Kapitola 20

89 5 0
                                    

,,Henry zabudni na ňu za toto ti nestojí je to len tvoja klientka, ktorá za tebou bola v psychijatrickej ambulancii.''
,,Ale už nie je.'' Povzdychla som si znova a povedala ,,Netráp sa tým a poď dám ti na rozkrok ľad.'' Postavil sa a s mojou pomocou  prišiel až do obývačky, kde som mu pomohla sadnúť si na gauč a zbehla som do kuchyne pre ľad.

Henry

Sedel som na gauči a premýšľal nad vsťahom medzi mnou a Chiarou. Nevnímal som ani studeno na mojom rozkroku. ,,Henry len prosím nespadni do depresie.'' Nevnímal som ju a ona vybehla do svojej izby.

Videochat

Gemma: Láska nemôžem tu teraz byť s bratom sa rozišla jeho priateľka a on je s toho na dne. Musím byť pri ňom, aby si niečo neurobil. Aj keď je on sám ten doktor pre ľudí od depresie, keď ju má on, tak si nedokáže sám pomôcť.
Anton: Chápem ťa. Choď za ním, aby si neublížil a keď bude spať, tak si budeme písať a videochatovať.
Gemma: Dobre. Teraz idem za ním a keď zaspí budem sa venovať tebe.
Anton: Dobre tak bež.

Medzi tým

Odložil som mrazenú zeleninu, ktorú som mal na rozkroku stranou a prebehol som do kúpelne, kde som si napustil vaňu a pomaly som sa začal vyzliekať. Celú dobu som myslel na Chiaru, či keď sa jej ospravedlním, tak mi odpustí alebo skončím ako ona predtým než som jej pomohol. Budem sa topiť v depresiách, zabudnem jesť, spať a užívať si mladosť. Zabudnem kto som a komu pomáham. Zabudnem aj svoje vlastné meno. Ja sám si nepomôžem a tak to mi nepomôže už nikto, keď to nevie urobiť sám psychoterapuet. Stanem sa obeťou depresie a to len kvôli žene, ktorej neviem vyznať lásku, lebo som to ešte nikdy nerobil. Nedokážem s mojích úst vysloviť dve slová a to milujem ťa. Chiaru si nevážim. Klamem jej rovno do očí a ona ublížila nie len môjmu juniorovi, ale aj môjmu srdcu. Vždy som sa vedel vžiť za pol roka, čo pomáham ľuďom do ich kože, ale nikdy som nevedel, že ako moc to až bolí a kam až to môže zájsť, keď vás nelieči psychoterapeut. Teraz si už nepomôžem a jediný liek, ktorý mi pomôže je Chiara, keď vo mne znova nájde dôveru, aby mi začala veriť a vráti sa ku mne. Len vtedy vyzdraviem.

Psychoterapeut✔️Where stories live. Discover now