Nine - "Embarrassed"

398 31 8
                                    

,,Marinette!" běžel jsem za ní přes celou chodbu. Lidi na mě koukali jak na magora, takže vlastně žádná novinka.

,,Adriene pst! Ticho!" zastavila mě, když jsem k ní konečně doběhl. Zazvonilo a lidi se začali hrnout do tříd. Chytla mě za triko a zatáhla do nějakého kumbálu. Cítil jsem, jak mi hoří tváře.

,,Chceš na nás strhnout úplně všechnu pozornost, když tu budeš po chodbách řvát jak na lesy?" zašeptala. Byla blízko, tak moc blízko. Na tvářích a kolem nosu má malé pihy, kterých by si člověk z dálky nevšiml.

,,Tohle byla chyba, vrátím se na základnu." povzdechla si a chtěla odejít, já ji ale chytil hned za ruku.

,,Nemůžeš odejít! Potřebuju tě!" Marinette mě nehybně sledovala. Oči měla otevřené dokořán. Hned jsem si uvědomil, co dělám a ruku jsem stáhl zpět. Můj obličej nabral nejtmavší odstín červené. A najednou mi podlaha přišla mnohem zajímavější než její azurové oči.

,,T-teda Spider-Man t-tě p-potřebuje! Teď jsme tým! N-nemůžeš odejít!" v kumbálu začínalo být nepříjemně dusno, a když se mi nepodívala do očí, došlo mi, že svůj názor nejspíš nemění. Povzdechl jsem si a chystal se odejít. Do cesty se mi ale prostě muselo připlést nějaké koště a skoro jsem spadl na Marinette, stihl jsem se ale ještě opřít o dveře.

,,J-já...o-omlouvám se!" jen si povzdechla a konečně se mi podívala do očí.

,,Adriene, nech těch hovadin, oba dva moc dobře víme, že pro tebe nejsem jen kamarádka." řekla s kamenným výrazem a to mě absolutně odrovnalo. To jsem tak neschopný to udržet v tajnosti? Najednou se dveře otevřely dokořán a já se už neměl o co opírat a spadl jsem přímo na ni. Zvedl jsem hlavu a propalovaly mě oči ředitele.

,,Co tady děláte? Hodina už dávno začala!" zvedl jsem se díky své super rychlosti a pomohl Marinette. Najednou se zase trapně, ale roztomile usmívala.

,,My...ehm my víme. Už se to nebude opakovat pane." řekla Marinette a oba jsme vyběhli jiným směrem.

,,No to doufám!" slyšel jsem ještě za sebou. A když jsem si byl docela jistý, že už mě ředitel nevidí, zašel jsem na záchody.

Marinette

Nemůžu uvěřit, co se to právě stalo! Jak jsem na to mohla v první řadě vůbec kývnout? Vytáhla jsem telefon s tím, že zavolám Gorile, ať pro mě přijede, že končím.

Když jsem odemkla telefon, vyskočila na mě fotka. Byla jsem na ní já a kolem ramen mě objímala Alya. Za námi stál Nino s Adrienem. Na obličej se mi vedral úsměv a číslo Gorily jsem nechala na ocet. Adrien, ten můj blbej pavouk. Usmála jsem se ještě víc a rozběhla se druhým směrem na vlak.

Vzdušná základna Avengers
9:32 ráno
Chodba

,,Ta Dupain-Chengová se nezdá." zasmál se agent Roche, když mířil s agentkou Bourgeois trénovat. Ta se jen uchechtla.
,,Prý jsi jí překazil romantickou chvilku." agent Roche se jen usmál a přikývl.
,,Jaký vlastně ten pavouček je?" zeptala se blonďatá agentka.
,,Moc času jsem tam nepobyl. Kupodivu mi je celkem podobný. Blonďaté vlasy, zelené oči, celkem dost vysoký." shrnul agent a na rohu se k nim přidal Kapitán. Červené vlasy měl na každou stranu, nejspíš nedávno vstával.
,,O kom je řeč?" zeptal se a oba mu vysvětlili situaci.
,,Náše ptáčátko už vylétá z hnízda." řekl Kapitán a všichni se zasmáli.

