Capitolu 14: Vis

26 3 0
                                    


-Ah, bună glumă! Spuse Ymir

-Am încercat să te păcălesc! Spuse Andres cu o privire aprigă. Unde îmi e caietul? Continuă Andres.

Ymir surprins de întrebare spune:

-Caietul? E pus bine ca cei ce îl vor să nu îl obțină!

Andres știa că Ymir ascunde ceva dar nu spuse nimic acum îi era dușman. Venise seara și era momentul cinei, era o masă mare de culoare neagra în aer liber și doar 2 scaune alăturate.

-Trebuia să luăm cu toți masa însă ceilalți audisparut. Spuse Ymir. Andres se așezase la masă, mânca liniștit, nu scotea o vorbă către Ymir. De o dată Ymir se oprește din mâncat și se uită spre Andres.

-Ce vrei? Spuse Andres

-Nimic, presimt că în seara asta o să ai un vis tare frumos! Spuse Ymir.

Venise seara, Andres se culcase afară deoarece pe tărâmul îngerilor morți nu existau clădiri. Andres adormise destul de repede și începuse să viseze:

Era într-o pădure, era noapte și beznă, văzuse un panou vechi din lemn în pe care era îndreptată ieșirea, însă în schimb de ieșire acolo era o casă foarte veche cu o poartă ce tot scârțâia. Eliniște, Andres își făcuse curaj și intrase pe poartă, a bătut la ușă însă nu răspundea nimeni, merse până în spatele casei dar nimic. Vântul începuse să bată și la un moment dat se auzea cum ușa de la intrare se deschise si niste plânsete de copil. Andres se apropiase încet către ușă însă nu era nimeni, nici măcar ușa nu era deschisă. De o dată o cărămidă este aruncata prin geamul casei și îl sparge.

-Acum măcar am pe unde să intru. Spuse Andres. Se urcase pegeam, si nu bine intrase în casă că vedea 2 ochi galbeni și se auzeau sunete pe care le făcea un lup.

-Aici te-ai ascuns? În visul meu? Spuse Andres. Dece nu te areți?

-Un blestem nu se observă, hai să îți arăt pe cineva! Spuse el. Ajunseră pe hol, acolo era Bahomet și făruia ucuțit. Spuse către Andres:

-Dacă nu o faci tu nu am de alesatunci! Spuse Bahomet! De o dată Andres se trezește din vis iar de departe venise Bahomet catre el și spuse:

-Dacă tu nu ofaci atunci am să o fac! M-am întors! Și îl voi ucide pe Ymir chiar acum! Spuse Bahomet

VA URMA..

Lumea Morților Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum