekleri varsa Görecekleride vardır kaptan. Ateş bak şimdi biz baskın yapalım diye düşünüyorduk ama Tuna Amca iyileşene kadar olmaz. Oyüzden bekliyelim diyoruz ne dersin.
-İyi fikir babamsız olmaz. Yani böyle kararlar alırken babama sormamız lağzım. Ama...
Hepsi:Ne ama?
-DARK GİRLS giderse sadece KAPTAN'larından izin alırlar.
Aylin:Aslında olur derdim ama ya birimize birşey olursa Tuna Amca yıkılır oyüzden hala kararım değişmedi.
Nazlı:Oha başımıza Meteor yağacak. Aylin ilk kez bir baskına hayır diyor.
Ece:Aynen lan bu kıza neler oluyor böyle.
-Tamam yeter kızlar. Aylin böyle diyince bencede baskın'a sonra gideriz. Şimdi babamın iyi olup olmadından emin olmamız lağzım. Neyse hadi çıkalım.
Dedim ve kapıyı açtım hepimiz arabadan inince Meriç'in takımı nezaman geldi diye düşünüyordum. Tam Meriç'lerin yanından geçerken telefonum çaldı. Hakkı?? Neden arıyorki. Telefonu açtım ve:
-Efendim
+Kaptan baskına uğradık çok kalabalıklar hemen gelmeniz lağzım.
-Hay ben sizin yapacağınız işe sıçim 200 adamı 100 kişi alamıyormusunuz lan? (Diye bağırdîm.)
+Kaptan hemen destek çağır yada kendiniz gelin.
Dediğinde kapattım.
-Hassiktir. Kızlar depoya baskın varmış. Salaklar 200 adamı halledememişler. Ben öteki depolardakileri arıyorum Aylin arabayı getir. Ece sen Babamın durumunu kontrol et içerde iki adamımız var. Nazlı sende gel Plan yapıcaz.
Herkez:Tamam.
Diyince ben Nazlıya yürümeğe başladığımda Meriç "Yardım edicez" dedi. Bende "Biz hallederiz" dedim sonra yanındaki Mehmette "Bak gerçekten sadece yardım. Siz izin versenizde vermesenizde sizi buluruz.
Nazlı:Kaptan??
-Üff tamam lan tamam. Ama şimdiden söyliyeyim VURULAN yada YARALAN'IN Kafasına direk sıkarım ona göre.
Aylin araba ile geldiğinde Ecede geldi. Biz beraber kendi arabamıza giderken Meriç'ler Arabalarına binmiş bizim yola çıkmamızı bekliyordu. Bizde hemen bindik. Ben Şöför koltuğuna geçtim ve bizimkilerde aynı. Arkada Ece ve Nazlı. Yanımda Aylin. Neyse önümüzde 30-40 dakkalık yol var.

Meriçden:
Şuan kızları takip ediyoruz bir andanda bizimkileri dinliyorum.
Onur: Birşey diyecem bunlar nasıl bukadar rahat. Hani bunların deposu şuan basıldı hani?
Mehmet:Biz ne bilelim lan bize niye soruyorsun?
Berk:O değilde sence bunların deposu nasıldır? Bizimki kadar büyükmüdür yada aynımıdır. Oha lan kıza bak nasıl makas atıyor arabalara hele hele hıza gel.
-Susun lan. Yeter amk beynimi s*ktiniz. Kızda kız. Üff daraldım.
Dedim ve Yola odaklandım. Yol boyunca kimse konuşmadı sonra ıssız bi alana gelince silah sesleri arttı. Ateş dahada hız yapıp hemen indi. Ardından çeteside indi. Aylin hemen iki silahınıda çıkardı,Ece tek silah Nazlıda aynı Ece gibi ama sadece Ateş diğil Hemen sağ eline silahını aldı. Sol eli ile'de ayakkabısından acayip havalı bir çakı çıkardı. Çakısını açıp giriyoruz işareti yaptı ve hepsi aynı anda takla atarak depoya girdiler. Biz silahlarımızı alıp onların arkasından girdik. Baktığım anda en az onlar dedikleri gibi 200 kişi vardı. Kızlar hiç saklanmadan konuşmaya başladı.
Ateş:Eveet hanginiz Green Grass'sınız. Bakın hemen ortaya çıkarsanız cezanız azalır. Ama yok çıkmicaz diyorsanız biz çıkarırız.
Diyip göz kırptı kızların hepside.
Ece:Aranızdan bazılarınada kıyak'da yapabiliriz bence ne dersin Esmer?
Nazlı: Bence çok iyi olur Kızıl. Pşşt Şimşek ne dersin?
Aylin:Olabilir ama Öldürücüye soralım. Dediği anda tüm kafalar Ateşe çevrildi. Ohaa Öldürücü ne lan? Vat da Fak 😂😂 (tabiki nasıl yazıldığını biliyorum.)
Ateş:En öndeki yakışıklı Esmer'e uygun bence. Diyip siyah saçlı kahverengi gözlü bir erkeği gösterdi. YAKIŞIKLIMI DEDİ LAN O? Neyse tamam sakinim. Uff niye sinirlendimki ben şimdi. Ateş yine.
Ateş:Onun yanındaki'de tam kızıl'a layık. Az önceki siyah saçlı çocuğun öbür yanındaki çocuğa göstetip.
Ateş:Buda tam sana göre Şimşek.Ehh banada yakışıklının arkasınsaki sarışın yakışıklı kaldı. Sonra bunların hepsi bir odaya girdi. Ne yapacaklarını düşünüyordum. Sonra telefunuma gelen mesaj sesi ile telefonuma baktım. Ateş mesaj atmış:
Ateş:Meriç siz susturucu takın ve herkezi indirin biz liderleri oyalıyoruz. Yazmış birde göz kırpma emjisi ve bir bıçak yollamış istemsizce gülümsedim ve bizim çocuklarla konuşmaya başladım.
-Gençler susturma zamanı. Dediğim anda hepimiz herkezi teker teker indirmeğe başladık en sonunda 4 tane kadın çığlık sesi gelince koşa koşa kapılara vurmaya başladık. Hiç ses gelmiyordu. Gördüklerime inanamıyorum. Hayır bu bu olamaz. İMKANSIZ!

Bölüm sonu! Arkadaşlar vote ve yorum bırakmayı unutmayın. Görüşmek üzere.


Mafya Liderlerin Aşkı [TAMAMLANDI]Where stories live. Discover now