2. Kapitola

3.9K 136 8
                                    

Ráno mě vzbudil pískot jako z reproduktorů doprovázený nadávkami blonďaté Paige. "Vždyť minulý rok slibovali, že ten pitomý 'budík' zruší!" stěžovala si. Já se jen s hlasitým smíchem zvedla z postele a došla k polorozpadlé dřevěné skříni, ve které mi holky udělaly místo na oblečení, za což jsem jim moc vděčná. Oblékla jsem si černý crop top a obyčejné černé legíny s bílými teniskami. Černá je prostě moje barva.

Vzhledem k tomu, že jsme celé ráno uklidňovali rozzuřenou Paige, která chystala popravu a zároveň kastraci Eliotta, kvůli příšernému 'budíku', jsme nestíhaly snídani. Chtěla jsem ještě jít do umýváren, protože jsem chtěla provést ranní hygienu, ale tuhle myšlenku jsem rychle vyhnala z hlavy, při pohledu na Paigin výraz. Proto jsem jenom rychle nanesla řasenku, aby zvýraznila mé tmavě zelené oči, rozčesala své černé vlasy až po zadek a mohla jsem vyrazit.

Když jsme s holkami doběhly do jídelny na snídani posadily jsme se a začaly jíst, v tu chvíli vpadla do jídelny rozesmátá parta asi osmnáctiletých kluků, která byla cítit velmi silnou vůní kolínské smíchanou se zápachem cigaret, což je mimochodem na tomto táboře zakázané a udivuje mě, že se ten zápach ani nesnažili skrýt. Hlavou mi proběhla otázka, kam vůbec vyhazují nedopalky, ale zahnala jsem jí tím, že bez tak v sobě nemají ani kousek rozumu, aby je takový problém trápil.

Zapadli na svá místa, ale já se na ně nepřestala koukat, všechny jsem pozorně zkoumala, ale zvlášť mě zaujal tmavovlasý kluk, kterého jsem včera po příjezdu do tábora viděla důkladně vyměňovat si sliny s tou dívkou. Ten asi ucítil můj pohled na sobě, protože se na mě otočil a mrknul na mě jeho tmavýma očima, v ten moment mě polil studený pot. Musela jsem do něj pohledem až vypálit díru, když můj pohled tak cítil, bylo mi trochu trapně, a tak jsem odvrátila od něj pohled na holky, které se bavily o nějakých hrách na táboře. Rozhlížela jsem se po celé jídelně a pohled mi spadl na stůl před námi. Seděla tam přemalovaná vyperoxidovaná holka, která měla na sobě krátké růžové oblečení, při pohledu na ní jsem si pomyslela, jestli by v jejím případě už rovnou nebylo lepší si na sebe nebrat nic.

Zoe si všimla mého znechuceného výrazu a představila mi ji." To je Megan Rich, její příjmení mluví za vše, umělá barbie, která si myslí, že je střed vesmíru. Má kolem sebe vždy své pejsky, ale dávej si na ni pozor, Chloe umí kousat, když jde o Chrise." Takových máme na škole spousty, jenomže jim ostatní věří, že se kolem nich točí svět, v případě  Megan to tak nevypadá, tedy až na pár výjimek. A Chris bude asi nějaký kluk, představila bych si ho jako pohledného, vysokého kluka, který bude jistě mít plné kapsy peněz a málo sebeúcty, když se páruje s takovouhle nádherou.

Když už jsem měla vše dojedené vešel Eliott s ostatními vedoucími a začal říkat plán na dnešek, tolik jsem ho nevnímala, snažila jsem se ještě zprocesovat, že je ráno a že neuvidím tři týdny svého psa Maxe ani rodiče a hlavně svou obrovskou postel.

Zvedla jsem se od stolu a šla jsem odnést můj prázdný talíř kuchařkám, kterým jsem ze slušnosti poděkovala. Vydala jsem se směrem k mé chatce, když jsem si všimla toho tmavovlasého kluka, který na mě ještě před chvilí mrkal, líbajícího se s nějakou jinou holkou, než včera. Očividně jeho účel proč je zde na táboře je více jak jasný. Ani jsem si nevšimla, že odešel pryč z jídelny.

V tichosti jsem odběhla do své chatky nenápadněji, jak to jen šlo, nechtěla jsem je totiž nijak vyrušit. Zabouchla jsem dveře a chtěla jsem si sednout na postel, ale když jsem přišla blíž k posteli všimla jsem si malého bílého lístečku. Nepamatovala jsem si, že bych na své ustlané posteli něco nechávala, proto jsem papírek vzala do ruky.

Bylo na něm něco napsaného.

dneska ti to moc sluší krásko.

Trochu jsem se zarazila, tohle byl už druhý vzkaz a začalo to být nejen nepříjemné, ale i divné. To mám snad nějakého úchylného stalkera?

Summer Camp Where stories live. Discover now