,,Agenti! Dost tlachání! Chci vás všechny na můstku! Okamžitě!" ozval se ze stropu nevrlý hlas Mistra a všichni se poklusem vydali na můstek.

Adrien

Celý den jsem ji pak už neviděl. Nevím, jestli mám být rád nebo ne. Po škole jsem se opět vydal domů vlakem a opět jsem pozdravil zcela prázdný byt. Jen jsem si povzdechl a v pokoji se převlékl do mého obleku. Vyskočil jsem na římsu a vyšplhal na střechu. Něco mi přistálo na ruce. Podíval jsem se a visela tam pavučina. Jen jsem se pro sebe usmál a rozhlédl se kolem. Její bílo černá postava se schovala za jednu budovu a já se hned vydal za ní. Chvíli jsme takhle hráli na honěnou, dokud konečně nezastavila na jedné dost vysoké budově, kde nás nikdo neviděl. Sedla si na okraj a svoje nohy spustila dolů.

,,Myslel jsem, že odejdeš." začal jsem konverzaci. Ona se jen uchechtla.

,,Já říkám plno věcí. Navíc spolu musíme zastavit fialku, sám bys to nezvládnul." zasmála se a já si sundal masku. Zamračil jsem se na ni.

,,To není pravda." řekl jsem a ona si taky sundala masku, ale kapuci si nechala.

,,Já vím, já vím. Zvládnul bys ho levou zadní." řekla a potom vybuchla smíchy, stejně jako já. Její smích bych dokázal poslouchat celý den. Modravé vlasy jí vlály ve větru a mohl bych jí takhle sledovat do nekonečna. Zničehonic se postavila, udělal jsem to pro jistotu taky, abych byl ve střehu. Přešel jsem k ní blíž. Byli jsme od sebe pár centimetrů, jako v tom kumbálu.

,,Proč takováhle nejsi ve škole?" zašeptal jsem a neposedný pramen vlasů jí dal za ucho. Jen sklopila hlavu, podlaha jí najednou připadla zajímavější.

,,Protože nemůžu, kdybych byla moc nápadná, ani nevíš jak rychle by pro mě přiletěl quinjet."

,,Quin...co?" zeptal jsem se jak největší blbec a ona se jen zasmála.

,,Nemůžu o tebe přijít." řekl jsem a svou ruku jí dal za krk, druhou na bok. Oba jsme věděli, kam tohle směřuje a jí to nevadilo. Začal jsem se přibližovat, pro ni to bylo možná moc pomalu, protože svoje ruce dala za můj krk a svoje rty natiskla na ty moje. Moje srdce v tu chvíli explodovalo. Naše rty do sebe zapadaly jako dva kousky puzzlí. Přitáhl jsem si jí ještě blíž, divím se, že to vůbec ještě šlo. Po pár minutách jsme se oba potřebovali nadechnout a tak jsme se oddálili.

Usmála se na mě a v očích měla jiskřičky. Dala mi rychlou pusu na tvář a opět si nasadila masku. Byla připravena vystřelit pavučinu, ale obmotalo se kolem nás černé lano. Podívala se nahoru a mám pocit že nad námi byl právě ten quinjet. Zaslechl jsem tiché ale ne a lano nás rychlostí blesku vytáhlo do pro mě neznámého letadla.

🕷️🕷️
Abych vám v tom udělala pořádek😂
Adrien je Spider-Man a Mari Spider-Gwen, to doufám víme😂

Dále Chloe jako agentka Bourgeois aka Black Widow

Felix Roche jako Ant-Man. Pravděpodobně se tam dál vyskytovat nebude a taky jsem mu dala jiné příjmení, aby nebyl nijak s Adrienem spojený.

Nathaniel Kurtzberg jako Kapitán Amerika.🇺🇲

Max Kanté jako Iron Man

A Mistr Fu jako Nick Fury😁

Taky bych strašně moc chtěla poděkovat @NanamiSavr která mě zachránila z mého bloku😍taky byste jí měli poděkovat, bez ní by tahle Kapitola vůbec nebyla❤️😅

Webbed In LoveWhere stories live. Discover now