Voorwoord

44 3 0
                                    

Heeyy allemaal,

Als je dit leest ben je een potentiële lezer van 'Tom&Lieke' en dat vind ik super leuk.

Dit verhaal schrijf ik, zodat ik tijdens het schrijven van een iets belangrijkere verhaal voor mij, ook eens iets anders kan schrijven. (Dat iets belangrijkere verhaal voor mij hoopt binnenkort - of ooit - ook nog weleens online te komen.) Maar ik heb van TL al een flink voorraadje klaarstaan en schrijft het lekker makkelijk.

Dan nog iets over de schrijfstijl: er is hierbij veel inbeelding van de lezer nodig. De lezer, jij dus, moet er zelf een plaatje bij kunnen bedenken en deze schrijfstijl vind ik zelf heel erg leuk, omdat iedereen er een ander beeld bijkrijgt. Nou ja, dit klinkt nogal vaag, maar ik denk dat je het wel begrijpt als je het eenmaal leest.

O ja, nog even snel wat dingentjes:

1. Stelen is ten strengste verboden en ik zal dan ook niet rusten voor ik het lichaam van een dief gevierendeeld in de gracht heb gegooid. Oh nee, grapje, zo gewelddadig ben ik helemaal niet. Het is meer: blijf af van wat van mij is, want anders vind ik je gewoon helemaal niet lief en moet ik het melden (dat je gewaarschuwd bent). Wil je trouwens een gedeelte van het verhaal ergens voor gebruiken? Stuur me gerust een pb. :)

2. En natuurlijk, jongens, wees lief voor elkaar en maak geen ruzie in de comments. Reacties met scheldwoorden zal ik moeten laten verdwijnen. Dat je het weet.

3. Ik vermoed dat dit verhaal niet herlezen zou worden, maar voor 't geval dat: niet spoileren in de reacties. Maar dat is eigenlijk heel logisch: wat wie wil nou het einde van een verhaal voor de ander verklappen? (Euh... ik.)

Oké, dat was dat weer. Love you all and enjoy!

Tom&Lieke:

 Hij zag haar

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

 Hij zag haar. Zij zag hem niet.

En toen bleken hun kluisjes naast elkaar te zitten.

Dit is hun verhaal.

Tom&LiekeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu