3.Bölüm

11.9K 392 90
                                    

Medya: Ateş

Ateş'den:
Sabah lanet alarm yüzünden uyanmıştım. Ne giyeceğim diye bakarken kapımın çalmadan açıldığını duydum kimin geldiğini görmeden "Lan şimdi o kapıyı açtığın gibi kapatıyorsun ve kapımı çalıp içeri giriyorsun hadi s*ktir git" dedim ve ne giyeceğime devam bakarken artık kimse çıkmadığını duydum ve arkamı dönünce şok oldum.
"DORUK!" diye bağrdım ve boynuna atlayıp sarıldım. "Dur lan düşecez" diğip beni kucağından indirdi ve yine sarıldı. "Yaa Ateş birşey diyeceğim. Ben sizin okula yazıldım ama şimdi sen arkadaşlarınla oturuyorsundur bile ama şey ayarlasan ben senin yanına otursam" dedi. Tamam merak ediyorsunuz biliyorum Doruk benim kuzenim. Amerikada okudu bir süreliğine ve şimdi döndü. "Tamam ama bir şartım var" "neymiş" dediğinde "Benim sevgilimmişsin gibi rol yapmanı istiyorum. Yapmazsan seninle oturmam. Haaa bide başka kızlarla görüşmek konuşmak yok sade ben ve benim ekip." "KABUL LAN CANIM KUZENİM" diyip bana yine sarıldı. "Hadi aşağıya inde ben üstümü giyiniyim" dedim. O çıkınca siyah dar pantalonumu giyip bir t-shirt seçtim yine siyahtı ama üstünde "benden uzak dur ben bela" yazıyordu en sevdiğim t-shirtlerden birisi. Hemen üstümü giyinip aşağıya indim. Motor seslerini duyunca çıktık herkezin Doruğa sarılmasıyla "Tamam kızlar yeter sevgilim sadr bana sarılabilir" diyince hepsi aynı anda "sevgilimiiii?!!" Dedi bizde kahkaha atarken sevgili rolü yaptığımızı anlattım onlara. Biz siyah lamborginimle gidiyorduk onlar ise Motorları ile. Doruğun arabayı sürmesini izin verip yan koltuğa geçtim. Varınca her zamanki gibi drift atarak girdik bu sefer havalı girişe gerek yoktu. Rahat rahat sınıfa girdim ve Doruk yanıma oturdu. Yazık Aylinim başka bir kızın yanına oturmak zorunda kaldı garibim yaaa.
Ders boyu üstümde gözler hissettim kim olduğunu merak etmediğim için bakmadım.

ÖĞLE ARASI

Beraber yemek yerken dün dövdüğüm sürtük geldi ve "vaay yakışıklı bu eziklerle oturduğuna göre kafayı sıyırmış olmalısın" diyince kalkıp ona kafa atacakken Aylin kolumu çekti ve kulağıma fısıldayarak "dur" dedi. Doruğun ne diyeceğini bende merak etmiştim şimdi. "Aaa dur tahmin edim senin kim olduğunu. Okulun sürtüğü Merhaba ben Burda görmüş olduğun güzel bayanın sevgilisi şimdi sen benim sevgilime ezik dedinya senin durumun ondan kötü ozaman" diyince Doruğu öpücekmiş gibi yaptım ama sonra sadece sarıldım. Kız göt olmuş bir şekilde giderken telefonum çalmasıyla herkezin önüne dönmesi bir oldu. Ekrana baktığımda babamın ardığını gördüm ve açtım.
-Ne var noldu okulda aramazsın diye düşünüyordum
+Bak kızım bugünkü yemekte sana yolladığım elbiseyi giymeni istiyorum arabanın içine koydurdum bide Doruğa selamımı söyle
Diyince kapattım. Doruk yanağıma öpücük kondurduğunda zil çaldı ve derse girdik.

Meriç'den:

Okulda Zil çaldı kızlardan hala bir iz yok. Yaklaşık 10 dakka sonra drift sesleri gelince suratımda istemsizce bir gülümseme oldu. Hemen ciddileşip içeri girenlere baktım. Dünkü kızlar Ateş ve bir erkek. Şuan çok tuhaf bir hiss var içimde hem sinir hemde başka birşey. O çocuk ateşin yanına oturunca dahada sinirlenmiştim. Unutmaya çalışıp dersi dinledim.
Öğle arasında bu çocuk gine bunların yanındaydı. Bir süre sonra okulumuzun sürtüğü gelip masadaki çocuğa birşey söyledi. Ateş birşey yapıcakken arkadaşı onun kolundan tuttu ve erkeğin dedikleriyle herkez şok oldu. Bunlar sevgilimiymiş. Nedense şimdi dahada sinirliydim. Sonra aklıma Babamın beni bir arkadaşıyla tanıştıracağını söylemişti üff ben bu yemeğe hiç gitmek istemesemde gitmem lağzım yoksa babam arabamı elimden alır.
O çocuk Ateşimin yanağına bir öpücük kondurunca çocuğu dlvmeye gidiyordumki zil çaldı. Yolda giderken az önce Ateşimmi dedim diye düşünüyordumki. Sadece koruyucu davrandığım için böyle büşündüğümü düşündüm

OKUL ÇIKIŞI

Lan bu kız motorla değil lamborgini ile gelmiş herkez o çocuk ve ateşe bakıyoryu. Çocuk ateşin kapısını açmadan kendi kapısına doğru ilerlemeğe başlayınca Ateş "DORUK AÇ KAPIMI" diye bağırmıştı. Doruk kahkaha atarak kapısını açtı ve kendi bindi. Sonrada hepsi beraber gittiler. Sonra bizde bizimkilerle benim evime ilerledik.

Ateş'den:
Eve gelince hemen babamın bana aldığı elbiseyi giyip "OHA LAN" demem bir oldu.

Ateş'den:Eve gelince hemen babamın bana aldığı elbiseyi giyip "OHA LAN" demem bir oldu

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.

Kız bu değil ama bunu giydi

Babamın zevki iyimiş. Hemen siyah yüksek topuklu ayakkabılarımı giydim siyah bide çanta aldım içine silahımı ve telefonumu koydum.

Meriç'den:
Evde siyah takım elbiselerimden birini giydim ve aynada kendime baktım.

Meriç'den:Evde siyah takım elbiselerimden birini giydim ve aynada kendime baktım

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.

Hemen babamın yanına gittim oda klasik aynı takım elbisesini giymişti. Bende babama "hadi gidelim" dememle şöför bizi restorona götürmeğe başladı.

Ateşden: "Babaaaaaa" diye bodozlama içeri daldım babam siyah bir takım elbise giymişti. Babam beni baştan aşağıya süzdükten sonra "süzmen bittiğse gidelim babacım" dedim babam hafif sırıtıp siyah lamborginimizi sürmeğe başladı. Restorana geldiğimizde gözlerime inanamadım. Bu okulda yer kavgası yaptığım çocuk. Ben sinirli babam sevinçli ama suratında sevinçli olduğunu belli etmeden masaya doğtu ilerledik. O sırada bizi tanıştırdılar çocuğun ismi Meriç miş. İsmide güzelmiş yaaaa. Aman bana ne Allah sahibine bağışlasın. Babasının ismide Necdet miş. Masaya oturduktan sonra 4 el silah sesi geldi.

BÖLÜM SONU. Arkadaşlar hikayemi okumayı seçtiğiniz için çok teşekkür ederim. Kendinize iyi bakın görüşmek üzere.

Mafya Liderlerin Aşkı [TAMAMLANDI]Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon